Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun güzel eleştiriler alıyor. bende trial ini indirdim bakalım oynıcam..

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-walking-dead-episode-1
  • Oyunu bitirdim. Yaklaşık 30-40 dk da bitiyor. Dizideki bir bölüm uzunluğunda. Aslında konu itibariyle güzel. Oyunda glen'ide görüyoruz. (çok kısa bir süre) Şunu söyliyim pc versiyonu beni hiç tatmin etmedi. Oyun, iyi bir sisteme sahip olmama rağmen çok fena takılıyor. Fena derecede optimizasyon sıkıntıları var. Zaten konsoldan port etmişler fakat onu bile becerememişler. Sanırım 30 frame ede kitlemişler bunun yanında. Akıcı bir oyun deneyimi sunmaktan uzak. Defalarca oynanabilecek bir oyun değil. Dediğim gibi dizi kıvamında olmuş. Bana sorarsanız oyun yapmasalardı da 5-6 bölümlük bir mini dizi çekselerdi daha güzel olurdu. Bekleneni verememiş ne yazık ki. Ayrıca oyunda serbestlikte yok. Olacak şeyler zaten belli. Siz sadece karakteri oradan oraya götürüyorsunuz gerisinide izliyorsunuz. Başka bir olayı yok.
  • Bu nasıl oyun 2 saat oynadım sürekli konusmayla geçiyor 1,2,3e bas action yok hiç :S
  • Anlaşılan dizi gibi yapmaya çalışmışlar oyunu. İlginç olmuş.
  • PS3'te ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

PS3'te ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

PS store'da satışta şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife

Oyunu bitirdim. Yaklaşık 30-40 dk da bitiyor. Dizideki bir bölüm uzunluğunda. Aslında konu itibariyle güzel. Oyunda glen'ide görüyoruz. (çok kısa bir süre) Şunu söyliyim pc versiyonu beni hiç tatmin etmedi. Oyun, iyi bir sisteme sahip olmama rağmen çok fena takılıyor. Fena derecede optimizasyon sıkıntıları var. Zaten konsoldan port etmişler fakat onu bile becerememişler. Sanırım 30 frame ede kitlemişler bunun yanında. Akıcı bir oyun deneyimi sunmaktan uzak. Defalarca oynanabilecek bir oyun değil. Dediğim gibi dizi kıvamında olmuş. Bana sorarsanız oyun yapmasalardı da 5-6 bölümlük bir mini dizi çekselerdi daha güzel olurdu. Bekleneni verememiş ne yazık ki. Ayrıca oyunda serbestlikte yok. Olacak şeyler zaten belli. Siz sadece karakteri oradan oraya götürüyorsunuz gerisinide izliyorsunuz. Başka bir olayı yok.

oyun 30-40 dakika da bitiyormu

• quote:

Oyunu bitirdim. Yaklaşık 30-40 dk da bitiyor. Dizideki bir bölüm uzunluğunda. Aslında konu itibariyle güzel. Oyunda glen'ide görüyoruz. (çok kısa bir süre) Şunu söyliyim pc versiyonu beni hiç tatmin etmedi. Oyun, iyi bir sisteme sahip olmama rağmen çok fena takılıyor. Fena derecede optimizasyon sıkıntıları var. Zaten konsoldan port etmişler fakat onu bile becerememişler. Sanırım 30 frame ede kitlemişler bunun yanında. Akıcı bir oyun deneyimi sunmaktan uzak. Defalarca oynanabilecek bir oyun değil. Dediğim gibi dizi kıvamında olmuş. Bana sorarsanız oyun yapmasalardı da 5-6 bölümlük bir mini dizi çekselerdi daha güzel olurdu. Bekleneni verememiş ne yazık ki. Ayrıca oyunda serbestlikte yok. Olacak şeyler zaten belli. Siz sadece karakteri oradan oraya götürüyorsunuz gerisinide izliyorsunuz. Başka bir olayı yok.

Çok haklısın iyi bir sisteme sahip olmama rağmen pc versiyonunda çok takılmalara rastladım, diziyi çok sevmesem kesinlikle oyununa da para vermezdim, serbestlik etkileşim falan yok oyunda...

• @Pape Lafın gelişi 30-40 dk dedim. Ama yine öyle birşey sürüyor. Yavaş yavaş oynasanız taş çatlasa 1 saat yada 1 buçuk saat diyim. Tabi 1 episode süresi bu. 5 episode dan oluşucakmış oyun. Bu yayımlanan 1. bölümü.

@halikarnas1970 (: şimdiye kadar gördüğüm en kötü pc optimizasyonuna sahip. Dediğim gibi konuya yazık etmişler. Oyun değilde 5-6 bölümlük bir mini tv serisi çekseler popülerliği daha da artardı. Zaten oyun demeyede bin şahit lazım. Siz karakteri oradan oraya götürüyorsunuz sonrasında da arkanıza yaslanıp izliyorsunuz. Başka bir numarası yok.

Birde takılmalara gerçekten hiç anlam veremedim yani neye göre takılıyor. Çevre desen çoğu zaten modelleme bile değil elle karalama çizmişler. Karakter modellemeleri tamam güzel (çizgi roman tarzı düşünürsek eğer) ama çevre bence rezalet. Oyun sitelerindeki puanlamalar da bence walking dead ın popülerliğinden kaynaklanıyor. Yoksa oyun beş para etmez. Tek güzel yanı hikayesi.

• Dead island'ı 4 yıl beklemiştim walking dead oyunu fazla bekletmez umarım

edit;: çıkmış bile ps store'da fiyatı ne kadar kardeşlik yapan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 26 Nisan 2012; 19:56:44 >
  • Demoyu kurdum. Kapıya doğru yöneldim. Açılmayınca direkt sildim oyunu. Tahammülüm kalmamış. Telltale Games'in oyunlarına bir türlü alışamıyorum. Grafikler, oynanış... Çok dertliyim.
  • Trial versiyonu indirip bir tadına baktım.

Telltale Games güzel bir iş çıkarmış. Oyunu almayı düşününler öncelikle bir denesinler çünkü oynanış olarak herkese hitap etmeyebilir.

Grafikler ise değişik bir hava katmış, Cell Shade teknolojisini düşünmeleri büyük cesaret diye düşünüyorum.
  • Dizisine yakışmayacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

oyun 30-40 dakika da bitiyormu

2 saat oynadım konusma sahneleri bitmedi bi türlü en son açılmayan bir kapıya geldi zaten birinin yanında gelip tıklamaya çekinir oldum hiç susmuyor direk kapadım,olmamış L4d2 walking deada daha yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 26 Nisan 2012; 23:38:30 >

• napsalardı adamlar FPS mi yapsalardı ?? Walking Dead diyaloglara ve seçimlere dayalıdır bence oyun süper grafik mrafik demeyin artık yaw yeter adamların öyle bir derdi yok zaten
  • Kontrol rezil.Dizinin 2.sezonu bile oyundan daha iyi ki 1sezondan bahsetmiyorum.
  • Arkadaşlarben de bugün oynamafırsatı buldum deneme sürümünü, çok beğendim, 39 lira diyor psnde bu fiyat tüm bölümleri içeriyor mu?(5 bölüm olacakmış diye okudum 39 tllik olanı aldığımızda 5 bölümde hazırmı yoksa çıkınca mı ekleniyor otamatik olarak) birde bu oyun kardeşlikle alınıyor mu? 39 liralık tüm bölümleri içriyorsa kesin alırım
  • yok mu kardeşlik yapan arkadaşlar.....40tl oyun..
  • Oyunu dün satın aldım. Almayı düşünenler varsa hemen alsınlar zaten fiyatıda uygun, PSN üzerinden 10 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worick Arcangelo -- 2 Mayıs 2012; 14:29:30 >
  • Season Pass almak isteyen varsa pm atsın.

Oyunu Store'dan ben satın alabilirim kişi başı 20 TL düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.