Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar indirip yuklemeyi dene son tavsiyem. Belki bu sefer normal kurulum yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Eylül 2012; 13:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beebron

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Part 4 ve 5 henuz cikmadi bekleyeceksin.Belirli araliklarla geliyor. İndirdigin partlarada Oyunun girisinden erisiyorsun. New game e gir r1 ve l1 ile partlar arasinda gecis yapabilirsin soyluyor sana.

İlgin için teşekkür ederim ama sanırım ben yanlış anllattım, soruma cevap alamadım maalesef..

Oyun hiç gözükmüyor bende..( oyunların olduğu yerde walking dead diye bir oyun yok )

Demeye çalıştığım şu, bu aldığım partlar ana bir oyun üstüne falan mı kuruluyor, ben bunlardan önce başka bi walking dead alıp kurmadım, direk bunları aldım..İnmesi bitincede kurdum ama oyunların içinde gözükmedi..

Umarım şimdi anlatabilmişimdir..Çokda tecrübeli sayılmam ps3 konusunda, dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum kusura bakmayın..

Bende aynısından satın aldım ilk 3 bölüm birde 11mb olan bi dosya var ilk bölüm ve 11mb dosyayı indirip kurdum ancak kurulunca arkadaşın bahsettiği gibi oldu. Şuan game bölümünde oyunla ilgili bir şey görünmüyor. game data saved bölümünde oyun kurulu olarak görünüyor ama oyunu başlatacağım kısım yok.

2 ve 3 ü indiriyor şuan aceba diğer bölümleride indiriyor olduğum için mi yapıyor ki ? Yeni bölümleri indirince eski olanları siliyor mu bu arkadaşlar ?

• İlk bölümün boyutu kaç arkadaşlar ya çıldırcam. Bende 2187 kb olarak görünüyor. Onuda indirip kuruyorum sonra hiçbirşey görünmüyor the walking dead'e ait.

Boşunamı para verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiZZo -- 19 Eylül 2012; 16:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leocman

İlk bölümün boyutu kaç arkadaşlar ya çıldırcam. Bende 2187 kb olarak görünüyor. Onuda indirip kuruyorum sonra hiçbirşey görünmüyor the walking dead'e ait.

Boşunamı para verdik.

LEOCMAN ben problemin çözümünü buldum.. :)

Kardeş o satın aldığımızda otomatik olarak downloada eklenen 1-2-3ten başka ayrı olarak birde episode 1 in trial versiyonu var onu indirmek gerekiyormuş..Onu indirdikten sonra ben oyuna girmeyi başarabildim..

Sende bir dene istersen..

Kolay gelsin..
  • quote:

quote:

İlk bölümün boyutu kaç arkadaşlar ya çıldırcam. Bende 2187 kb olarak görünüyor. Onuda indirip kuruyorum sonra hiçbirşey görünmüyor the walking dead'e ait.

Boşunamı para verdik.

Kardeş o satın aldığımızda otomatik olarak downloada eklenen 1-2-3ten başka ayrı olarak birde episode 1 in trial versiyonu var onu indirmek gerekiyormuş..Onu indirdikten sonra ben oyuna girmeyi başarabildim..

Kolay gelsin..

Hocam teşekkürler cevabın için. O trial versiyonu kısıtlı değil mi ? Şimdi indiriyorum onuda bakalım inşallah budur çözümü.

• quote:

quote:

quote:

Boşunamı para verdik.

Kolay gelsin..

Hocam teşekkürler cevabın için. O trial versiyonu kısıtlı değil mi ? Şimdi indiriyorum onuda bakalım inşallah budur çözümü.

Evet öyle kısıtlı ama biz 1 i satın aldığımız için kısıt ortadan kalkmış oluyor :) zaten öyle farkettim ben, baktım satın aldığımız 1 in boyutu diğer bölümlerden çok küçük :)

trialinin kilitli oyun, satın aldığımızıda anahtar gibi düşün..

İnşallah işine yarar..

• Anladım hocam teşekkürler 2 gündür deli olmuştum şimdi ben yicem o zombileri bu sinirle. :)
  • Oyun çok iyi, bir sonraki bölümde ne olacağı konusunu güzel harmanlamışlar.

Çaresizlik ve umut duygusunu güzel yansıtmışlar. Oyunda grafik beklentim yoktu zaten ama DTS veya DD 5.1 kanal desteği yok malesef.

• Telltale Games' The Walking Dead will be released on disc December 4 in North America for Xbox 360 and PS3

Kutulu çıkması , alamayanlar için iyi olacak.
  • 4. oyun ne zaman çıkıyor beyler konu ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 14 Ekim 2012; 15:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

4. oyun ne zaman çıkıyor beyler konu ölmüş

oyunun 4.bölümü avrupada 17 ekim günü
  • quote:

4. oyun ne zaman çıkıyor beyler konu ölmüş

Episode 4 amerika psn için çıktı ama Avrupa ve tr psn için bekliyoruz hala ama fazla sürmez. Umarım bu hafta içi çıkar. Gerçekten sürükleyici ve mükemmel oyun yapmışlar.

Ekleme: üstteki arkadaş benden önce yazmış sağolsun 17 Ekim'de çıkıyormuş çok sevindim bu habere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 14 Ekim 2012; 15:14:42 >
  • Eyw.
  • (REKLAM İÇERİKLİ MESAJ !UYARI!)episode 3 v 4 için kardeş olucaklar varsa konuma bekliyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_66905887/tm.htm
  • 4.Bölüm Store'da 705MB

İndirmeye başladım..
  • Az sonra başlıyorum indirmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

4.Bölüm Store'da 705MB

İndirmeye başladım..

güzel haber teşekkürler
  • 4ü bir oturuşda bitirdim güzel bölümdü.

Lee nin ısırılmama gibi bir durumu yok galiba Isırılmayı sakladım, Ben'i öldürdüm oyunun sonunda yazan kiminlesin bölümünde %18 yazıyordu
  • quote:

4ü bir oturuşda bitirdim güzel bölümdü.

Lee nin ısırılmama gibi bir durumu yok galiba Isırılmayı sakladım, Ben'i öldürdüm oyunun sonunda yazan kiminlesin bölümünde %18 yazıyordu

Evet mecbur ısırılıyoruz ve ben ısırıldığımı gösterdim.
    Bu şekilde sanırım az çok final belli oldu.
    Ayrıca Ben'i kurtardım çok mazlum bakıyordu birde Kenny çok üstüne gidiyor zaten.
    Clementine'ı kaçıran sanırım bizi mezar kazarken gören kişi ayrıca o sahnede fena tırstım gece oynuyordum birden çıktı lavuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

4ü bir oturuşda bitirdim güzel bölümdü.

Evet mecbur ısırılıyoruz ve ben ısırıldığımı gösterdim.
    Bu şekilde sanırım az çok final belli oldu.
    Ayrıca Ben'i kurtardım çok mazlum bakıyordu birde Kenny çok üstüne gidiyor zaten.
    Clementine'ı kaçıran sanırım bizi mezar kazarken gören kişi ayrıca o sahnede fena tırstım gece oynuyordum birden çıktı lavuk.

Aynen hemen sağımda pencere var ilk işim ona bakmak oldu Ben'i ilk geldiği zamandan beri sevmiyorum ben diğer çocuğu alacaktım aslında, Birde keşke lily ile gitseydim dedim ya

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.