Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Tabi ki Steam kota sorunu olmayanlara hitap ediyor. Fakat günümüzde limitsiz internet tarifeleri baya düştü. Sorun olacağını sanmıyorum.
    Oyun gecenin 02:00 sinde de satışa çıksa anında yüklemeye başlıyorsunuz. geceden bıraktınız mı sabaha hazır oluyor bir aksilik çıkmazsa. ayrıca online oyunlarda steam üstünlüğü tartışılmaz bence....
    Dediğim gibi ben 1-2 defa yeni windows yüklemek zorunda kaldım her defasında steam üyeliğimi aktif eder etmez oyunları zahmetsizce orjinal olarak tekrar yükledim ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Kutulu oyun konusuna gelince...37 yaşındayım 90 dan beri oyunlarla içiçeyim... kutulu oyunun kokusu dokunuşu yüklemesinin keyfini çok iyi bilirim... fakat günümüzde bu keyif Coll.Ed. versiyonlarda çıkıyor malesef.... standart versiyonlarda dijital almanın avantajları daha fazla

Bir kaç istisna dışında, kutulu halinin Steam'den ucuz olması gibi (evet, sana diyorum Shogun 2), katılıyorum
  • Ah be daha 1 i adam akıllı çözemedim çıksın bkalım 2si
  • Steam'de iyidir mutlaka ama Witcher 2 için GoG ya da Steam fark edeceğini sanmıyorum. Bu oyuna özel olarak konuşursak, GoG oyunun yapımcı firmasının kardeş şirketi. Dolayısıyla yapımcıya daha fazla para kalacak diye düşünüyorum. Ayrıca GoG'da şöyle diyor;

You will be able to predownload the game on May 10, 2011. You'll get almost the entire game and, on May 16 at 10:00 PM GMT, you will only need to download a tiny chunk of the installer and you're good to go. You can't possibly get your hands on The Witcher 2 faster anywhere else on the Internet.

Of course you'll be able to redownload the game as many times as you like, should the need arise.

Dolayısıyla ne zaman istesek girip indirebileceğimiz bir ortam burda da mevcut.
  • Steam'de 150'ye yakın oyunum var, millet dijital oyun almayı sevmiyorum deyince şaşırıyor ama gerçekten öyle, sevmiyorum.

Yeni çıkan bir oyunu dövseler almam Steam'den, genelde indirim falan oluyor, çoğu oyunu 10 doların altındayken aldığıma eminim hatta. Öyle olmasa zaten almam.

GOG'un tek farkı, ekstra içerikler verecek olması, bunun kaynağı da sonuçta aynı firmanın farklı bir kolu oluşu, ayrıca Steam'e para kazandırmadığınızı varsayarsanız GOG'dan aldığınızda CD Projekt daha fazla kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 10 Mayıs 2011; 15:00:39 >
  • Şahsen bu şartlar altında dijital olarak alacak olsaydım kesinlikle GOG'dan alırdım. Maksat CD Project'e güzellik yapmak sonuçta. Keza ben Shopto' dan Premium Edition versiyonunu aldım. (Zaten CE almak gibi bir durum söz konusu değil) Aylar önce sormuştum bu konuda, Avrupa'da benim bildiğim kadarıyla CE gönderimi yapılmıyor Türkiye'ye var mı düzgün bir yer bilen acaba diye? Sonuçta oyun falan ama acayip içimde kaldı şu CE

Neyse aylar sonra günün birinde gelir belki memlekete CE. O zaman bir kez daha bayılıp alırız herhalde gibi geliyor sanki. Madem bu kadar seviyoruz Geralt'ı..
  • Türkiye'den bırak CE'yi normal oyun bile alınmaz Aral gibi gereksiz bir oluşum mevcutken.
    Normal sürümü bile 130TL ile etiketlemişler, CE gelirse 300 falan olur.

Valla param olacak, bu Aral'ı satın alır, sonra herkesi kovarım yemin billah.
  • arkadaşlar, gog.com da the witcher enhanced edition director's cut, sadece 4.99 dolar kesinlikle kaçırmayın derim.

www.gog.com
    The Witcher: Enhanced Edition on GOG.com
    http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher
  • @JCB

Hocam sana pm atmıştım CE aldığın yeri sormuştum ama okumamışsın sanırım.Neyse son birkaç umut bağladım artık Collector's Edition'a.Yoksa Steam'dan alıcam.Neden GoG'dan almıyorum derseniz oyunun gamelauncher'ı otomatik kurucak autopatch falan Steam ile aynı ama oyunun Steam versiyonu Steamwork.Yani achievement mevcut ve oyunların kütüphanemde birikmesi güzel birşey.İlk Witcher'da Steam'da mevcut.Eğer CE olmazsa Steam'dan alıcam kutulu filan sallamıyorum artık.
  • Steam indirimleri gerçekten kaçırılacak gibi değil...
    yeni oyunlarda biraz fark olsa da oyuna çıktığı gibi ulaşmak bir oyunsever için önemli bir nokta bence...
    keşke coll.Ed. versiyonuna kolay ulaşmanın bir yolu olsa da alsak :)
  • Digital Premium Edition için platform avantajlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

buy.thewitcher.com
    An Error Occurred: Not Found
    http://buy.thewitcher.com/preorder-digital_premium-en

Ben de başta Steam'den almayı düşünüyordum ama hem avantajları sebebiyle hem de Gog.com'un politikası sebebiyle oradan almaya karar verdim.

Bu arada aynı linkte aşağıda sağdaki uzun videoyu izlerseniz bu oyunda basic version diye bir şey olmadığını anlatıyor adam. Yani aslında premium versiondan düşük bir paket yok ama fiyat basic version gibi.. Diğer oyunlarda bu kadar eklentiyi koyduklarında CE diye satıyorlar demişler ve haksız da değiller. Son bölümde de Gog.com'un avantajlarını açıklıyor biri izlemenizi tavsiye ederim.
  • Verdim Steam'dan rahatladım ya Son 2 günde oyun kendini aldırmamak için herşeyi yaptı resmen.

GoG'un bana göre 2 artısı vardı.Collector's Edition Artbook ile bedava RPG.Artbook zaten zorrentte bulunur bedava RPG'ide sallamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 10 Mayıs 2011; 18:13:29 >
  • Sabredemiyorum artık çıksın
  • Dayanın az kaldı
  • Finlandiya'nın en önemli oyun dergilerinden Pelit 93 puan vermiş oyuna

Sexist, humoristic, atmospheric, brutal game which redeems all the expectations I had about it. Excelllent fantasy journey, that keeps the dream of this year of being the best roleplaying year ever alive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 11 Mayıs 2011; 13:04:50 >
  • Altı gün kaldı abi ya? Dayanamıyorum artık ama
  • ön incelemeler çok iyi. yine eurogamer witcher'da olduğu gibi karakter yaratma ekranı yok diye oyun çıkınca düşük puan verebilir ama sinirlerinize hakim olun.. beyinsizler oyunun kitap uyarlaması olduğunu mu bilmiyorlar yoksa gerald yerine daha iyi bi karakter yaratabileceklerini mi düşünüyorlar anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ön incelemeler çok iyi. yine eurogamer witcher'da olduğu gibi karakter yaratma ekranı yok diye oyun çıkınca düşük puan verebilir ama sinirlerinize hakim olun.. beyinsizler oyunun kitap uyarlaması olduğunu mu bilmiyorlar yoksa gerald yerine daha iyi bi karakter yaratabileceklerini mi düşünüyorlar anlamadım gitti..

Tüm incelemeler 1/10 bile verse, beni oynamaktan alıkoyamaz. Her incelemeyi de dikkate almamak lazım zaten.
  • Dayanamıyorum. Sign'leri özellikle kullanmak istiyorum. Mükemmel yapmışlar. Ne zaman "sign" ya da "red" diye birşey görsem aklıma Witcher geliyor.
    Red engine
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ön incelemeler çok iyi. yine eurogamer witcher'da olduğu gibi karakter yaratma ekranı yok diye oyun çıkınca düşük puan verebilir ama sinirlerinize hakim olun.. beyinsizler oyunun kitap uyarlaması olduğunu mu bilmiyorlar yoksa gerald yerine daha iyi bi karakter yaratabileceklerini mi düşünüyorlar anlamadım gitti..

Tüm incelemeler 1/10 bile verse, beni oynamaktan alıkoyamaz. Her incelemeyi de dikkate almamak lazım zaten.

aynen öyle.. risen'a oyungezer dergisi vasat bi puan vermişti ama ne yalan söyleyim o oyundan aldığım keyfi dragon age'den alamamıştım.. sonu biraz uyduruktu ama olsun..

konu witcher olunca isterlerse eksilerde gezsin puanları. ilk witcher half-life ve tactics ogre ile birlikte hayatımın oyunu.. resmen ummadığım taştı ilk oyun.. o sene crysis, cod modern warfare gibi popüler oyunlar çıkmıştı ama ben hellgate ile witcher'a yönelmiştim kendiliğimden içgüdüsel olarak üstelik o zamanlar şimdiki gibi delicesine rpg sevdalısı da değildim.. hellgate silindi ama witcher büyüledi.. hatta uzun loading ekranları yüzünden 2 ay gözüm seğirmişti. hatta okulu bile uzatmıştım tam sınav zamanlarımda gelmişti:)
  • Benim ilk witcher oyununundan aklımda kalan en önemli şey acayip uzun süren loading ekranıydı. O kadar uzun sürüyorduki gidip kendime çay koyuyordum reklam arası gibiydi :) Daha sonrasında patch çıkmıştı bunun içinde biraz hızlanmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.