Şimdi Ara

The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harika abi süper tamamıyla ayrıca türkçe çeviriside çıkmış tavsiyem indirin bu arada oyundaki grafiklerde bayağı geliştirilmiş kararlar artık daha çok oyuncuya bağlı oluyor ve değişiyor.
    bu konu ana başlık olalabilir.

Lee den sonra tek kalan genç ve öksüz kız clementine tek başına mücadeleye devam ediyor kendi başının çaresine bakmak zorundadır ve hiçbir desteği yoktur zombi salgını olan böyle bir dünyada bu genç kız hayatta kalma mücadelesi vermeye devam ediyor...

The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU The Walkıng Dead Season 2 Episode 1 çıktı!!SS ler geldi-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 13:48:15 >

• Türkçe spiker hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Türkçe spiker hmm

?
  • bu arada oyunu oynayıp bitiirdim sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

Türkçe spiker hmm

?

Türkçe spiker derken türkçe altyazi mi demek istedin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

Türkçe spiker hmm

?

Türkçe spiker derken türkçe altyazi mi demek istedin acaba

hocam aklim baska yere kaymid turkce spiker sitesi demek istemisimdir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu oyunu bekliyordum haber verdiğin için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeerzan

bende bu oyunu bekliyordum haber verdiğin için teşekkürler

ne demek hocam sorularınız varsa alabilirim
  • evet beyler dosya boyutu 1.05gb bu arada bir çok süpriz sizleri bekliyor şuan sadece episode 1 çıktı 2 ise yakında çıkacak oyunda bir çok süpriz var bazı öldü sandığınız karakterler aslında ölmedi ve bu size acayip bir süpriz olacak spoiler vermeyelim en iyisi oynayın ve bu oyunun tadını çıkarın arkdaşlar
    edit:season 1'i silmediyseniz eğer kararlar sizin geçmişte verdiğiniz kararlara bağlı oluyor ama eğer sildiyseniz pc otomatik olarak geçmişteki kararları kendine göre yansıtıyor oyuna tavsiyem sildiyseniz tekrar yükleyip oynayın sonra buna geçin tamamıyla harika bir oyun
    oyun daha güzel müziklerle daha da zenginleştirilmiş bu arada aklıma geldikçe ve oynadıkça size yazarım arkadaşlar

bu arada sorularınız varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 12:21:40 >

• minimum işletim sistemi budur ona göre indirirsiniz:
    Minimum:
    İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3
    İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eşdeğeri
    Ram: 3 GB RAM
    Ekran Kartı: ATI veya NVidia kart w / 512 MB ​​RAM
    Sabit Disk: 2 GB boş alan
    Önerilen:
    İşletim Sistemi: Windows 7
    İşlemci: Core 2 Duo 2.3 Ghz ya da eşdeğeri
    Ram: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: ATI veya NVidia kart w / 1024 MB RAM
    Sabit Disk: 2 GB boş alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 12:26:14 >
  • diğer arkadaşlar da faydalansın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.