Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21332134213521362137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdıklarına katılıyorum ayrıca
    O aracın orada devrilmesi imkansız gibi bir şey. Çok zorlama sahneler bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Aşırı zorlama ve saçma bölümler çekiyorlar. Çoktan bitmesi gerekirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt

Eyv hocam demekki dogru karar vermisizThe Walking Dead (2010 - 2022)  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölümleri hangi platformda yayınlıyorlar acaba?

• Lordum.
    Bizimkilerin titrediği cmw sorgu odasında ki rahatlığına bak. Diziyi 2 sezondur taşıyor adam. Öz abim.

11x8 Dizi şaka maka finale yaklaşıyor.2 bölümün başlangıcındada judith sanki geçmişi anlatıyor gibi geldi. Çizgi romandaki Carl'ın çocuğuna geçmişi anlatmasına benzettim. Büyük ihtimalle rolü Judith deviralacak.

The Walking Dead (2010 - 2022)

• Arkadaşlar bölümler için , twdturky Instagram hesabına bakabilirler. Telegram linkine tıklayıp gruba katılın. Tüm bölümler 1 gün içinde profesyonel çeviri ile düşüyor. Reklam değildir. 10 mesajdan 6 tanesi link sorduğu için yazmak istedim.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    17 ve 18. bölümleri ile geri gelmiş hoş da gelmiş dizimiz.17. bölümde arkadaşların bahsettiği düz bayırda arabanın devrilmesi kesinlikle saçmalık. Ve hatta Rosita'nın makinalıyla sağı solu taraması orda birini tabancayı çekip etrafı temizleyip kurtarabilirdi neyse. Hornsby'yi taklaya getirmeleri iyi oldu. Fakat Milton'lar suçu bu tetikçiye yıkıp kurtulabileceklerini sanıyorlardı ki Carol'ın planı geek ikili çabaları sonucu yerle yeksan oldu. Uyuz şımarık bebenin yardım istemesi ve kimsenin el atmaması da müthişti. Sonrasında Eugene avı başlayacak anladığım kadarıyla sonraki bölüm. Duvara tırmanan ve kapıları açan zombilerden bahsediyorlardı gelecek bölüm için. Gittikleri yere kıyameti getirmeseler olmaz zaten. Bozuk düzene ses etmeyen kuzucukları uyandırdılar (uyananlara cesaret oldular) ve festivalde yine işçi sınıfı tetikçilerin çapraz ateşinde kalıyor. Dizi bir yandan fakir fakir kalacak, zengin istediğini yapacak derken bir yandan da tersini sergiliyor. Haftaya kadar kim bekleyecek şimdi :)

• cmanager kullanıcısına yanıt
    Yeni bölüm muhtemelen diğer hafta gelir çünkü normalde 18. bölümün haftaya yayınlanması gerekiyordu, erken sızdı.

• erkahn kullanıcısına yanıt

2 tur bitti, 3.ye başlasam mı diyorum.

Yan dizilerini de izledim.

• makşsmum 2 sezonluk olması gerekn dziyidi. Çok gereksiz uzadı. 4. sezonda ne mib ıraktım bir daha da dönüp bakmadım.

• En son diziyi atlaya atlaya izlerken daha fazla saçmalıklarına katlanamayıp bıraktığım sahne
    zombi kıza aşık olmuş bir çocuğumuz vardı galiba onu hapisten kaçırıp anne zombiye getiriyordu sonrada öldümü ne
    burada bıraktım yani, yok daha neleri dahaaa farklı söyleyip.

Diziyi tüm saçmalıklarına rağmen son bolüme kadar gelmiş bordo bereli dizi izleyici arkadaşlar öncelikle sizi tebrik ederim, büyük iş 😀. Abiler dize en son ne oldu rick baba naptı, okcu abimiz mutlumu, rick abimizn ikinci manitide onu aldatmış doğrumu, rick abimizin kızı ne durumda, meginin çocuğu hayatta mı. Girişi efsane olan sonradan gazoz olup çıkan nigin naptı.

Rick ve oğlu çıkmayacaktı bu diziden veya negan sezonu fazla uzamadan final olabilirdi. Ama benim favori sezonum vali, harika adamdı rahmetli. Bu yucinin tedavi bulacağını söyleyip kandırdığı turuncu asker abimiz de baba adamdı. Aslında dizi iyi bir çok karakter çıkarıp nasıl böyle saçmaladı. Garip. Yan dizisinde de ilk ana karakterlerden olan erkek çocuk ve kankası da çok iyiydi bunları çıkarmalarıda saçma olmuştu, siyahi korkağın teki birtek kendini düşünen yumuşakcı abimizde goat olmuş bir yerlerde, saçma

• Diziyi ilk çıktığı zaman deli gibi ailecek izliyorduk, tüm aile oturup toplanıp. Sonra beni yavaş yavaş

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kaç bölüm kaybolan kızı aramaları. Karşı taraftan birini ele geçiriyorlardı çiftliğe getiriyorları, Rick 2-3 bölümde öldürsek günah mı olur olmaz mı diye düşünmeleri

beni sıkmıştı. Zaten 3. sezon da bırakmıştım. Ondan beri yıllarca ne haberine baktım ne başka bir şeyini gördüm. Şimdi kız arkadaşıma izleyetim dedim. Kendisi hayat boyu hep iş, iş diyen biri olduğu için en popüler yapımlardan bile haberi yok. Yani Marvel filmlerini izlememişi geçtim öyle duymamış bile, en popüler şeylerden bile haberi yok. Neyse izlediği ilk zombi dizisi olunca baya hoşuna gitti tabi. Bana yine arada baygınlıklar geliyordu ama 5 ve 6. sezon topladı baya. Ya dedim sonra bu dizi nereye gidiyor, hani bitmiş ne olmuş bakayım dedim. Arkadaşlar biliyordur zaten ama ben yeni öğrendim yok 2 tane daha dizisi varmış yok ufak seri varmış yok yeni iki tane spin off geliyormuş. Anasını sattığım dizinin tamamlamak için kaç dizi daha izlemek gerekiyor. Sanarsın LOTR ya da Dune gibi hani anlat anlat bilmeyen bir konusu, lore'u var. Arada baygınlık geçirtse bile iyi gidiyordu 5. sezondan beri fakat bunu öğrenince şu an kız arkadaşım izlemek istiyor diye zorla izliyorum. Yani iyi de bir konusu olmayan sadece karakterleri ile yürüyen bir diziyi tamamen tamamlamak için harcayağım vakit ile dil falan öğrenirim. Millet Arka Sokaklar ile dalga geçiyor ama bu adamlar işin ucunu çoktan kaçırmış.

• DcNeuS kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz olayı hatırlayamadım. Hangi sezondaydı/bölümdeydi?
    Zombi kıza aşık olan çocuktan bahsettiğiniz bölümü diyorum.

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Yani sezon, bölüm olarak hatırlamıyorum. Bu zombi kılıklıların işlendiği ilk sezondu

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Fısıldıyanların lideri kadının kızından bahsediyor galiba arkadaş

• ben hiç beğenmedim yeni bölümleri baya sıkıldım izlerken

• gece 18i de izledikten sonra, rüyamda Darly ile şehre geri dönmeye çalışıyorduk, yolumun üstündeki zombilerin dikkati çekmek için farklı yönlere taşlar atıyordum, ama bir tanesi ısrarla benim olduğum yöne geliyordu la harbiden zormuş o psikolojiyle yeryüzünde yaşamak...

• komple şehirde geçecek sanırım şans verilir buna

The Walking Dead (2010 - 2022)
    The Walking Dead (2010 - 2022) Yabancı Dizitwitter
    “The Walking Dead'in Maggie ve Negan karakterlerini merkeze alacak yan dizisi Dead City'den ilk görseller yayınlandı.”
    https://twitter.com/ydyabancidizi/status/1578876010443177984
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    iyi sömürüyorlar kaynağı valla.

• Yeni bölümler disneye ne zaman gelir acaba?

• 
Sayfa: önceki 21332134213521362137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.