Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel hatta mükemmel bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla 1 ay yada daha az bir süre hastanede kalmış. Çiçekler ve Sakal olayı tamam da saat detayı gereksiz olmuş. Şefin eşi yani bizim güzel kocasınıda aldatıyormuşta... Son olarakta Tank olayının son kısmı güzeldi. Acaba telsizdeki o kişi kim merak ediyorum..
  • PERFECT!
    10 numaraydı çok sağlam dizi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Güzel hatta mükemmel bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla 1 ay yada daha az bir süre hastanede kalmış. Çiçekler ve Sakal olayı tamam da saat detayı gereksiz olmuş. Şefin eşi yani bizim güzel kocasınıda aldatıyormuşta... Son olarakta Tank olayının son kısmı güzeldi. Acaba telsizdeki o kişi kim merak ediyorum..

promo nun bi tanesinde bizim şef adamın 1ini duvara yaslamıstı ama cok kısa görebildim ya sarısın yada daha acık saclı 30-40 lı yaşlarında bi adamdı muhtemelen tanktaki telsizdeki adam o dur diye düşünüyorum ama izledeğim promoyu bulamadım nerde izledim diye .görecez bakalım o muymuş değilmiymiş bi daha ki bölümde..

• Güzeldi ama öyle aşırı abartıya gerek yok. 28 gün sonra gibi filmleri gördükten sonra artık şaşırmıyorsunuz gidişat belli oluyor, ama izleticektir kendini asıl şaşırdığım nokta
    şerifin karısı ile ortağının ilişkisi olması. Yattığı gün boyunca iyi boynuzlar çıkmamış şerifte Adamı nasıl unuturlar hastanede anlamıyorum. Acaba ortak ile karısının ne zamandan beri ilişkisi var bu kadar kısa sürede ilişkisi olmayacağı aşikar, öyleyse oha diyorum.Yok daha evvel varsa yine oha diyorum çünkü o ortağı direk pompalı ile öldürmeli diye düşünüyorum.

Biraz da gerçekçi bulmadığım nokta ,
    adam uyandıktan sonra zenci baba oğul ile karşılaştığında akşam uyandığında yemek zamanı hiç soru sormadı herif.Ulan bir sorar ne oldu diye ne zaman oldu diye peş peşe sorular sorması lazım.Keza hala bilmiyoruz neden olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 2 Kasım 2010; 1:01:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-
    ilk bölüm ;

zaten oldum olası sverim böyle zombie filmleri dizileri. dizi gerçekten büyük para harcanmış masraftan kaçınmamış
    yavaş yavaş karakterleri tanıyoruz zenci adamla kesin ilerki bölümlerle buluscak bizim rick . o tanktaki gerzek diyen adamda nerdeydi acaba gökdelenin tepesindeydi sanırım nese. dizi gerçekten güzel sürükleyici gideri var

Mantikli.. Cunku onu goren birisi olmasi lazim yoksa nereden bilicek tankin icerisinde biri oldugunu.
  • Zombi muhabbetlerini genelde sevmem ama 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Şahane bir pilottu.

• Valla kim nederse desin ciden süper bir bölümdü 720.p den aşağı izlenmez çünkü apra harcadıkları kesin birşey keşke 6.Bölüm olmasaydı

Bu arada bizim şerif de hastanede uyurken neden yememişlerki onu yanı zombiler salak yada mantık hatası aynı katta bir sürü zombi var hatta odalara kıstırılmış bazıları kapatılmış açılmasın diye ama bizim şerif uyurkenmi öldürdü yoksa zombiler masum adamı yemek istemedilermi orası mechul benim için ama sorarsanız nasıl olmuş diye 10/10 veririm

• Sonunda koptum . Tamda içimden 'Ulan ne gerzek bu şerif, pikniğe mi gidiyorsun be birader. Ne bu rahatlık şehirin içinde, çay kahve falan istermisin' diyorum. Sonunda telsizdeki adamda beni onaylayınca tam koptum.
  • Giriş olarak iyidi bir kaç bölüm sonra tam kıvamına gelir , sadece başlangıcı hoşuma gitmedi sanki tanıdık bir girişti
    Başrol oyuncusuda çokmu aranmış bildiğin yurdumun lazı
  • İlk bolumu begendim umarim devamida iyi olur en azindan umutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Valla kim nederse desin ciden süper bir bölümdü 720.p den aşağı izlenmez çünkü apra harcadıkları kesin birşey keşke 6.Bölüm olmasaydı

Bu arada bizim şerif de hastanede uyurken neden yememişlerki onu yanı zombiler salak yada mantık hatası aynı katta bir sürü zombi var hatta odalara kıstırılmış bazıları kapatılmış açılmasın diye ama bizim şerif uyurkenmi öldürdü yoksa zombiler masum adamı yemek istemedilermi orası mechul benim için ama sorarsanız nasıl olmuş diye 10/10 veririm

Hastanedeyken dikkat edin,kapının önünde sedye ile bariyer var bizim elemanın odasında.Ayrıca zombiler sese ve ışığa duyarlı bunun yanında akılların da son kalan anılara göre hareket ediyorlar.Hastanedeki hemen hemen bütün zombileri o kapının arkasına saklamışlar.Büyük yazılarla "burayı açmayın ölüler var" diyen yazı olan kapı.

Jericho yu benim gibi izleyen arkadaşlar da benim düşünceme katıldıklarından dolayı memnun oldum zenci elemanı dizinin tamamında görürsek çok iyi olur

• Mükemmel dizi. İlk bölümden verdiler heyecanı.

Bizim Şerif tam kek. Ata da yazık etti valla. Hayır yok, Atlanta'ya gidiyorsun, insan mal mal gezeceğine şöyle bir bakar 3 saniyede anlar o boş tankı ve üzerindeki ölü askeri gördüğünde gerisin geriye kaçar. En azından ben kaçarım.
    Ama sondaki telsizden gelen Gerzek lafı çoğumuzun hislerine tercüman oldu sanırsam.

Sarah ablamızda boynuzcu çıktı.

Dizide böyle olaylara gıcık olurum, o yardımcısı ne zaman ölürse sevineceğim.

• 2. bölümden görüntü ve video

Trailer için tıklayınız.
  • trailer i izledim,cok fazla ipucu yok yeni bolum hakkinda ama bu sefer birden fazla yan karakter ile tanisacagiz,bir dizide saglam yan karakterler olunca o dizi kalitesini belli ediyor zaten.
  • 10 numara
  • vay ilk bölüm gelmiş ha, akşam indirelim
  • Toplamda kaç bölüm olucak şimdilik bir bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Güzel hatta mükemmel bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum.

promo nun bi tanesinde bizim şef adamın 1ini duvara yaslamıstı ama cok kısa görebildim ya sarısın yada daha acık saclı 30-40 lı yaşlarında bi adamdı muhtemelen tanktaki telsizdeki adam o dur diye düşünüyorum ama izledeğim promoyu bulamadım nerde izledim diye .görecez bakalım o muymuş değilmiymiş bi daha ki bölümde..

Telsizdeki ses genç birisinin sesi gibiydi Belki üst mesajda resimde görülen kişi olabilir ..

• Bence adamın karısı aldatmıyor. Adamı öldü sanıyorlar.Sonuçta o hastaneden canlı çıkması biraz ilginç geldi banada.
    Baba ve oğul iyidiler. Adamın karısını vuramamasına sinir oldum..Bir şekilde mıhlardım ben olsam.ÖYle dolaşması hiç hoş değildi kadının
    Efektler müthiş olmuş.makyajlar falan.. At da b.k yoluna gitti.Üzüldüm.
  • Yeni izleme fırsatı buldum makyaj ve atmosfer güzel olmuş, aynı zamanda Prison Break'den Sarah ve Jericho'dan Robert'da bu dizide rol alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.