Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arasındaki fark web-dl tv den kayıt sunum degil itunes üzerinden para verilerek çekiliyor.Bundan dolayı logo bulunmuyor.Kalitesi bariz bir şekilde daha iyidir hdtv den .Ama yine degişme oluyor dizisine göre kalitesi.Ama şu kesin hdtv den daha iyi.

Kalitesini merak eden arkadaşlar için .Soldaki (Logosuz olan) web-dl ,sagdaki (logolu olan)hdtv.En soldaki hdtv 1080i

The Walking Dead (2010 - 2022)

More WEB-DL Screens

More 1080i HDTV

Edit:Web-dl ye genelde altyazılar uymaz hdtv lerle.Temel nedeni reklam aralarında ki zaman farkından kaynaklanıyor.Her reklamda ortala 1-2 saniye civarı ileri ya da geri düşer.Totalde film sonnuda 7 sn civarı gibi bir fark oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 1 Kasım 2010; 23:20:36 >

• 720p iyi oldu, preair olandan bir halt anlaşılmıyordu. Yarın çekip izleriz tekrar.
  • Yav ben ctu indirdim ama web dl daha iyiymiş.Acaba ctu'ya uyumlu altyazısı web-dlye de uyumlu mudur? Neyse onu da indireyim
  • Yukardaki resimlerden baktımda web-dl ile 720p.hdtv arasında öyle ahım şahım bir kalite farkı yok blu-ray ile hdtv'yi kayıslıyorsunuz sanki biraz abartılmış indirin 720p.hdtv-ctu izleyin işte

Bölüme gelircek olursak filmlerden araklama gibiydi gerçekten ama adamlar belliki sağlam bütçe ayırmış cidden. Beklentilerimin biraz altında kaldı ama ilk bölüm için tatmin ediciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 1 Kasım 2010; 18:36:13 >
  • ilk bölüm olarak gayet doyurucuydu ilerleyen bölümlerde kalite daha da artacak gibi duruyor
  • İlk bölüm için gayet yeterliydi.Sarah'da bayağı bir zayıflamış sanki.

Gitti güzelim at.
  • CTU'yu sildim. web-dl uyumlu altyazı ile çok az 1 sn gibi ufak kaymalar mevcut, sorun değil oynatıcıdan ayarlanıyor. Birkaç saat sonra izleyeceğim bakalım.
  • HDTV'si yaklaşık 2 gb..dizi için fazla değil mi?yoksa ben mi yanlış şeyi indiriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cfka

HDTV'si yaklaşık 2 gb..dizi için fazla değil mi?yoksa ben mi yanlış şeyi indiriyorum..

HDTV sürümü 562 MB, sen 720p olan sürümü indiriyor olmayasın ?
  • Ovvv..evet öyleymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cfka -- 1 Kasım 2010; 19:52:08 >
  • mesajım bulunsun ki cevaplanan mesajlardan takip edebileyim
  • Dizi guzel basladi,ilk bolum 1 saat surdu,ikinci bolum ne zaman yayinlanacak acaba?
  • haftaya pazartesi sabahları çıkacak yine
  • ben gecen hafta seyrettim,bu hafta niye yayinlanmadi yeni bolum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

ben gecen hafta seyrettim,bu hafta niye yayinlanmadi yeni bolum?

Geçen haftaki seyrettiğin, bu haftaki 1. bölümün nete sızmış sürümüydü.
    Yani resmi çıkış tarihi dündü, bir dahaki bölüm haftaya çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orijinalden alıntı: V

ben gecen hafta seyrettim,bu hafta niye yayinlanmadi yeni bolum?

Geçen haftaki seyrettiğin, bu haftaki 1. bölümün nete sızmış sürümüydü.
    Yani resmi çıkış tarihi dündü, bir dahaki bölüm haftaya çıkacak.

himm,zaten berbatti goruntu kalitesi
  • ilk bölüm ;

zaten oldum olası sverim böyle zombie filmleri dizileri. dizi gerçekten büyük para harcanmış masraftan kaçınmamış
    yavaş yavaş karakterleri tanıyoruz zenci adamla kesin ilerki bölümlerle buluscak bizim rick . o tanktaki gerzek diyen adamda nerdeydi acaba gökdelenin tepesindeydi sanırım nese. dizi gerçekten güzel sürükleyici gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

ilk bölüm ;

zaten oldum olası sverim böyle zombie filmleri dizileri. dizi gerçekten büyük para harcanmış masraftan kaçınmamış
    yavaş yavaş karakterleri tanıyoruz zenci adamla kesin ilerki bölümlerle buluscak bizim rick . o tanktaki gerzek diyen adamda nerdeydi acaba gökdelenin tepesindeydi sanırım nese. dizi gerçekten güzel sürükleyici gideri var

zenci adamı görünce aklıma jericho geldi . ne sevmiştim o diziyi de sonu acık bitmişti. inşallah buna bişey olmaz.
  • Eklendi gece izleriz artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

ilk bölüm ;

zenci adamı görünce aklıma jericho geldi . ne sevmiştim o diziyi de sonu acık bitmişti. inşallah buna bişey olmaz.

Jericho'yu daha dün bitirmiştim.Bugünde bu diziye başlayıp bizim zenci elemanı görünce bayağı bi sevindim.Çok hoşuma gidiyor o adamın oyunculuğu.İnşallah dizide uzun süre rol alır.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.