Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim korkum ölümcül buglar umarım ilk oyundaki gibi bu tür şeyler karşımıza çıkmaz.. bu ara bende dijital sürümünü almaya karar verdim gönül isterdi collector alayım ama paranın gözü kör olsun

edit- korkmayın arkadaşlar sisteminize güvenin ultra olmasada high veya very high seçeneklerinde oynarız 40-50 fpsden caydım bu sistemle very high ayarında 30 fpsyi görsem tamam derim grafiklere o kadar takılmayın o kadar abartılı bir grafik detayı göremedim ben bakınca.. sadece ışıklandırma efektleri daha çok gözüme çarpan detaylardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 9 Mayıs 2011; 13:45:14 >
  • oyunla ilgili kafamı karıştıran tek şey. Canavar veya Hayvanlar yok mu? paso ortaçağ adamlarını mı öldürcez. merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

oyunla ilgili kafamı karıştıran tek şey. Canavar veya Hayvanlar yok mu? paso ortaçağ adamlarını mı öldürcez. merak ediyorum

Hiç olmaz mı witcher ın mesleği canavarcık öldürmek zaten
  • 2 Yıldır benimde takip ettiğim bir oyun bakalım nasılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 9 Mayıs 2011; 13:52:13 >
  • quote:

oyunla ilgili kafamı karıştıran tek şey. Canavar veya Hayvanlar yok mu? paso ortaçağ adamlarını mı öldürcez. merak ediyorum

Yanılmıyorsam videoların birinde hayvani bir örümcek vardı.
  • quote:

adı üstünde yaratık avcısı. yani adamın görevi o. çok hayvani hayvanlar keseceğiz hiç kafana takma sen :)
  • Sistem ve grafik olayına canını sıkan Witcher sevdalısı arkadaşlara sesleniyorum; takıntı yaptığınıza değmeyecek, emin olun. Crysis 2 çıkmadan önce de aynı telaş yaşanıyordu. Oyun çıksın, DVD'yi takın bilgisayara kurun oyunu, sonrasında çalıştırıp açılış videosu var mı yok mu diye heyecan yapıp oyuna giriş yaptıktan sonra o muhteşem atmosfer ve mistik havayla adeta et ve tırnak gibi olmuş harika müzikleri eşliğinde tadını çıkarmaya bakın..
  • quote:

Very impressed by the graphics: Bright, juicy picture, large-scale battles and, in doing 1920x1200 Ultra does not slow down completely ( i5-760/4GB/GeForce 460)

GTX 460 ultra'da sorun çıkarmamış.. zaten oyunla birlikte aynı gün nvidia da GTX 560'ı satışa çıkaracak.. 6850/460 sahipleri ultra'da oynayabilirler diye düşünüyorum(@1080p)..

quote:

I tested the game on a machine equipped with Windows 7, so any performance must be taken in the large parentheses, because optimization of the OS was still in progress, when szykowano build.Biorąc demonstration of the foregoing, paradoxically, I am full of optimism, because the game at high settings remained framerate 19-18, 19-22 FPS on a machine equipped with a graphics card GeForce 9800 GT from Asus, CPU Intel Core 2 Quad Q8300 and 4 giga RAM, which is slightly on the equipment podstarzałym.

9800GT 1680*1050 çözünürlükte high'da 20'li fpsler civarındaymış, tabi beta sürümde alınmış bu değerler..

Grafik config ayarları

The Graphics in ULTRA 

[Rendering]
    TextureDownscale=0
    AtlasTextureDownscale=0
    DetailTextureDownscale=0
    MaxTextureSize=2048
    MaxAtlasTextureSize=4096
    TextureMemoryBudget=400
    TextureTimeBudget=10
    MaxCubeShadowSize=1024
    MaxCubeShadowCount=3
    MaxSpotShadowSize=1024
    MaxSpotShadowCount=3
    FoliageDistanceScale=1.0
    MeshDistanceScale=1.0
    CharacterLodGameplayDownscale=0
    AllowBloom=1
    AllowShafts=1
    AllowAntialias=1
    AllowBlur=1
    AllowDOF=1
    AllowVignette=1
    AllowSharpen=1
    AllowRain=1
    AllowSSAO=1
    AllowMotionBlur=1
    AllowScatterDOF=1
    AllowCutsceneDOF=1
    DanglesLimiter=0
    ShadowQuality=3
    ShadowedLights=3
    Fullscreen=1
    VSync=1
    UberSampling=2

The Graphics in HIGH

[Rendering]
    TextureDownscale=0
    AtlasTextureDownscale=0
    DetailTextureDownscale=0
    MaxTextureSize=2048
    MaxAtlasTextureSize=2048
    TextureMemoryBudget=300
    TextureTimeBudget=10
    MaxCubeShadowSize=1024
    MaxCubeShadowCount=3
    MaxSpotShadowSize=1024
    MaxSpotShadowCount=3
    MeshDistanceScale=0.9
    FoliageDistanceScale=1.0
    CharacterLodGameplayDownscale=0
    AllowBloom=1
    AllowShafts=1
    AllowAntialias=1
    AllowBlur=1
    AllowDOF=1
    AllowVignette=1
    AllowSharpen=1
    AllowRain=1
    AllowSSAO=1
    AllowMotionBlur=1
    AllowScatterDOF=0
    AllowCutsceneDOF=1
    DanglesLimiter=0
    ShadowQuality=2
    ShadowedLights=2
    Fullscreen=1
    VSync=1
    UberSampling=0

The Graphics in MEDIUM

[Rendering]
    TextureDownscale=0
    AtlasTextureDownscale=0
    DetailTextureDownscale=0
    MaxTextureSize=2048
    MaxAtlasTextureSize=2048
    TextureMemoryBudget=200
    TextureTimeBudget=10
    MaxCubeShadowSize=512
    MaxCubeShadowCount=3
    MaxSpotShadowSize=512
    MaxSpotShadowCount=3
    FoliageDistanceScale=0.6
    MeshDistanceScale=0.8
    CharacterLodGameplayDownscale=1
    AllowBloom=1
    AllowShafts=0
    AllowAntialias=0
    AllowBlur=1
    AllowDOF=0
    AllowVignette=1
    AllowSharpen=0
    AllowRain=1
    AllowSSAO=1
    AllowMotionBlur=0
    AllowScatterDOF=0
    AllowCutsceneDOF=1
    ShadowQuality=1
    ShadowedLights=1
    DanglesLimiter=0
    Fullscreen=1
    VSync=1
    UberSampling=0

The Graphics in LOW

[Rendering]
    TextureDownscale=2
    AtlasTextureDownscale=2
    DetailTextureDownscale=0
    MaxTextureSize=1024
    MaxAtlasTextureSize=1024
    MaxCubeShadowSize=256
    MaxCubeShadowCount=1
    MaxSpotShadowSize=256
    MaxSpotShadowCount=1
    TextureMemoryBudget=150
    TextureTimeBudget=10
    FoliageDistanceScale=0.5
    MeshDistanceScale=0.7
    CharacterLodGameplayDownscale=1
    AllowBloom=1
    AllowShafts=0
    AllowAntialias=0
    AllowBlur=0
    AllowDOF=0
    AllowCutsceneDOF=1
    AllowVignette=1
    AllowSharpen=0
    AllowRain=0
    AllowSSAO=0
    AllowMotionBlur=0
    AllowScatterDOF=0
    ShadowQuality=0
    ShadowedLights=0
    DanglesLimiter=2
    Fullscreen=1
    VSync=0
    UberSampling=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 9 Mayıs 2011; 14:41:33 >
  • şaka maka iyi gaza geldim. nefesim felan titremeye başladı:) sallayın high grafiği, ultrayı felan. gerald'ın o buğulu sesi, o mükemmel atmosfer, o harika müzikler yerinde dursun yeter..

• bence sistemleri düşünüldüğü gibi zorlamayacaktır özellikle o config ayar penceresi gerçekse .
  • Oyunun Koleksiyon Versiyonunu satın alan var mı aranızdan? Alsam mı diye düşünüyorum ama nereden alsam karar veremedim. Türkiyeye gelir mi acaba?
  • Yazın rpg'ye başlamayı düşünüyorum, benim için neredeyse bir ilk olucak. Ve başlamayı düşündüğüm oyun dragon age 2 ama olumsuz eleştirileri çok o yüzden witcher 2 yi merakla bekliyorum güzel yorumlar çoğunlukta olursa dg2 almayıp witcher 2 alırım, bakalım artık hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Yazın rpg'ye başlamayı düşünüyorum, benim için neredeyse bir ilk olucak. Ve başlamayı düşündüğüm oyun dragon age 2 ama olumsuz eleştirileri çok o yüzden witcher 2 yi merakla bekliyorum güzel yorumlar çoğunlukta olursa dg2 almayıp witcher 2 alırım, bakalım artık hayırlısı

Bana kalırsa Baldur's Gate serisiyle başlayın (RPG öyle olur zira), ama grafiklere çok takan biri iseniz Dragon Age 1 ile başlayın, yeni nesil RPG'lerde iyilerden sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: leech

Yazın rpg'ye başlamayı düşünüyorum, benim için neredeyse bir ilk olucak. Ve başlamayı düşündüğüm oyun dragon age 2 ama olumsuz eleştirileri çok o yüzden witcher 2 yi merakla bekliyorum güzel yorumlar çoğunlukta olursa dg2 almayıp witcher 2 alırım, bakalım artık hayırlısı

Bana kalırsa Baldur's Gate serisiyle başlayın (RPG öyle olur zira), ama grafiklere çok takan biri iseniz Dragon Age 1 ile başlayın, yeni nesil RPG'lerde iyilerden sayılır.

baldur's gate yeni başlayanlar için ağır kaçar. ben witcher ile başlamıştım. ardına diablo 2, icewin dale 2 ve baldur's gate 2 diye takip etmiştim.. diablo 2'nin ardına dragon age, risen ve daha sonrasına da planescape torment ve baldur's gate gibi klasiklere geçmek yeni başlayanlar için en doğrusu diye düşünüyorum..

dragon age 2 olayına ise hiç girmeyin, hatırladıkça kan beynime vuruyor :)

edit: kotor'u unuttum bak ondan da olaya girilebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 9 Mayıs 2011; 15:46:49 >
  • Nete düşen sunum tamamen rusçaymış arkadaşlar. Açmayın dedeler yani.
  • Beta sürümü ile çıkıcak sürüm arasında performans artışı olmuştur.9800 gt High'da 20 FPS ile açtığına göre rahat açarım ben içim rahatladı Yukarıda yazan arkadaşlar içimi rahatlattınız grafiğe takılmamak gerek yükleyince atmosferi alıp götürür zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: DouglasAdams

Oyunun Koleksiyon Versiyonunu satın alan var mı aranızdan? Alsam mı diye düşünüyorum ama nereden alsam karar veremedim. Türkiyeye gelir mi acaba?

Ben aldım, sanırım JCB'de aldı adresi atayım.

http://www.sendit.com/games/platforms/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-collectors-edition-including-the-finisher-pack/10289734.html

Türkiye gönderimi var normal adresi yazıyorsun Royal Mail ile gönderiyorlar buraya gelince PTT getiriyor.Aslında shopto.net'ten almak isterdim fakat shopto oyunun Collector's Edition'ınını göndermiyor başka ülkelere o yüzden sendit'ten aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Beta sürümü ile çıkıcak sürüm arasında performans artışı olmuştur.9800 gt High'da 20 FPS ile açtığına göre rahat açarım ben içim rahatladı Yukarıda yazan arkadaşlar içimi rahatlattınız grafiğe takılmamak gerek yükleyince atmosferi alıp götürür zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: DouglasAdams

Oyunun Koleksiyon Versiyonunu satın alan var mı aranızdan? Alsam mı diye düşünüyorum ama nereden alsam karar veremedim. Türkiyeye gelir mi acaba?

Ben aldım, sanırım JCB'de aldı adresi atayım.

http://www.sendit.com/games/platforms/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-collectors-edition-including-the-finisher-pack/10289734.html

Türkiye gönderimi var normal adresi yazıyorsun Royal Mail ile gönderiyorlar buraya gelince PTT getiriyor.Aslında shopto.net'ten almak isterdim fakat shopto oyunun Collector's Edition'ınını göndermiyor başka ülkelere o yüzden sendit'ten aldık.

Sendit'in gönderdiğine emin misiniz bu versiyonu? Oyungezer forumlarında Sendit'ten sipariş edenlerin siparişlerinin iptal edildiğini okumuştum, o yüzden şüpheye düşmüştüm Türkiyeye gelir mi diye. Koleksiyon pakedinin ağırlığı nedeniyle göndermiyorlar mıymış neymiş. Size öyle bir bilgi geldi mi?
  • 150 euro altındaki herşey gümrükten geçebilir, kargo firmasıda getirebilir.Bireysel veyahut bir firma için numune şeklinde olması şartı ile.Tabi biz bireysel olduğumuz için sorun ortadan kalkıyor.Şuan baktım sendit'te bekliyor siparişim bu konu ile ilgili hiç bir mail vs. atmadılar.Adreste Türkiye yazıyor Bir sorunla karşılaşmadım yani karşılaşacağımıda sanmıyorum.Daha önce Amerika'dan benzer boyutlarda Collector's Edition almıştım oradan geler kargoda sorun olmadıysa İngiltere'den gelende de olmaz.

Ayrıca oyun Aral'da ön siparişe açılmış klasik aral tarzı ile fiyat 130 liraya çekilmiş.Sanırım CDP'in standart paraya ekstra içerik fikrini çiğniyorlar.

Edit: 150 euro altındaki herşey gümrükten geçebilir demeyelim aslında sakat şeyler getiremezsiniz tabiki içimde kaldı editliyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Mayıs 2011; 17:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

150 euro altındaki herşey gümrükten geçebilir, kargo firmasıda getirebilir.Bireysel veyahut bir firma için numune şeklinde olması şartı ile.Tabi biz bireysel olduğumuz için sorun ortadan kalkıyor.Şuan baktım sendit'te bekliyor siparişim bu konu ile ilgili hiç bir mail vs. atmadılar.Adreste Türkiye yazıyor Bir sorunla karşılaşmadım yani karşılaşacağımıda sanmıyorum.Daha önce Amerika'dan benzer boyutlarda Collector's Edition almıştım oradan geler kargoda sorun olmadıysa İngiltere'den gelende de olmaz.

Ayrıca oyun Aral'da ön siparişe açılmış klasik aral tarzı ile fiyat 130 liraya çekilmiş.Sanırım CDP'in standart paraya ekstra içerik fikrini çiğniyorlar.

Edit: 150 euro altındaki herşey gümrükten geçebilir demeyelim aslında sakat şeyler getiremezsiniz tabiki içimde kaldı editliyimde

Cevap için sağol deneyeyim madem bakalım sipariş vermeyi bende bir sorun çıkacak mı bakalım :) Peki Aral Koleksiyon versiyonu getirecek mi, onu biliyor musunuz? Sorun falan çıkarsa oradan yırtarız belki en azından :)
  • Sanmıyorum koleksiyon versiyonu getirmez Aral.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.