Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5'inci ve son bölüme kadar sabretmek zor olacak.

Isırılmama gibi bir durum söz konusu değil, Öyle yada böyle ısılıyorsunuz ama saklamak yada açıklamak size kalmış.

Ben gösterdim ısırıldığımı. Herkesde yanımda oldu. Aramaya gittik Clementine'ı. Muhtemelen mezarı açarken bizi gözetleyen eleman ile beraber Clem.

Final tahminim ;

Clem kafamıza bir mermi sıkar.

• 1. bölümde olması lazım bizde 2 tane telsiz vardı bir tanesini bizimkilerden birine falan veriyorduk sonradan ne zaman kayboluyordu hatırlayan var mı?
  • Episo4 ve 5 ne zaman çıktılar?

Ve gerçek dizi şu an kaçıncı bölümde?(3.sezon)

Orta seviye ingilizcesi daha doğrusu dizi veya oyun ingilizcesi(ayrı bir dil) olan herkes oynasın çok iyi oyun,Heavy Rain tarzında

Son soru olarakda bende biraz takılıyor(320GB'de 100GB yer var)Sizde?
    de
  • 2. bölümü yayınlandı 3. sezonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Episo4 ve 5 ne zaman çıktılar?

Ve gerçek dizi şu an kaçıncı bölümde?(3.sezon)

Orta seviye ingilizcesi daha doğrusu dizi veya oyun ingilizcesi(ayrı bir dil) olan herkes oynasın çok iyi oyun,Heavy Rain tarzında

Son soru olarakda bende biraz takılıyor(320GB'de 100GB yer var)Sizde?
    de

4 ünlü bölüm çıktı 5 daha çıkmadı. Tarih belli değil ama 1 ay sonrası diyorum.

Dizi bugün Season 3 episode 2 yi yayınladı.

Takılma olayı oyunla alakalı bende yaşıyorum sorun sende değil.

Heavy Rain ciyim. En ağırından hemde. Bu oyun Heavy Rainin yarısı etmez ama kendi tarzında güzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler psn den oyunu indireceğim ama bir sorum olacak. season pass var 39,99 tl değerinde. önce bunu satın alıcaz, ondan sonra diğer bölümleri 9,99tl den satın alıcaz öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

beyler psn den oyunu indireceğim ama bir sorum olacak. season pass var 39,99 tl değerinde. önce bunu satın alıcaz, ondan sonra diğer bölümleri 9,99tl den satın alıcaz öyle mi?

Season pass ı alırsan bütün oyunları almış oluyorsun toptan şekilde diğer türlü bölüm başı 10 lira veriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

beyler psn den oyunu indireceğim ama bir sorum olacak. season pass var 39,99 tl değerinde. önce bunu satın alıcaz, ondan sonra diğer bölümleri 9,99tl den satın alıcaz öyle mi?

Season pass ı alırsan bütün oyunları almış oluyorsun toptan şekilde diğer türlü bölüm başı 10 lira veriyorsun

season pass haricinde bölüm1 i göremedim, 2-3-4 var ama tekrar bakayım. teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

season pass haricinde bölüm1 i göremedim, 2-3-4 var ama tekrar bakayım. teşekkürler.

bölüm 1 için trial versiyon olması lazım onu indiriyorsun zaten season pass'ı satın aldığın için otomatik olarak oyunu oynamaya başlıyorsun ardından da 2-3-4 gelecek zaten

• quote:

quote:

quote:

bölüm 1 için trial versiyon olması lazım onu indiriyorsun zaten season pass'ı satın aldığın için otomatik olarak oyunu oynamaya başlıyorsun ardından da 2-3-4 gelecek zaten

• teşekkürler beyler dün hallettim, ilk bölümü bitirdim. oyun çok güzel olmuş. heavy rain, fahrenheit tarzı oynanışı olan oyunlara bitiyodum bunun da o tarz olması çok iyi olmuş. oyunun çizgisi de harika. bu akşam da ikinci bölümü bitireyim bakalım neler olacak
  • Beyler 3.EPİSODE'DE başlarda bir kız gelıyor zombılerden kaçan onu nişan alıyoruz ya....
    eğer o a basssak ne oluyor?ben o kızı kurtarmak ıstıyorum ancak her seferınnde PS3 takıldıgından zombı yerıne kızı vuruyorum eğer yuvarlağa basarsak ne oluyor nasıl kurtarıcam kızı hep baştan başlıyorum kurtarmak için...

• deneme
  • Beyler birde yeni sezon hangi gün hangi saat ve hangi kanalda?
  • 4.bölüm çok iyiydi;

ben'i ben de öldürdüm. zombiler yukarı çıkıyordu tırstım bir an ısırıldığımı gizledim ve yoluma tek devam edeceğim dedim. clem'i aramaya gittim, finali biliyoruz zaten.

bu arada 5. bölüm ne zaman çıkacak?
  • Dananın kuyruğu bu bölümde kopacak arkadaşlar nasıl bir son bekliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Dananın kuyruğu bu bölümde kopacak arkadaşlar nasıl bir son bekliyorsunuz.

Ağlamakli oldum sonunda tahmin edin ne oldu.Lee yi clem vurmak zorunda kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim.

İlk episode itibariyle hep bu oyun diziden daha iyi söyledim. 1. sezona finali ile bunu iyice kanıtladı. Ayrıca herkesin keyif almaması için, spoiler vermemeye gayret edin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Oyunu yeni bitirdim.

İlk episode itibariyle hep bu oyun diziden daha iyi söyledim. 1. sezona finali ile bunu iyice kanıtladı. Ayrıca herkesin keyif almaması için, spoiler vermemeye gayret edin arkadaşlar

Yapımcı firma oyunun yeni sezonunuda düşünüyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Oyunu yeni bitirdim.

Yapımcı firma oyunun yeni sezonunuda düşünüyormu?

Oyun zaten çok başarılı oldu, firmanın işleri büyüttüğünü okudum BSC'de. Büyük ihtimal gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.