Şimdi Ara

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
4
Favori
14.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Discord geldi mi xboxa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Discord geldi mi xboxa ?
    Üçüncü parti olarak var galiba ama ben kullanmıyorum, güvenmiyorum. Bilgisayardan açıyorum ben fakat akıllı telefonlardan da girilebiliyor tabii ki.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Discord yerine neden xbox partiyi kullanmıyorsunuz ? Ben evde kulaklıkla oyunuyorum oyunu.Malum çocuk uyuyor vs. Hem xbox için kulaklık hem de telefona kulaklık yorar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 11 Mayıs 2018; 15:42:52 >
  • quote:

Discord yerine neden xbox partiyi kullanmıyorsunuz ? Ben evde kulaklıkla oyunuyorum oyunu.Malum çocuk uyuyor vs. Hem xbox için kulaklık hem de telefona kulaklık yorar :)
    Abi kumandaya kulaklık takmaya gelmiyor ki. G933'ü bağlıyorum kumandanın 1-2 hafta giden pili 5 günü çıkartmıyor mübarek pil sömürüyor adeta kumandaya kulaklık takınca. Kulaklık hem kablolu hem kablosuz olduğu için rahat. Kablosuzdan PC'deki sesi alıyorum. Kabloludan HDMI sesini alıyorum iş huzur içinde çözülüyor...
  • Yeni açtığım hesaplar da ea pass gibi abonelikleri ayrı ayrı sekmelerde gösteriyor yeni farklı bir arayüz hub var benim ana hesabımda bu yok niye böyle acaba
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hesabın ayarlarından , kişiselleştirilmesinden kaynaklı olabilir. İnsider üyesi misin ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    yok hocam değilim, oyunlarım bölümü yeni açtığım hesaplarda farkı benim ana hesabımda eski tip var
    mesela oyunlarım ve uygulamalarıma tıklıyoruz yeni açtığım hesapta sol bölümde ea acces live gold pass diye yeni bir arayüz yapmışlar, bu güncellemeler benim ana hesabımda hiç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Mayıs 2018; 17:27:9 >
  • quote:

Selamlar hoşgeldin. İsim nedir ?
    Serhat hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim selamlar. Hoşgeldin. Akşamları mı çalışıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    video açılmıyor
  • Battlefield 4 - Dragon's Teeth genişleme pakedi şu an ücretsiz olarak verilmekte. Son tarih 15 Mayıs 2018.
  • Gt: gardyan53
    Yaş 30+ forza h3 ,gears of Warcraft 4,sea of theieves Gold ,gamepass var ,bu aralar division yoğunlukta
    Akşam 22-02 arası online oluyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana Sea Of Thieves oynamayı öğretecek 3 kişi arıyorum...
  • gokhan-ya kullanıcısına yanıt
    Selamlar hoşgeldin division gear score kaç şu anda dostum ?

Çok tekdüze olması senin için sorun değilse bildiklerimi göstereyim :)

keşke öyle öğrenilebilecek bir oyun olsa
  • Merhaba arkadaşlarım. Henüz bir gamertag'a sahip değilim. Ps4 Pro'mu satıp One X'e geçiş yapıyorum. Bu geçişin beni pişman etmemesi için birileriyle xbox hakkında sohbet edesim var :) Sanırım doğru yerdeyim şuan :)

Birtane gamepass çakıp daha önce hiç xbox sahibi olmamanın da etkisiyle oynayacak epey şey bulmuş olurum diye düşünüyorum.

Digital oyun kardeşliği konusu Ps4 forumu kadar aktif değil gördüğüm kadarıyla, orası biraz düşündürüyor beni :) Oyunları oynayıp-bitirip satma işi pek kolay olmayacak gibi.

Diyeceksiniz ki, neden geçiyorsun o zaman Xbox 'a? Vallahi tek mantıklı sebep olarak gamepass' i görüyorum kendi adıma açıkçası :) Ps4'te yığınla oyuna sahiptim aslında ama elinin altında bunca oyuna sahip bir kütüphane olması yine de çok güzel geliyor insana :)

Biraz içimi döktüm oh :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 11 Mayıs 2018; 23:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    😁👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Çok tekdüze olması senin için sorun değilse bildiklerimi göstereyim :)
    Valla abi aynı şekilde State of Decay de tekdüze hep aynı görevler kendini tekrar ediyor altı üstü Xbox 360 oyunu ama bugün bi oturdum başına saat 8'de gece 1:30 olmuş anca mola veriyorum. Evet, gerçekten çok tekdüze ama feci sardı bir kaç gündür beni bu oyun.

@aschil : Neden öyle dediniz ki ? Videolarda gördüğüm kadarıyla çılgın gibi eğleniyorlar bu oyunu oynarken 4 kişi bulup girmek çok zevk verir.
    Oyunun ciddi içerik sıkıntısı var, oynanış grafik arkadaşlarla takılmak eğlenceli ona lafım yok
    görev ve fort var oyunda yani yapılacak şeyler çok çeşitli değil
    farm oyunu ama yaptığın farmın getirisi iyi değil, ödüllendirme sistemi kısır
    oyuna dışarıdan bakınca hep aynı şeyleri yapıyormuşsun hissiyatı uyandırıyor, sandık topla ver yani, ara da pvp durumunda eğleniyorsun işte farklılaşma tek orada var
    oda olmasa çöp der geçerim sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.