Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pekte bekleneni karşılayacak bi oyun olacağını sanmıyorum ben !! en başında çizgi roman tarzında olacağı için kaybedecek gibime geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 19 Mart 2012; 10:58:39 >
  • Arkadaslar The Walking Dead icin ilk oyun ici goruntulerin yer aldigi vidyo geldi fakat hemen kaldirildi. 1 kac saate gelir.

Vidyoyu izledim. Daha once paylastigim haberlerin icindede belirttigim gibi, oyun kaliteli bir cizgi filim karikatur tadinda, fakat ! hic endiseniz olmasin gayet basarili, karanlik The Walking Dead dunyasini yasatiyor.

Eger asagida vercegim linke tiklarsaniz buradan Exclusive The Walking Dead Game Trailera tiklayin tekrar, ve 9. dakikadan sonra seyretmeye baslayin kisa oyun ici goruntulerin yer aldigi sahneleri goreceksiniz.

http://www.youtube.com/xl?user=start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Mart 2012; 22:33:51 >
  • Beyler uncharted 3 satıyorum ps3 kutusu açılmadı hiç online key bulunmaktadır 70 TL
    http://www.facebook.com/marioterk İletişim..
  • Arkadaslar ilk oyun ici vidyo geldi atmosfer benim oldukca hosuma gitii cizgi filim karikatur havasi olmasina ragmen.

• Takip.

Neden çizgifilm gibi çizimler dead ısland gibi olsaydı daha iyi olurdu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 19 Mart 2012; 23:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Takip.

Neden çizgifilm gibi çizimler dead ısland gibi olsaydı daha iyi olurdu gibi.

Evet haklisiniz fakat bence yinede cizgi filim karikatur havasi göze batmiyor desem yeridir. Karanlik atmosferi renk tonlari oyunu hatta ve hatta o cizgi filim havasi sanki oyuna farkli bir seyler katmis gibi, soyle 4, 5 dakikalik bir oyun ici vidyo geldimi daha iyi olucak.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 2 Mayıs 2012; 14:27:24 >
  • Walking Dead'in Yeni Videosu Yayınlandı

Çizgi Roman serisinden uyarlanan televizyon dizisi ile çok daha popüler bir hale gelen Walking Dead'in bildiğiniz gibi bir de oyunu yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk videosundan sonra bugün de oyun için yeni bir video daha yayınlandı.

Dün ikinci sezon finalini yapan Walking Dead oyununun bu videosu, biraz da çizgi romana bağlı kalarak farklı bir sunum ile karşımıza çıkıyor. Fotoroman şeklinde ilerleyen ve farklı mekanlara yer verilen videonun son kısmında ise oynanış anlarına yer verildiğini görüyoruz. Bu kısımlar ise malesef tam olarak Hud ekranları ile bir oynanış değil. Sadece oyunun atmosferi bu son kısımda çok daha net anlaşılıyor.

Burada bir markete sıkışmış olan bir grubun zombilerle olan mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu yeni videosu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Walking_Deadin_Yeni_Videosu_Yayinlandi-25817.htm

• Dizide bitti tatile girdi
    2. sezon 13.bölümde bitti ama finali çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Dizide bitti tatile girdi
    2. sezon 13.bölümde bitti ama finali çok iyiydi

aynen sezon finali bombaydı resmen oyunu da heyecanla bekliyorum....
  • Yeni oyun ici vidyo

• oyun kutulu olarak satilacak, degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En basindan bu yana oyun icin beklentilerim kendi adima konusmam gerekirse hep yuksekti ve goruyorumki bir PSN oyunu icin gayet basarili. Adventure ogeleride iyi islenmis karanlik atmosferi renk paleti kim nederse desin beni tatmin etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

oyun kutulu olarak satilacak, degil mi

PSN kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

oyun kutulu olarak satilacak, degil mi

PSN kardesim.

iste bu olmadi
  • The first episode comes out in late April for 400 Microsoft Points ($5) on Xbox Live or $4.99 on PlayStation Network. Telltale Games will also release The Walking Dead a $24.99 season pass for PC and Mac (or $22.49 if you pre-order). The Walking Dead will have five monthly episodes and Siliconera reveled the titles of the chapters yesterday.

http://www.siliconera.com/2012/03/20/fan-made-video-landed-artist-work-on-the-walking-dead-video-game/
  •  THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU)  'SURViVAL HORROR'

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU)  'SURViVAL HORROR'

• Dün izlemiştim 13 dakikalık videoyu, fena durmuyor.
    Bildiğin zombi konulu film - anime tadında.
  • Çıkış tarihi ne zamandı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.