Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU)  'SURViVAL HORROR'

The Walking Dead: A Telltale Games Series - Game of the Year Edition

Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014

http://www.gamefaqs.com/PS4/786050-the-walking-dead-a-telltale-games-series-game-of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Ekim 2014; 11:12:45 >

• (PS3) The Walking Dead: Season Two -- Episode 1: 'All That Remains' Trailer

(PS3) The Walking Dead: Season Two -- Episode 2: 'A House Divided' Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ağustos 2014; 23:47:47 >

• The Walking Dead: Season Two – Episode 3 ‘In Harm’s Way’

13 Mayıs'ta piyasada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season Two: Episode 4 çıktı.

The Walking Dead: Season Two - A Telltale Games Series - Episode 4 'Amid the Ruins' Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Temmuz 2014; 23:52:40 >
  • The Walking Dead: Season Two – Episode 5 – ‘No Going Back’ Trailer | PS3 and PS Vita

• Season Two: Episode 5 çıktı.
  • The Walking Dead: Season Two | Season Finale Accolades Trailer | PS4 & PS Vita Release Dates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Ekim 2014; 9:20:10 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    hocam season 1 çıkmayacak mı ps4 e ? direkt season 2 den başlarsak saçma olmaz mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hocam season 1 çıkmayacak mı ps4 e ? direkt season 2 den başlarsak saçma olmaz mı ya

ilk önce 1. sezonu çıkarırlar.

evet, 2. sezondan başlayınca olmaz. bu oyun için 1. sezon çok önemli.

Edit: 1. ve 2. sezon aynı gün, yani 14 Ekim'de çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Ekim 2014; 7:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

ilk önce 1. sezonu çıkarırlar.

evet, 2. sezondan başlayınca olmaz. bu oyun için 1. sezon çok önemli.

Release Date: 14 Oct 2014 (S01 & S02)
  • Arkadaşlar psn'de The Walking Dead Season Pass 45 TL. Ortak olmak isteyen varsa oyunu alalım iki kişi. Kişi başı 22,5 TL düşüyor. Hatta o fiyat seviyesinde başka oyunlara da bakabiliriz. Geçmişe yad olsun diye Call of Duty Classic alabiliriz:)
  • Arkadaşlar ben oyunu ps4te oynuyorum ve çok ilginç bir sıkıntım var, aşağıdaki yerde 1.sezon 2. bölüm bir türlü geçemiyorum, gameplayleri izledim normalde kadın ve erkek konuşup kadın merdivenlerden arkaya doğru ilerliyor ve zombi kadını hallediyor ama bende böyle bir şey olmuyor, erkeği ilerletiyorum konuşsun diye konuşmuyor kadın da konuşmuyor biraz daha ilerletince de güm diye vuruyor kadın :) siz dostlardan yardım istiyorum rewind yaptım yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 21 Ocak 2015; 13:26:34 >

• Orada kadın merdivenlerden yukarı çıkarken sol analog ile yavaş yavaş yürü. Silahı sana doğrulttuğu anda dur. Eğer silahı doğrulttuğu anda durmazsan veya ekranda gözüken diyaloglardan sürt*k vs. gibi hakaret içeren seçeneği seçersen ateş eder ve ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 21 Ocak 2015; 14:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Orada kadın merdivenlerden yukarı çıkarken sol analog ile yavaş yavaş yürü. Silahı sana doğrulttuğu anda dur. Eğer silahı doğrulttuğu anda durmazsan veya ekranda gözüken diyaloglardan sürt*k vs. gibi hakaret içeren seçeneği seçersen ateş eder ve ölürsün.

Hocam 10 defa denedim dediğiniz gibi de yaptım ama nafile milim milim ilerliyorum hiçbir diyalog çıkmıyor en son attıgım milimde kadın ben sana dur demiştim deyip kalayı basıp ateş ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Sezonu bitirdim.

İlk sezon kadar olmasa da gene çok iyi bir sezondu. Bu sefer tamamen inatçı ve dik bir tutum sergiledim. Kimseye kendimi ezdirmedim, herkese dik dik baktım herkese küfür etttim. Herkesin kuyusunu kazdım bu devirde kimseye güvenmeyeceğinin altını çizdim ve herkes bok çukurunu boyladı. Carver geberdi, rebecca oyunun başına bana diklendiydi 4.bölümde onuda vurdum. Reggie, luke, bonnie, alvin, troy hepsi öldü. Kendime yakın gördüğüm ve fikirlerimizin uyuştuğu kenny ve jane kaldı bir tek en sona. Gerisi zayıf ve ayak bağıydı onları temizledim. Bebek ölseydi sevinirdim oda ayak bağı. En son kenny ve jane arasında kaldık ama jane sapıtmıştı ve onun ölmesini seçtim. En son kenny bebek ve biz kaldık. Yaşamakta ölmekte ekip işidir deyip kenny ile kalmayı tercih ettim en son kampta bebek ile kalmaktansa sırt sırta verip çarpışmayı seçtim. Mike ile lanet olası rus'un öldüğünü de görseydim içim rahat edecekti ama kaçtılar 3.sezon da onlarda çıkar ortaya ve icabına bakarız ikisinin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 13 Eylül 2015; 12:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.Sezonu bitirdim.

İlk sezon kadar olmasa da gene çok iyi bir sezondu. Bu sefer tamamen inatçı ve dik bir tutum sergiledim. Kimseye kendimi ezdirmedim, herkese dik dik baktım herkese küfür etttim. Herkesin kuyusunu kazdım bu devirde kimseye güvenmeyeceğinin altını çizdim ve herkes bok çukurunu boyladı. Carver geberdi, rebecca oyunun başına bana diklendiydi 4.bölümde onuda vurdum. Reggie, luke, bonnie, alvin, troy hepsi öldü. Kendime yakın gördüğüm ve fikirlerimizin uyuştuğu kenny ve jane kaldı bir tek en sona. Gerisi zayıf ve ayık bağıydı onları temizledim. Bebek ölseydi sevinirdim oda ayak bağı. En son kenny ve jane arasında kaldık ama jane sapıtmıştı ve onun ölmesini seçtim. En son kenny bebek ve biz kaldık. Yaşamakta ölmekte ekip işidir deyip kenny ile kalmayı tercih ettim en son kampta bebek ile kalmaktansa sırt sırta verip çarpışmayı seçtim. Mike ile lanet olası rus'un öldüğünü de görseydim içim rahat edecekti ama kaçtılar 3.sezon da onlarda çıkar ortaya ve icabına bakarız ikisinin de.

Bende aynı seçimleri yapmıştım ama ortalığı karıştırmak yerine ortayolu bulmayı tercih ederek. Kenny hariç gerisi yalan. Gerçekten kendinden önce bizi koruyacak tek kişi. Jane zaten sinsinin teki işi gücü bizi doldurmak insanlara karşı. Bıraktım Kenny gebertti Jane i. Bende Kenny i satmadim, onla beraber devam ettim yola salya, sümük.

Carverida depoda gebertirken Kenny seyrettim, mutluyum. Herkese eziyet edip, canlariyla oynuyordu carver.faşistin teki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Eylül 2015; 12:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Walking Dead: A New Frontier - Episode 4 Çıkış Fragmanı | PS4

• The Walking Dead: A New Frontier - Season Finale - Official Trailer

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.