Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21342135213621372138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    genel olarak sıkıcı bir bölümdü. boş diyaloglarla geçti. tek vurucu sahneler bölümün sonlarına saklanmış. yani son birkaç dakika hariç sıkıcı geçti.
  • 19.bölüm bazı kaynaklara düşmüş

• Spoiler,

19. bölüm geçiş bölümü olmuş. İzlemesen de birşey kaybetmezsin türünde. O kadar diyalog var ki bir ara dizi Yürüyen Ölüler mi yoksa uçkur peşindekiler mi olduğunu çıkaramadım. Çünkü genelde aşk, meşk ilişkilerle dolu 55 dakika ki son 6 bölüm diyoruz ama olay sanki 50 bölüm daha sürecekmiş gibi ağır ilerliyor. Bitse de kurtulsak çünkü birşey olacağı da yok. Eugene ölse keşke dedim kaç kere içimden, bir sürü boş muhabbet ortadan kalkmış olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 13 Ekim 2022; 9:57:35 >
  • cmanager kullanıcısına yanıt

O kadar haklısın ki, evet insanız duygularımız var ama zombilerle dolu bir dünyada bu kadar duygusallık çok fazla. Dizi nasıl final yapacak konuyu nasıl bağlayacaklar diye merak ediyorum. Büyük ihtimalle boşluklar cevaplanmamış sorular kalacak gibi gözüküyor bu kadar ağır tempoya bakılırsa.

• 11x19
    finale 4 bölüm kalmış daha yeni zombilere evrim geçirttiler hiç yapmasaydınız daha iyiydi. Bölümdeki tek güzel yer orasıydı. Onun dışında yine sıkıcı hiç bir şey olmayan herkesin ölümsüz olduğu bir bölüm. Şu Hornsby çıksın Eugene prenses Ezekiel falan kurşuna dizsin bari de adamın villain olduğunu anlayalım. Bu Hornsby neden kötü adam oldu bi anda onu da anlayamadılar. Bitse de gitsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 2 sezon daha sürse zombiler silah kullanmaya başlayacaklarmış

spin off larda görebiliriz gerçi

• 11. sezonu torentte bulamıyorum. Bu sezon bitmediği için düşmedi mi?

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Zamundada var.

• Yavaş yavaş diğer karakterlerin geçeceği spin offlar için zemin hazırlıyorlar. Final hiç bir şey açıklamayacak ve tüm karakterler dağılacak gibi. Sonrası için bizi Spin off izlemeye itecekler. 12 Yıldır ittire, kattıra gidiyoruz. Spin off falan izlemem artık. Yeter !

hangi zorrente baktın mesela ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

the piratebay , 1337xto baktım, buldum. Forumdan özel mesajla yardımcı oldular sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 16 Ekim 2022; 18:50:9 >
    zorrent bunlardır zaten, ya bakmadın ya da çok alakasız bi sitede takıldın.

• Dağ gibi adamı Negan'ı ezik büzük yaptılar ya ona yanarım, bu adam yaşamaktan zevk alan, çevresindekileri trolleyen bir tipti şimdi de sjw akımına uyup zenci sevgili yapmışlar, çocuğu olacak bir de iyice aile babası oldu.

• 11x19 izledim.

Spoiler,

- Her bölümün başında eskilerden birkaç sahne göstermeleri güzel bir nostalji oluyor.- Gereksiz diyaloglar yine sıkmaya başladı.- 23. dakikadaki sahnede Eugene gitmek isterken Daryl'a karşı gardını aldığı zaman Daryl gülmemek için kendini zor tutmuştur eminim...- Jerry'nin kılıç kullanma yeteneği dikkatimi çekti. O vücutla o çevik hareketler...?- Önceki sezonlarda Fısıldayanların zombileri güdebilmesini bile gördük. Seri için büyük bir olaydı zombilerin güdülmesi. Ancak zombilerin kapı tokmağı kullanabilmeye başlaması ve çatıya tırmanabilmesi dizinin final vermesine yakın olduğumuz için saçma geliyor. Bunca bölüm boyunca hep ikinci plana atıldı zombiler. Dizimiz hep insan ilişkileri ve draması üzerinden yürüdü. Zombiler bu gibi olaylara ortam sağlayan sadece birer malzemeydi. Ana konu gibi değildi. Bu yüzden finale doğru yeni bir özellik görmek saçma geldi. Hepsi yapamıyor ama ara sıra 1-2 tanesi bile yapabiliyorsa buna neden olan unsurların belirsiz kalmaması gerekir. Zombilerin sürü zekası olduğunu bildiğimiz için sessiz olan, ani hareket yapmayan ve maske takan birileri tarafından güdülebilmeleri hadi bir nebze kabul edilebilir. (Yine de saçma, çünkü kokuyu gizlemek zorunda kalma olayı 1. sezondan beri bildiğimiz bir şey. Maske ile koku nasıl gizleniyor?) Ancak tırmanma ve kapı açma zekası nerden geliyor bilmiyoruz. Dolayısıyla çok geç artık bu gibi yenilikler getirmek için.- Son olarak söylemeden edemeyeceğim. Michonne epeyce uzun bir süredir ortalarda yok. Hakkında da hiçbir detaya yer verilmiyor. En son Rick'in izini sürerken bir gemi falan görmüştü diye hatırlıyorum. Ondan sonra resmen diziden çıkarıldı gibi bir şey. Finale yaklaştığımız için onu da dahil etmeleri gerekiyor artık.

• 20. bölüm de sızmış. Hepsini sızdırsalar keşke hemen izlesek de bitse.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    ne sızmasi, yayın günü 16 ekim işte

Sızmış, indirdim ben de birazdan izleyeceğim. Hadi hayırlı işler. Bitsin bir an evvel de kurtulalım şundan.

• cmanager kullanıcısına yanıt
    amc+ platformda erkenden yayınlanıyor.

• Spoiler,

20. bölüm bir öncekine kıyasla daha hareketliydi. Carol ile Daryl yoğunlukta olması da izlemeyi keyifli hale getirdi. Hornsby beklendiği üzere hain, sinsilik yapacaktı, Carol bekliyordu ki saplayıverdi. İyi de oldu. Trenin bunca zaman ortada olmaması, ne bileyim ilginç. Yakalananların sürgün edilmesi doğal. Eugene için de son yaklaşıyor gibi. Sonraki bölümde kurtarma operasyonu olacak. Aslında Hornsby çocuklar var diyor 50bin kişilik toplumu kaosa mı terk edeceksiniz Milton sonrası, belki de kendisi başa geçip yönetmek istiyordu, nefesi yetmedi. Bundan sonrasında seri ölümler gelecektir. Commonwealth'te yozlaşmış yönetimi indireceklerdir ama nasıl olur kestiremiyorum. Kaçırılanlar kurtarılacaktır ama sonrasında ne yapacaklar o da ayrı bir muamma. İçeride kalanlar için Commonwealth'e mi sızacaklar yoksa isyan mı çıkaracaklar yoksa sessizce Milton'ı mı indirecekler göreceğiz. Bu arada esirlere iğne yapıyolardı, orda Zeke'i gösterdi ki iğneden sonra etkilendi ve sonu iyi olacağa benzemiyor. Ölmesini beklediğim bir isim bu kurtarma sırasında. Son 4 bölüm keşke aksiyon dozunu biraz daha arttırsalar.

3 Ekimde yayınlanmaya başladıysa 1 bölüm önden gidiyor ya da 16. ve 17. bölümleri birlikte yayınladılar.

• 
Sayfa: önceki 21342135213621372138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.