Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Oyunu yeni bitirdim.

İlk episode itibariyle hep bu oyun diziden daha iyi söyledim. 1. sezona finali ile bunu iyice kanıtladı. Ayrıca herkesin keyif almaması için, spoiler vermemeye gayret edin arkadaşlar

Yapımcı firma oyunun yeni sezonunuda düşünüyormu?

Oyun zaten çok başarılı oldu, firmanın işleri büyüttüğünü okudum BSC'de. Büyük ihtimal gelir.

Firma zaten popüler film/dizi serilerinin haklarını elinde tutuyor bildiğim kadarıyla, bknz. back to the future,jurassic park dediğiniz gibi gelebilir devamı ve daha fazla film'i oyunla çevirebilirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu yeni bitirdim.

İlk episode itibariyle hep bu oyun diziden daha iyi söyledim. 1. sezona finali ile bunu iyice kanıtladı. Ayrıca herkesin keyif almaması için, spoiler vermemeye gayret edin arkadaşlar

Yapımcı firma oyunun yeni sezonunuda düşünüyormu?

Oyun zaten çok başarılı oldu, firmanın işleri büyüttüğünü okudum BSC'de. Büyük ihtimal gelir.

Firma zaten popüler film/dizi serilerinin haklarını elinde tutuyor bildiğim kadarıyla, bknz. back to the future,jurassic park dediğiniz gibi gelebilir devamı ve daha fazla film'i oyunla çevirebilirler

Ben Back to Future oyunlarını tutmadım pek, daha sert şeyler yapsınlar bu oyun gibi, belliki bu tarza daha yatkın adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Dananın kuyruğu bu bölümde kopacak arkadaşlar nasıl bir son bekliyorsunuz.

Ağlamakli oldum sonunda tahmin edin ne oldu.Lee yi clem vurmak zorunda kaldı.

nasıl yani 5. bölüm çıktı mı ya? yoksa çok pis spoiler yedim.
  • Bitirmeyen okumasın.

Ağladım lan hiçbir oyunda bu kadar duygulanmamıştım.
    O son konuşmalar bitirdi beni.

Helal Sana Telltale Games

• Son sahnede Lee'nin Clementine'a "I'll miss you" dediği yerde göz yaşlarımı tutamadım.Heavy Rain'de Ethan öldüğünde bile ağlamamış adamım ben bunda ne oldu anlamadım.
    Bide şöyle bişey yaptım bence oyunun en büyük eksiği müzikleriydi bu şarkıyla süper uydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planetearth -- 22 Kasım 2012; 0:57:52 >

• Yabancıların yorumlarını okudum nette..
    Valla çoğu kişi ağlamış yada ağlamaklı olmuş
    Gerçekten çok güzel oyundu oynamayan çok şey kaçırır.
  • Beşinci bölümü bitirmeyenler okumasın.

Telltale Games ekibini, böyle bir oyun serisine imza attıkları için tebrik etmek lazım. Yıllardır oyun oynuyorum, oyun karakterlerini bu kadar benimsediğimi hiç hatırlamıyorum. Lee ile Clementine'ın diyaloğu ''I'll miss you'' sonrası ağlamamak için adeta dişlerimi sıktım. Keşke yapım ekibi herkesi memnun etmek adına iki farklı son hazırlasaymış. İkinci sezonu merakla bekliyorum...
  • bölümlerin oynanış uzunlukları nedir çünkü trial baya kısaydı bölüm birin hepsi okadar mı ? birde cd olarak çıkıcak galiba onun içinde sadece sezon 1 mi mevcut olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerxg

bölümlerin oynanış uzunlukları nedir çünkü trial baya kısaydı bölüm birin hepsi okadar mı ? birde cd olarak çıkıcak galiba onun içinde sadece sezon 1 mi mevcut olucak?

bir bölüm yaklaşık 2,5 - 3 saat sürüyor.

son bölümü akşam oynayacağım sabırsızlanıyorum.
  • pc.de bitirdim . ağladım sonunda yeminle bu kadar mı başarılı bir oyun talltale gamesi gerçekten takdir ettim . oyunun sonundaki müzik de çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Kasım 2012; 5:14:40 >

• Bu oyun pc de veya ps3 te para verip oynanmaz..Ama ipad'te oynaması daha zevkli diğer platformlara göre okadar laf ediyordum oyun ilk çıktığında neden film'in adına yakışır bi oyun yapmadılar diye ama ipad'te oynayınca fikrimi değişirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlabtick -- 23 Kasım 2012; 11:48:30 >
  • Oyun süperdi
  • izlemeyen açmasın bakmasın ağır çook ağır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlabtick

Bu oyun pc de veya ps3 te para verip oynanmaz..Ama ipad'te oynaması daha zevkli diğer platformlara göre okadar laf ediyordum oyun ilk çıktığında neden film'in adına yakışır bi oyun yapmadılar diye ama ipad'te oynayınca fikrimi değişirdim..

ps3'te para verip oynuyorum ve çok da zevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orijinalden alıntı: Zlabtick

Bu oyun pc de veya ps3 te para verip oynanmaz..Ama ipad'te oynaması daha zevkli diğer platformlara göre okadar laf ediyordum oyun ilk çıktığında neden film'in adına yakışır bi oyun yapmadılar diye ama ipad'te oynayınca fikrimi değişirdim..

ps3'te para verip oynuyorum ve çok da zevk alıyorum

Eğer benim gibi the walking dead dizisini çıktığı günden beri seyrediyorsan ve bu oyundan zevk alıyorsan helal olsun başka nediyim..

• evet dizisini de seyrediyorum ilk bölümden beri.
  • diziyi seyrediyorum, oyunu da bitirdim bi kaç gün önce, diziyle alakası yok zaten oyunun, ve müthiş olmuş...

bu arada ben Lee'yi vurdurtmadım arkadaşlar herkes Clem'i vurmasını sağlamış galiba, ben gerek yok dedim...
  • PC bölümünde bu oyunla iligi aktif devam eden bir başlık yok bildigim kadarıyla.Pc'mi Ps3'mü karar veremedim Pc'ye daldım tabi birde TR yama olayı var.

Geç farkettim oyunu şuan 2. episode'yi yeni oynuyorum.Oldukça güzel, hem oyun oynuyor hem dizi izlergibi ikisi bir arada ancak bukadar olur ve bukadar zevk verebilir.
  • 5. Bölüm

Ben Lee'yi vurdurtmadım. Eğer vursaydı sese gelebilirdi zombiler. Mermi boşa giderdi hem. Çok güzeldi ya.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.