Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getirsede alınmaz. 70-80 lira olması gereken oyuna 130 lira fiyat biçen mantık C.E. deki içeriği görünce ne yapar artık siz düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

12 dklık oyun içi video @1080p
    Ohmwrecker / Maskedgameryoutube
    The Witcher 2 Video Preview
    http://www.youtube.com/watch?v=50hbPeMLG5E

VE3D ön incelemesi

10:34'teki combo iyiymiş. Heyecan bastı harbiden, bir an önce çıksa da oynasak yahu.
  • Yeni video;

Eurogamer.pt
    The Witcher 2: Os Ambientes
    http://www.eurogamer.pt/videos/the-witcher-2-os-ambientes
  • şu güzel kardeşine CE versiyon hediye edecek olsa keşke orjinali destekleyelim

7 gün kaldı KOTOR mu yüklesem acaba.
  • Sendit, CE'yi UK dışına göndermeyeceğini söyledi
    Shopto zaten göndermiyordu da, sendit'ten daha önce SC2 CE almıştım, o zaman böyle bir şey yapmamıştı

Neyse, yedek bir yer buldum, atmaca gibi hemen atladım, pusuya yattım. Alıcam, inatım inat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sendit, CE'yi UK dışına göndermeyeceğini söyledi
    Shopto zaten göndermiyordu da, sendit'ten daha önce SC2 CE almıştım, o zaman böyle bir şey yapmamıştı

Neyse, yedek bir yer buldum, atmaca gibi hemen atladım, pusuya yattım. Alıcam, inatım inat.

Hocam neden bende öyle bir durum olmadı Yani hiç birşey söylemediler ne mail attılar nede account'da öyle birşey var ve adreste Türkiye.Neyse yedek yeri atabilirmisin
  • Klon dolaşıyor etrafta.

Ben indiriyorum key olayına girerim,hazır bulunsun.

Edit:Rusçaymış.Oyunun çıkışını beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 10 Mayıs 2011; 1:11:27 >
  • Malesef neredeyse hiç biri göndermiyor İngiltere'den Collectors Edition'ı.Mecbur amazon.com'a kaldık Sendit'teki siparişimi iptal edip Amerika'dan alacağım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Malesef neredeyse hiç biri göndermiyor İngiltere'den Collectors Edition'ı.Mecbur amazon.com'a kaldık Sendit'teki siparişimi iptal edip Amerika'dan alacağım oyunu.

30 lira gitti senin
  • Ben o fiyata daha kargo fiyatınıda katmadım ağırlıktan dolayı kim bilir ne kadar pahalıya gelicek Birde gümrükte takılıyormuş off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Ben o fiyata daha kargo fiyatınıda katmadım ağırlıktan dolayı kim bilir ne kadar pahalıya gelicek Birde gümrükte takılıyormuş off

Allah kolaylık versin
  • Bir oyun alıcam amma başım ağrıdı.Sendit'ten amazon'a, şimdi Amerika'danda gelmiyor myUS kabul etmedi.Alt tarafı oyun vericem Steam'dan siparişi kurtulucam
  • Uğraştığına yazık o kadar ya. Ben daha önce almıştım bir collector's edition, hevesin geçiyor 1 aya. Önemli olan oyun, eşantiyonları geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Uğraştığına yazık o kadar ya. Ben daha önce almıştım bir collector's edition, hevesin geçiyor 1 aya. Önemli olan oyun, eşantiyonları geç

Assassin's Creed:Brotherhood'un Codex Edition'u var,kutudan doktor falan çıkıyor.Eğlenceli aslında ya.Türkiye'de pek bulunmadığından para da ediyor satılınca.Sattım ben bir tanesini mesela
  • The Witcher Enhanced Edition Gog'ta $4.99 arkadaşlar oynamayan kaçırmasın derim..

http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher/

2. oyunu da pre order verirseniz ücreti oyun çıktığında ödüyorsunuz. Buna benzer artıları var buranın.. Genel olarak sitenin politikası hoşuma gitti oradan alıcam 2yi de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 10 Mayıs 2011; 10:19:43 >
  • Ben de gog'dan alacağım büyük ihtimal. 70 TL civarı bir rakama geliyor. Aral'a iki katı fiyat bayılmayalım.
  • Arkadaşlar eğer Coll.ed. almıyorsanız kutulu almanın pek bir mantığı olmadığı için Steam'dan almanızı tavsiye ederim...benim bildiğim bir kaç artısı :

1- Ülke region'u olarak Türkiye satışlarında gösteriliyor

2- Diyelim ki PC ye format atmak zorunda kaldınız... Steam hesabınızı açıyorsunuz bütün oyunlarınız
    yüklenmek üzere karşınızda hazır. Ne CD ile uğraşıyorsunuz nede başka bi şeyle...

3- DLC çıktığında otomatik yüklüyor.

Hiç uğraşmayın derim ben Senditmiş GOG muş... (Coll.Ed. almıyorsanız eğer)
  • Steamden oyunu aldığında önce indirmen gerekmiyormu....Bugüne kadar hiç steam den ürün almadım...Biraz açıklarmısınız...Kota sorunu olanlar ne yapıyorlar mesala.....

Ben hep shoptoyu kullandım.Bide oyunun kutulu elinde olması ayrı bir tat değilmi.....
  • Tabi ki Steam kota sorunu olmayanlara hitap ediyor. Fakat günümüzde limitsiz internet tarifeleri baya düştü. Sorun olacağını sanmıyorum.
    Oyun gecenin 02:00 sinde de satışa çıksa anında yüklemeye başlıyorsunuz. geceden bıraktınız mı sabaha hazır oluyor bir aksilik çıkmazsa. ayrıca online oyunlarda steam üstünlüğü tartışılmaz bence....
    Dediğim gibi ben 1-2 defa yeni windows yüklemek zorunda kaldım her defasında steam üyeliğimi aktif eder etmez oyunları zahmetsizce orjinal olarak tekrar yükledim ve hiç sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Tabi ki Steam kota sorunu olmayanlara hitap ediyor. Fakat günümüzde limitsiz internet tarifeleri baya düştü. Sorun olacağını sanmıyorum.
    Oyun gecenin 02:00 sinde de satışa çıksa anında yüklemeye başlıyorsunuz. geceden bıraktınız mı sabaha hazır oluyor bir aksilik çıkmazsa. ayrıca online oyunlarda steam üstünlüğü tartışılmaz bence....
    Dediğim gibi ben 1-2 defa yeni windows yüklemek zorunda kaldım her defasında steam üyeliğimi aktif eder etmez oyunları zahmetsizce orjinal olarak tekrar yükledim ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Kutulu oyun konusuna gelince...37 yaşındayım 90 dan beri oyunlarla içiçeyim... kutulu oyunun kokusu dokunuşu yüklemesinin keyfini çok iyi bilirim... fakat günümüzde bu keyif Coll.Ed. versiyonlarda çıkıyor malesef.... standart versiyonlarda dijital almanın avantajları daha fazla
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.