11.sezonun kalan bölümlerinden sonra dizi final yapacak çünkü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Walking Dead (2010 - 2022) (2134. sayfa)
-
-
rica ederim hocam, sezon başlayınca görüşmek dileğiyle, umarım güzel bir bitiriş yapacaklardır
-
Anladım. Ben de 1x2'den beri güncel izliyorum diziyi. Bitmesine seviniyorum ama. Bitmesinin vakti geldi bence. Umarım güzel bir şekilde sonlandırırlar.
-
kesinlikle öyle, ilk izlediğim zamanlardaki heyecan özellikle rick sonrası kamadı ama ismi var işte, anılar
-
Rick falan geri gelecek diyorlar bakalım artık geçen yeni Tales of the Walking Dead e baktım tuaf geldi yokluktan izlemeye devam ettim derken 6.bölüme geldim kanım dondu ben bu kadar gerildiği mi hiç hatırlamıyorum korku filmi gibi yapmışlar o bölümü çok beğendim eğer izlerseniz direk 6.bolumu izleyin diğer bölümler ve karakterler bir birleri ile alakasız ve bağlantılı değiller o yüzden birşey kaybetmiş olmazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten rick in dönmesi yakışır finale de, gizleyemezlerdi bence dönse bilirdik, o diziye cuma günü bakacağım hocalar aklımda , teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 22 Eylül 2022; 1:8:21 > -
Rick iyi bir karakterdi ama diğerleri de ondan geri kalmazdı.
Bizler kıyamet sonrası ayakta kalma mücadelelerini, küçük grupları, azla yetinmelerini sevmiştik.
Rick'den sonraki bölümlerde büyük gruplar girdi işin içerisine ve deads den uzaklaşıldı.
-
Tales of the Walking Dead bölümleri birbirinden bağımsız, sıralama yok. Yani istediğinizi izleyebilirsiniz. Sanırım bölümlere gelen tepki ve reytinglere göre yeni yollar çizecekler.
- bölüm klasik the Walking Dead bölümüydü, biraz fear dizisini andırır.
- ve 6. bölümler the Walking Dead ile alakası olmayan bölümlerdi
-
The Walking Dead World Beyond
vasat
-
şaka maka 3 ekime gelmek üzereyiz, 12 yıldır izlediğim dizi bitecek
-
Lise birde veya ikide olmalıyım dizi başladığında. 12 yıl nedir abi.
-
dizi başladığında ilkokula giden zombi, şimdi üniversitede
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bölümleri indirdiğim yerde şu an 17 ve 18. bölümler yüklenmiş olarak görünüyor. 2 bölüm birden mi yayınlandı???
-
evet 2si de düştü.
s11e17 puanı 8.7
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne hız yahu? Zaten biticek dizi yani daha o psikolojiye hazır değilim. şimdilik sadece 17. bölümü izlerim ve 18'i haftaya bırakırım. yavaş yavaş sindire sindire bitsin bari :(
şimdi baktım 17'nin altyazı da yüklenmiş.
-
17 bölüm çok iyiydi 18 i yarın izlicem artık son bölümler 12 yıllık efsane bitiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversitede hazırlık okuyordum, çıktığı ilk haftadan beri izliyorum. Üni bitti şimdi 7 yıldır da iş hayatındayız. Gözyaşları sel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
NEGAN
Vakit bulduğumda bir daha izleyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11x17 izledim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İlk saniyelerde kısa kısa eski karakterleri görmek güzel ve hafif bir nostalji yaşattı. Ancak bununla beraber önceki bölüm hakkında gösterilen özet benim olayları hatırlamam konusunda yetersiz kaldı. Bunun dışında yeni introyu beğendim. Her sezonda değişimleri incelemek adına 1-2 sefer izliyorum. Zira her bölüm introyu izlemek zaman kaybı gibi geldiği için sadece sezonların veya sezon aralılarının ilk bölümlerinde izlemeyi tercih ediyorum. 17. bölüm boyunca aksiyon ve gerilim dozajı fena değildi. Sanki arada hiç boşluk yokmuş gibi hissettiren güzel bir başlangıç oldu. Dizinin bu gerilim atmosferini güzel işlediğini düşünüyorum. Bölümün son dakikalarına doğru o büyük alandaki sürüyle kapışan arabası devrilmiş 2 askeri kurtarma sahnesi çok aptalca bir sahneydi. Diğerlerinin yardıma geldiği göre göre hala sürünün dibinde durup ateş etmeye çalışması, sonra ortadan ikiye ayrılması falan çok aptalca geldi. Birincisi neden geri çekilmiyor? İkincisi bir insan nasıl o kadar kolayca ortadan ikiye ayrılabilir? Gerçekten saçma bir sahneydi. Kan ve vahşet içerikli sahneler mantıklı olduğu sürece güzelmiş bunu anladık.
-
Bitirenler memnunmusunuz?
Bende yarida birakanlardanim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X