Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala yok millet çatır çatır oynasın bizde bekleyelim bide season pass aldık
  • Resmen insanı oyundan soğutuyorlar ya ne çıkmaz oyunmuş arkadaş
  • Bu nedir arkadaş bu güncelleme ile yine gelmedi oyun neden Avrupa bölgesine geç geliyor anlamak mümkün değil...
  • Hiç bir , film - kitap - dizi - roman - Süper Kahraman vb ( bazıları hariç ) hiç bir zaman tutmadı . Bu da öyle olacak . Peşinen söylüyorum
  • 2.Bölüm sonunda TR Store'da indirmeye başladım az önce...

Boyutu 811 MB
  • Biraz önce bitirdim 2. bölümü cidden beklediğimize değdi, şimdi kim bilir ne zaman çıkar 3. bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Biraz önce bitirdim 2. bölümü cidden beklediğimize değdi, şimdi kim bilir ne zaman çıkar 3. bölüm

3. Oyun Ağustos ortalarında çıkacakmış .

Kaynak.

http://www.trgamer.com/Yazi/the-walking-dead-episode-two-starved-for-help/1/3034.trg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 13 Temmuz 2012; 2:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Hiç bir , film - kitap - dizi - roman - Süper Kahraman vb ( bazıları hariç ) hiç bir zaman tutmadı . Bu da öyle olacak . Peşinen söylüyorum

Yanılıyorsun ilk iki Episode da kullanıcılar tarafından Gamespotda 8.0-8.5 arası bişey aldı,çok yüksek değil ancak tuttuğu anlamına geliyor bu .
  • Bundle aldım her ay cıkınca indiriyorum ayrıca temada verdi. Episode 2 bitti süper 1 den bile güzeldi sondada herkesin seçimini % lik göstermeside çok iyi.

Ep2 dizi ile nerdeyse aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Bundle aldım her ay cıkınca indiriyorum ayrıca temada verdi. Episode 2 bitti süper 1 den bile güzeldi sondada herkesin seçimini % lik göstermeside çok iyi.

PS3'ü bekliyemedim ben de PC'ye indirdim ama Türkçe yama bekliyorum öyle daha gerçekçi oluyor .

• quote:

Bundle aldım her ay cıkınca indiriyorum ayrıca temada verdi. Episode 2 bitti süper 1 den bile güzeldi sondada herkesin seçimini % lik göstermeside çok iyi.

bende psn hesabımdan The Walking Dead (Season Pass) aldım ama indirdiğim dosyaları ps3'te göremiyorum ve haliyle oyunu kurup açamıyorum sen nasıl oynuyorsun oyunu ? nerede sıkıntı var acaba? birde indirdiğim dosyaları bulamadığım gibi boyutlarıda bana çok küçük gibi geldi biri 11 mb diğeri ise 2100 kb dolaylarındaydı, bir yardımcı olabillirsen sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcaliskan_17 -- 30 Temmuz 2012; 23:25:26 >

• ilk 2 bölüm plus üyelerine beleş bu gece
  • Plus cılara bedava ise cidden mükemmel. Kontrol edeceğim.
  • Sanırım türkiye psn plus için değil. Kontrol ettim, Yoktu.
  • TR psn bu gece değil yarın gece update olacak, ama büyük ihtimalle usa plus. bakalım uk karşı hamle olarak ne verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Sanırım türkiye psn plus için değil. Kontrol ettim, Yoktu.

Tr Store Çarşamba günleri 6-7 gibi güncelleniyor.

US Store ise Salı gecesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 31 Temmuz 2012; 4:09:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcaliskan_17

quote:

bende psn hesabımdan The Walking Dead (Season Pass) aldım ama indirdiğim dosyaları ps3'te göremiyorum ve haliyle oyunu kurup açamıyorum sen nasıl oynuyorsun oyunu ? nerede sıkıntı var acaba? birde indirdiğim dosyaları bulamadığım gibi boyutlarıda bana çok küçük gibi geldi biri 11 mb diğeri ise 2100 kb dolaylarındaydı, bir yardımcı olabillirsen sevinirim...

birisi benim yukarıda bahsettiğim şu sorunla ilgili bana yardımcı olabilirse çok sevinirim

• quote:

quote:

trail'ı indirmeniz lazım.

• quote:

quote:

quote:

trail'ı indirmeniz lazım.

teşekkür ederim bende yeni çözmüştüm olayı episode 2 çıktı mı?

• Razorback ile beraber Season Pass olarak aldık bizde.

Episode 1'i indiriyorum Sonrada sırada 2 var.

Oynadıktan sonra yorumumu yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.