Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya farklı bi oyun olacak bari fiyatıda buna nazaran uygun olsa,, karakterlerde diziden takip ettiğim kadarıyla farklı olcak herhalde !!
  • kötü olcak gibi geliyor
  • Bu oyunu bekleyenlerden ve farklı bi tür olacağını düşünenlerden biriyim nedendir bilmem ama çok fazla ümidim yok.

• Zombi vurma sahneleri flashoyunlardaki gibi olmus pek ilgi çekici durmuyor.Dead ısland yada l4d düzeyinde olmaz.
  • hayatımda izlediğim en kaliteli zombi dizisinin oyunu bu kadar dandik olmamalıydı çok büyük hayal kırıklığı karakterler farklı konu farklı çizgiroman tarzı grafikler bi korku oyunu için çok basit kaçmış ve son olarak diyaloglar berbat ötesi.
  • Demosunu oynadım çok çok hoşuma gitti arkadaşlar bence kaliteli bir oyun olmuş US Psn'de demosu mevcut kesin deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Demosunu oynadım çok çok hoşuma gitti arkadaşlar bence kaliteli bir oyun olmuş US Psn'de demosu mevcut kesin deneyin.

Hocam boyutu ne kadar acaba demonun? Malum adil kullanim kotasina yakalandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

quote:

Demosunu oynadım çok çok hoşuma gitti arkadaşlar bence kaliteli bir oyun olmuş US Psn'de demosu mevcut kesin deneyin.

476MB diye hatırlıyorum bende AKK kurbanıyım bu arada. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

quote:

476MB diye hatırlıyorum bende AKK kurbanıyım bu arada. :)

Tesekkur ettim. 50mblik uptade'i bile yarim saatte indiriyorum. Tam bir iskence oldu. Ay sonu geliyo allahtan.

Neyse indirecegim artik baska yolu yok merak ediyorum. Tekrardan tesekkur ettim hocam

• The Walking Dead puanları topluyor!

Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead'in birinci bölümü A New Day sonunda kullanıcılarla buluştu. Toplamda 5 bölüm olan yapımın inceleme puanları da belli olmaya başladı. İncelemeler şu şekilde:

Official Xbox Magazine - 90
    Polygon - 90
    IGN - 85
    Joystiq - 80
    Cheat Code Central - 76

http://www.merlininkazani.com/The_Walking_Dead_puanlari_t_opluyor-haber-50803p1.html
  • Dün demosunu oynadım çok hoşuma gitti US PSN de bulabilirsiniz 478mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU)  'SURViVAL HORROR'

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU)  'SURViVAL HORROR'

Ba adam cizgi romanın da vardı 2.sayı heral de

• demosunu oynadım güzel ya hoşuma gitti ben zaten oyunlarda grafiğe bakmam. Biraz heavy rain biraz resident evil havası var .
  • PS3 değilde PSN için mi çıkacak şimdi bu oyun?
  • oyun çıktı us psnde var ama indiremiyorum PSn Türkiyedede bulamadım. daha gelmemiş herhalde acaba ne zaman gelir .
  • Şuan Store'da Episode 1'i almak istersen 10 TL.

Eğer season pass alırsan 40 TL yani 10 TL kar etmiş oluyorsun. :)

Fakat diğer bölümler henüz çıkmadı belirtim ön sipariş gibi bir şey yapmış oluyorsun.
  • Mesajim bulunsn bakacam
  • quote:

Şuan Store'da Episode 1'i almak istersen 10 TL.

Eğer season pass alırsan 40 TL yani 10 TL kar etmiş oluyorsun. :)

Fakat diğer bölümler henüz çıkmadı belirtim ön sipariş gibi bir şey yapmış oluyorsun.

psn türkiyeye gelmiş mi ?
  • Geçmişte bir kaç oyunu daha böyle dizi gibi haftalık bölümler çıkartarak yapmışlardı buda aynen öyle. İlk bölüm satışta şu an. Demosunu oynadım fena değil heavy rain deki tarz olması güzel olmuş tam karşılığı nedir bilmiyorum işte doğru anda doğru tuşa basma olayı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.