Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telsizdeki adam büyük ihtimal Daryl Dixon olabilir yani Norman Reedus favori adamım oynuyormuş dizide çok sevdim Kendsini şehrin azizlerinde çok beğenmiştim
  • Ben de Şerif'in arkadaşına çok sinir oluyorum, herif tam sopalık, hele o gülüşü yok mu "ıf-fı..ıf-fıı" diye arabada muhabbet ederlerken Adam hastanede 1 yıl yatmadı sonuçta, ne ara işi pişirdi bunlar. En kötüsü de bu namussuz-kankayı canlandıran adamın adı, dizi başlarken hemen bizim şeriften sonra geliyor. Kısacası bu herifi dizi boyunca göreceğiz muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ben de Şerif'in arkadaşına çok sinir oluyorum, herif tam sopalık, hele o gülüşü yok mu "ıf-fı..ıf-fıı" diye arabada muhabbet ederlerken Adam hastanede 1 yıl yatmadı sonuçta, ne ara işi pişirdi bunlar. En kötüsü de bu namussuz-kankayı canlandıran adamın adı, dizi başlarken hemen bizim şeriften sonra geliyor. Kısacası bu herifi dizi boyunca göreceğiz muhtemelen

Zaten arabadaki muhabbet den belliydi adam ne oldugu.

NOT: BÜTÜN BİLDİLERİNİZİ UNUTUN ÇÜNKÜ WALKING DEAD BAŞLADI.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ben de Şerif'in arkadaşına çok sinir oluyorum, herif tam sopalık, hele o gülüşü yok mu "ıf-fı..ıf-fıı" diye arabada muhabbet ederlerken Adam hastanede 1 yıl yatmadı sonuçta, ne ara işi pişirdi bunlar. En kötüsü de bu namussuz-kankayı canlandıran adamın adı, dizi başlarken hemen bizim şeriften sonra geliyor. Kısacası bu herifi dizi boyunca göreceğiz muhtemelen

shane uzun süredir götürüyormuş hatunu bu belli o yüzden şerife soğuk ve kötü davranıyordur

• Koskoca diziyi THE OC muhabbetine çevirmesek iyi olcak sanki.
  • Bu tarz filmlerde en çok görmek istediğim şey tanktı,onuda sonunda gördüm.Al yanına bir dünya bu aracın yakıtını gez dolaş.Salah zombiler dışardan vursun dursun :D Çok kral makina....Önümzüdeki bölümde biizm eleman o tankıda kullanırsa deymeyin benim keyfime :P

Bu arada o şerifin arkadaşıda az değil,belliki adamın karsını bir süredir götürüyor birde arabada karınla aran nasıl diye soruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemis_KaSTeL -- 2 Kasım 2010; 15:33:39 >
  • İlk bölümü geçte olsa izledim.Gerçekten müthişti.Harika bir dizi.Film tadındaydı.
    Adamımız nasıl kurtulacak o tankın içinden acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Valla kim nederse desin ciden süper bir bölümdü 720.p den aşağı izlenmez çünkü apra harcadıkları kesin birşey keşke 6.Bölüm olmasaydı

Bu arada bizim şerif de hastanede uyurken neden yememişlerki onu yanı zombiler salak yada mantık hatası aynı katta bir sürü zombi var hatta odalara kıstırılmış bazıları kapatılmış açılmasın diye ama bizim şerif uyurkenmi öldürdü yoksa zombiler masum adamı yemek istemedilermi orası mechul benim için ama sorarsanız nasıl olmuş diye 10/10 veririm

Hastanedeyken dikkat edin,kapının önünde sedye ile bariyer var bizim elemanın odasında.Ayrıca zombiler sese ve ışığa duyarlı bunun yanında akılların da son kalan anılara göre hareket ediyorlar.Hastanedeki hemen hemen bütün zombileri o kapının arkasına saklamışlar.Büyük yazılarla "burayı açmayın ölüler var" diyen yazı olan kapı.

Jericho yu benim gibi izleyen arkadaşlar da benim düşünceme katıldıklarından dolayı memnun oldum zenci elemanı dizinin tamamında görürsek çok iyi olur

Hocam ufak çaplı bi araştırma yaptım ve sanırım zenci elemanı bir daha göremeyeceğiz.

• 720p indirenler memnun mu görüntüden? Dün sabahtan beri net yoktu şimdi geldi.2GB değer mi ilk bölümü 720p indirmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

720p indirenler memnun mu görüntüden? Dün sabahtan beri net yoktu şimdi geldi.2GB değer mi ilk bölümü 720p indirmeye?

Benim indirdiğimde 720p di ama 500 küsür MB di.Film gayet güzel her türlü değer.Ama tavsiyem 500 mb liklerden indir. : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 2 Kasım 2010; 18:52:46 >

• Gayet güzel bir başlangıç yapmışlar. Şefin ortağına en başta gıcık olmuştum zaten. Sonunu çok güzel bitirdiler, tank olayı fenaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

Valla kim nederse desin ciden süper bir bölümdü 720.p den aşağı izlenmez çünkü apra harcadıkları kesin birşey keşke 6.Bölüm olmasaydı

Bu arada bizim şerif de hastanede uyurken neden yememişlerki onu yanı zombiler salak yada mantık hatası aynı katta bir sürü zombi var hatta odalara kıstırılmış bazıları kapatılmış açılmasın diye ama bizim şerif uyurkenmi öldürdü yoksa zombiler masum adamı yemek istemedilermi orası mechul benim için ama sorarsanız nasıl olmuş diye 10/10 veririm

Hastanedeyken dikkat edin,kapının önünde sedye ile bariyer var bizim elemanın odasında.Ayrıca zombiler sese ve ışığa duyarlı bunun yanında akılların da son kalan anılara göre hareket ediyorlar.Hastanedeki hemen hemen bütün zombileri o kapının arkasına saklamışlar.Büyük yazılarla "burayı açmayın ölüler var" diyen yazı olan kapı.

Jericho yu benim gibi izleyen arkadaşlar da benim düşünceme katıldıklarından dolayı memnun oldum zenci elemanı dizinin tamamında görürsek çok iyi olur

Hocam ufak çaplı bi araştırma yaptım ve sanırım zenci elemanı bir daha göremeyeceğiz.

Aa neden?
    Gerçi tek bir atışta bile zombiler uzaklardan gelmişlerdi bir de sniperla daha yüksek sesle bir kaç defa ateş etti hemde zombiler varken ve zombiler gördü adamı, belki gece basabilirler evi ve kurtulamayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

Aa neden?
    Gerçi tek bir atışta bile zombiler uzaklardan gelmişlerdi bir de sniperla daha yüksek sesle bir kaç defa ateş etti hemde zombiler varken ve zombiler gördü adamı, belki gece basabilirler evi ve kurtulamayabilir.

Nedenini bilmiyorum fakat imdb'de görünmüyor.

• IMDB'de bazı teknik hatalar olabiliyor fazla telaşlanmayın : )
  • episode 2 sneak peek buldum gençler daha yeni düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 2 Kasım 2010; 21:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

episode 2 sneak peek buldum gençler daha yeni düşmüş.

evet sneak peak güzel gözüküyor bi dahaki bölümü iple cekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

episode 2 sneak peek buldum gençler daha yeni düşmüş.

Bir önceki sayfada paylaştım daha güncel olmalısın 'genç' : )

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Gayet güzel bir başlangıç yapmışlar. Şefin ortağına en başta gıcık olmuştum zaten. Sonunu çok güzel bitirdiler, tank olayı fenaydı.

Ben dedim aha intihar edicek galiba diye ama çakal buldu deliği girdi hemen içeri
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro01 -- 2 Kasım 2010; 21:52:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alejandro01

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Gayet güzel bir başlangıç yapmışlar. Şefin ortağına en başta gıcık olmuştum zaten. Sonunu çok güzel bitirdiler, tank olayı fenaydı.

Ben dedim aha intihar edicek galiba diye ama çakal buldu deliği girdi hemen içeri
    .

Harbiden orada dedim başrol oyuncusu gidiyor, nasıl kurtulacak filan.Hiç beklemediğim birşey oldu.Çok şaşırdım o sahnede.

• az önce bitirdim iyi geriyormuş gece izleyince özlemişim de bu tarz yapımları.Tanktaki atraksiyon harikaydı.Muhtemelen tankta telsizden yayın yapan eleman kurtaracak bizim şerifi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.