Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

özellikle yarın ki yorumları çok merak ediyorum acaba memnun kalmayan olacakmı pre air versiyonu izleyenlerden biri olarak ben cok memnun kaldım ve genel itibari ile izleyen herkes memnun bi de hd de görelim walking deadlerimizi...

zaten zombi filmlerine meraklıyım izlemediğim zombi filmi kalmadı .şimdi dizisi yapılmış üstüne 1s7dk bir bölümü film gibi mükemmel yani

Dead Set var, o da iyidir...
  • Twitter'dan bazılarının ilk bölümle ilgili yorumlarını paylaşayım.

@pumpkinLub
    Sarah
    ALSJFLAJSFLAJFLKAF I want to watch The Walking Dead on mahh tv.

@PBlows
    Pablo Serrano
    #thewalkingdead #fuckyea

@CandiceAccola (the vampire diaries'ten tanıdığımız caroline)
    Candice Accola
    Bout to get all Zombielicious up in here! #TheWalkingDead

@ParasiteEve07
    Ash
    I love this show already. Thank you, AMC. You've given me one very good reason to start watching TV again. #thewalkingdead

Beklentilerim bayağı yüksek umarım hayal kırıklığına uğramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 1 Kasım 2010; 4:50:51 >
  • 720P düştü malum yerlere
  • GELDİ 720 P SALDIRIN
  • izledikten sonra söleyin..iyi mi kötü mü diye..ona göre cekecem..
  • 720P görüntü kalitesi bildiğiniz üzere oldukça iyiydi.

28 gün ve 28 hafta filmlerini izlediyseniz dizinin gidişatı hakkında fikir sahibi olmuş oluyorsunuz ki aslında onlar da muhtemelen walking dead'in çizgi romanından etkilenmişler gibi.Diziye ayrılan bütçe sanırım oldukça yüklü.Zombiler,görseller yalnızlık hissi oldukça iyi verilmiş.Bir arkadaş başroldeki oyuncu için "sanki zorla oynuyor " demiş.Doğru da demiş.Oyunculuğu kötü değil ama sanki role alışamamış gibi.Özellikle bedenin yarısı olmayan bağırsakları dışarı çıkmış kadını gördüğünde ki surat ifadesinden anlıyabilirsiniz.

Herneyse benim beklentileri karşıladı özellikle bir dizi mahiyetinde değil de uzun soluklu bir film olacakmış gibi bakmaya başladım.Kısacası film tadında görüntüleri,sahneleri oldukça iyi.Ayrıca Jericho'yu izleyenler bilir oradaki cia ajanı rolunü oynayan zenci eleman da rol almış bu dizinin ilk bölümünde.

Şimdik spoiler'lara geçelim

Bizim eleman tankın içine girip silah sesi ile kısa süreli sağırlık yaşadıktan sonra tankın üst kısmından çıktığında michael jackson kılıklı zombiye çok güldüm.Öyle bir bakış attı ki "burası benim mekan birader,hadi dansa başlayalım" gibi bir havası vardı .bizim elemanın karısı da hemen işi pişirmiş yahu insan biraz bekler,sakin olur o kadar mı azmıştın .Ata yazık oldu bu arada .Tankta telsiz de bize seslenen eleman kim ve tanktan nasıl kurtulacak merak içindeyiz

The Walking Dead (2010 - 2022)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 1 Kasım 2010; 10:26:19 >

• Bende 2.bölümü bugun cıkıyor diye bekliyordum meğersem 1.bölümünün hd versiyonuymuş peki 2.bölüme 1 haftamı var daha
  • Alt yazısıda hazır :)
  • Yeni indiriyorum, 2.22 gb mış 10 megabitle indiriyorum 30 dk sonra iniyor..
  • İndirmeye başlıyorum, heyecan yaptım sanki.
  • Bu nasıl 720p görüntü ,boşuna beklemişik bu kadar gün.
  • Kötümü ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Twitter'dan bazılarının ilk bölümle ilgili yorumlarını paylaşayım.

@pumpkinLub
    Sarah
    ALSJFLAJSFLAJFLKAF I want to watch The Walking Dead on mahh tv.

@PBlows
    Pablo Serrano
    #thewalkingdead #fuckyea

@CandiceAccola (the vampire diaries'ten tanıdığımız caroline)
    Candice Accola
    Bout to get all Zombielicious up in here! #TheWalkingDead

@ParasiteEve07
    Ash
    I love this show already. Thank you, AMC. You've given me one very good reason to start watching TV again. #thewalkingdead

Beklentilerim bayağı yüksek umarım hayal kırıklığına uğramam.

son yorum oldukca iyi .Devamlı böyle yorumlarla karsılasırız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Bende 2.bölümü bugun cıkıyor diye bekliyordum meğersem 1.bölümünün hd versiyonuymuş peki 2.bölüme 1 haftamı var daha

İlk bölüm yayın tarihinden erken sızdırıldığı için erken seyrettiniz.Dizi normal olarak daha dün yayınlandı doğal olarak 2. bölüme 1 hafta var.E hemen seyretmeseydiniz HD'sini bekleseydiniz hem daha kaliteli seyrederdiniz hem 2 hafta beklemek zorunda kalmazdınız

• Yaw şöyle bir versiyonu indirdim ama Türkçe altyazısı yok yine

The.Walking.Dead.S01E01.Days.Gone.Bye.HDTV.XviD-FQM
  • @Darkness çıkmış görünüyor şu an.Ben web-dl sürümü bekilyorum yarına kadar gelir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Yaw şöyle bir versiyonu indirdim ama Türkçe altyazısı yok yine

The.Walking.Dead.S01E01.Days.Gone.Bye.HDTV.XviD-FQM

Ben de bunu indirim, 562 MB'lik sürüm.
    Altyazısı DP'de var.
  • Her nekadar 28 gün - hafta sonra filmlerinin kopyası gibi gözükse de iyi bölümdü.Güzel bir senaryo ile ilerleyebilirse tutacaktır.Ama sürekli headshot görmek bir müddet sonra sıkıcı olabilir.
  • The Walking Dead S01E01 720p HDTV x264-CTU, iniyor
  • 720p görüntü kalitesi gayet iyiydi. Film evet 28 hafta sonra, 28 gün sonranın kopyası olarak başlıyor hatta devam ediyor olarak gözüküyor (
    bir bölge güvenli, ordu koruyor, sağlık hizmetleri veriliyor vs.
    ). Gerçekten çok büyük bütçe ayırmışlar dizi için film tadındaydı. Umarım devam eder, ben beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.