Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Anlaşılan 19. bölüm o kadar boş geçmiş ki gösterebilecekleri özet bile çok kısa yapılmak zorunda kalmış... Bu bölüm de aynı şekilde boş geçti. Boş diyalog sahnelerini ileri sarmaya başladım. Öyle ki dizi ne ara bitti anlayamadım. O kadar çok boş sahne varmış ki 40 dakika değil 20 dakika izledim gibi hissediyorum. Finale doğru yaklaşırken hala hiçbir şey olmaması canımı sıkıyor. Tek önemli sahne Hornsby'nin ölmesiydi. Ya da boynundan vurulduğu için zombiye dönüşecek olmasıydı.
  • 11x21

üzerine yorum yapmaya bile gerek yok rezalet bir bölüm daha

• Spoiler,

Son 3 bölüm kaldı. Benim bir beklentim kalmadı. Son bölümde güzel bir ekran süresiyle beraber Rick'i göstermeleri gerekiyor. Aynı şekilde Michone nerede? Onu niye hiç göstermiyorlar?
  • Rick ve Michonne hep geri dönecekmiş gibi izlenim bıraktılar, gösterip gösterip elletmeyen kızlar gibi seyirciyi gıcık ettiler.

• Bu dizinin efsanesi Rick Grimes'tır onun olmadığı finale final demeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

11. sezon 21. bölüm baştan sonra sıkıcı ve izlemesi zor bölümdü. Zombi dizisi izleyeceğim diye heyecanla oturup, sonunu sıkılmış halde bekler buluyorum son haftalarda. 3 bölüm kaldı, bitsin artık yeter. Uzattıkça suyu çıkıyor, gazı kaçıyor. Neyse son 3 hafta.
  • cmanager kullanıcısına yanıt
    İleri sarınca bide hızlandırınca çok güzel gidiyor 1 saatte 2 bölüm bitirdim.

• 11. sezon son sezon mu? o zaman kötüler ölecek iyilerle beraber commonwealthi yönetecekler sonsuza kadar mutlu yaşayacaklar. böyle biter bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yılımızı verdik diziye inş güzel bir finalle uğurlarız

• 11x21 izledim

Spoiler,

Dizinin bir anda "sürgün" temasına dönüşmesi iyi bir hava değişikliği oldu. Bu bölüm geçen bölüme göre daha az sıkıcıydı. Aksiyon sahneleri güzeldi. Dizide çalışan bir tren görmek yenilik sayılabilir. Bu dikkatimi çekti. Ayrıca çocuk zombiyi de en son 2. sezonda çiftlik evinde Carol'un kızını ararlarken yanıbaşlarındaki ahırdan çıktığı zaman görmüştük. Rick'in silahına zoom yapılması ve onu o şekilde öldürmesi ikonik bir sahneydi. Şu an onca yıl sonra sanırım ilk defa çocuk zombi görüyoruz. Maggie'nin kendi çocuğunu düşünüp duygusallaşması ve onu öldürmek konusunda tereddüte düşmesi de iyi bir sahne sayılabilir. Son olarak Commonwealth'a karşı bir intikam hikayesi başlattılar. Ezekiel'ın yaşanan onca şeyden sonra Negan'a hala düşmanlık beslemesini garipsedim. Dizide Maggie'den bu yana Negan'a karşı öyle hisseden birini pek görmedik. Ama yine de Ezekiel ve Negan'ın birleşmeye dair anlaşma yapmaları iyi bir ayrıntıydı.

Geçen haftalarda çift bölüm çıktığı için ve 1 bölüm geride olduğumdan dolayı 11x22'yi de izleyip aradan çıkarmak istedim.

11x22 için düşüncelerim:

Spoiler,

Geçen bölüm oynamayan karakteri ve uzun zaman önce yolları ayırmış olanları bu bölüm ilk sahnelerin birinde görünce aklıma geldi. Bu son birkaç bölümde herkes yine etrafa dağıldı. Bütün karakterler ayrı telden çalmaya başladı. Dizinin klasik konsepti de geçmişten bu yana aynı zaten. Herkes dağılır, birbirlerini ararlar, birleşirler, ortak düşmana karşı savaşırlar, zombiler ikinci planda kalır ve onların işlerini zorlaştırmaktan başka işe yaramaz. Hep aynı geldi hep aynı gitti bu dizi. Bu durum şöyle düşünmeme yol açıyor: Dizi neyse ki final veriyor da kurtuluyoruz. Halbuki bana böyle düşündürmemesini beklerdim. Bölümün sonlarına doğru Negan gerçekten ölecek zannettim. Bir an her şey değişecek gibiydi. Ama Ezekiel ile diğerlerinin cesaretiyle ve Daryl'in de yetişmesiyle yine pek bir şey değişmedi. Zombi sürüsünün arasına karışan bir diğer grubumuz eski usülü kullanmayı akıl etmiş. Yine maske takıcaklar zannetmiştim ama o sırada yerde 1 ceset olduğu için ve deri yüzmeye vakitleri olmadığı için eski usüle başvurmuşlar. Ama onları arayan askerler nasıl oluyor da grubun zombilerin arasına karışacağını düşünüp ışık tutarak zombi sürüsünün arasında o grubu aramaya çalışıyor anlamadım. Sanki fısıldayanlardan haberleri var mıydı ki bu yöntemden de haberleri olacak? Çok saçma geldi. Sırf gerilim olsun diye tutarsız ve mantıksız bir harekette bulunulmuş. Son olarak ise Eugene infaz edilecek ve kurtulacağız zannediyordum ama yine önceki gibi bir şey değişmeyecek gibi görünüyor. Turunculu işleri değiştirmeye ikna olmuş herhalde.

• 11x22 bu dizi artık komedi türüne geçiş yapmıştır yazacak bişey yok rezalet

• omer239 O kullanıcısına yanıt

Onları aramıyorlar, sürüyü başka yere yönlendiriyorlar

• Çok sönük gidiyor dizi, final bomba gibi olmazsa, efsane kötü gidişatı kötü bitiris ile sonlandiracak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haftaya son bölüm var. Bu gidişle

Spoiler,

rick

gelmeyecek 

• twd bitiyor kimse finale heyecanlanmıyor, tebrik etmek lazım ekibi

• yerden bıçak alan zombinin onu kime takacağını merak etmeyenle aramı açarım 

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    bu zombiler bile daha akıllı senaristlerden.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de iyi geldin valla bunun sonuna kadar

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    bazı dizileri arkada gürültü olsun diye açıyom, bu da onlardan. rick 'in olayını görmek de lazım tabi.

• Malum şahıs gelmezse çok pis söverim

• 
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.