Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Season Pass alırsanız tüm pakete tek seferde sahip oluyorsunuz. Tabii oyunlar çıktıkca indiriyorsunuz yanlış anlaşılma olmasın. Böyle alınırsa tabii daha ucuza geliyor. Toplamda 5 Part olacak. 2 inci part geçen ay çıkacaktı ama ertelemeye geldi yarın çıkıyor.

Zombi temasını ve The Walking Dead dizisini severim. Oyunuda almayı düşünüyordum ama açıkcası ben daha farklı bir tür beklerken bambaşka bir şey çıktı karşıma. Tarzım değil kısaca. Notları gayet yerinde bu arada.

Graifk benim içinde çok önemlidir ama bu oyundagrafik en son planda kalıyor .PC de Türkçe altyazılı bir başka oluyor,sistemi kaldıranlar PC de Türkçealtyazı ile 1. Sezonu oynasınlar hikayeyi tam anlamıyla kavriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 13 Temmuz 2012; 2:53:35 >

• Bugun gelicekti fakat ses yok gelir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde bu oyun yaw okadar para verdik sezonluk biletimiz aldık oyun daha gelecek
  • Hala ses yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Bugun gelicekti fakat ses yok gelir umarim

2. bölümün çıkış tarihi Avrupa PSN için daha belli değil arkadaşlar. Bugünü beklemeyin.
  • Oyun US PSN'de çıktı fakat oynayabilen yok araştırmalarıma göre. Save dosyasını yükleyip, Episode 2'yi seçince ana ekrana atıyormuş. Save dosyasını silerek de deneyen olmuş. Rastgele seçimlerle direk Episode 2'yi oynamaya çalışmışlar, o da olmamış.
  • oyun ps3 çıkmış galiba varmı avrupa psn den bakan sorun falan var diyolar son durum nedir
  • Oyunu görünce tutmaz demiştim ama en kısa zamanda oynamak farz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Oyunu görünce tutmaz demiştim ama en kısa zamanda oynamak farz oldu

Hocam bende on yargi ile yaklasiyordum fakat alinca gayet sariyor oyun. Demosunu indirip bir dene istersen

Avrupa psne daha gelmedi sanirim 2.bolum. Yapimci ile avrupa sony arasinda bir anlasmazlik cikmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redux. -- 30 Haziran 2012; 19:01:00 >
  • quote:

quote:

Hocam bende on yargi ile yaklasiyordum fakat alinca gayet sariyor oyun. Demosunu indirip bir dene istersen

Avrupa psne daha gelmedi sanirim oyun. Yapimci ile avrupa sony arasinda bir anlasmazlik cikmis.

Çıkar çıkmaz denerim artık,ön yargı kötü şey

• quote:

quote:

quote:

Avrupa psne daha gelmedi sanirim oyun. Yapimci ile avrupa sony arasinda bir anlasmazlik cikmis.

Hocam duzelteyim oyunun ilk bolumu geldi psne 2.bolum de bi sorun cikmis yanlis anlasilmasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam duzelteyim oyunun ilk bolumu geldi psne 2.bolum de bi sorun cikmis yanlis anlasilmasin

Sağolasın dostum.
    Dalya demişim bu arada

• İndiren oynayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İndiren oynayan yok mu?

Ses cikmadiki avrupa psnden. Nasil bir mantiktir bu anlamadim

• Kardeslik yapan olursa psn e geldiginde aliriz beraber kararlarinizin oyunu 180 derece cevirmesi cok ilgimi cekti sirf onun icin alinir

• Episode 2 gerçekten kat kat daha güzel 1 den.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

Episode 2 gerçekten kat kat daha güzel 1 den.

Hangi psnden aldın?

• PSN e çıkmayınca Pc de oynadım sadece beklediğinize değecek emin olun.
  • hala bir ses yok ne rezilliktir arkadaş bu böyle.. vallahi çok ilginç
  • Bu çarşamba gelir heralde nedense ilk önce US Psn de çıkartıyorlar aynı anda diğer bölgelere neden koymuyorlarsa.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.