Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ön incelemeler çok iyi. yine eurogamer witcher'da olduğu gibi karakter yaratma ekranı yok diye oyun çıkınca düşük puan verebilir ama sinirlerinize hakim olun.. beyinsizler oyunun kitap uyarlaması olduğunu mu bilmiyorlar yoksa gerald yerine daha iyi bi karakter yaratabileceklerini mi düşünüyorlar anlamadım gitti..

Tüm incelemeler 1/10 bile verse, beni oynamaktan alıkoyamaz. Her incelemeyi de dikkate almamak lazım zaten.

Witcher 2'yi sevmek suçsa, ben idamlığım
  • gog.com 'dan aldım ve indirmeye başladım. 16 Mayıs akşamı dünya ile iletişimim kesilecek ve witcher 2 dünyasına dalacağım

Bu arada oyun bomba etkisi yapacak ama iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı henüz kestiremiyorum. CDP çok iyi reklam çalışması yaptı. Oyun ile ilgili beklentileri iyice yükseltti. Ya çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağız (ki ihtimal vermiyorum) yada çok büyük bir haz alacağız. CDP geleceği buna bağlı bence. Eğer güvenimizi kaybetmezse çıkaracağı her yapımda arkasında oluruz. (olurum.) :))
  • Kötü bir şey çıkma olasılığı cidden çok düşük. Olabilecek tek şey ilk oyundan kısa olmasıdır. Senaryonun süresini göremedim bilen var mı?

Edit: Tamamdır 25-30 saat demişler, gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 11 Mayıs 2011; 14:15:59 >
  • Vallahi ben de GOG'dan aldım biraz önce, rahatladım. Oyunu indirmekle meşgulüm şu anda. 16 Mayıs gecesi saatler 23:59'u gösterdiğinde başlıyorum oynamaya.

Ve fakat aynı gün L.A. Noire'da çıkıyor. Biraz ondan biraz bundan oynasak nasıl olur acep, çok mu kafamız karışır?
  • Şu LA Noire ve RDR yüzünden Xbox360 alasım var ne zamandır da hayırılısı bakalım...
  • İlk oyun gibi bir efsaneden sonra çıkacak oyunda illaki biraz hayal kırıklığı olacaktır. Hayal kırıklığı demeyelim de hani şöyle olsa daha güzel olurmuş gibilerinden. Ama bu bizi Witcher için yıllık izin kullanmaktan vazgeçirecek mi? Sanmıyorum
  • quote:

Şu LA Noire ve RDR yüzünden Xbox360 alasım var ne zamandır da hayırılısı bakalım...

Hocam RDR'yi ben hala bitiremedim doğrusu. Bana göre çok büyük kayıp değil bomboş çöllerde dıgıdık at koşturmak. GTA'daki dolu dolu şehirlerden sonra biraz sıkıcı geldi. Arada girip 1-2 saat oynuyorum, sonra üff bu ne sıkıcı oyun diyerek çıkıp uzun bir süre unutuyorum varlığını. Dolayısıyla çok içinizde kalmasın, rahat olun.

Bir de ortamı fişeklemek adına, XBox yerine PS3 alın mutlaka diyerek bombanın pimini çekip ortaya bırakayım.

L.A. Noire için bir şey diyemiyorum. Bayağı istikbal vaadediyor gibi. Witcher 2 ve bunun peşine Deus Ex, Heroes VI, Skyrim, Battlefield 3, Mass Effect 3 ve bir ihtimal Diablo takılırsa 2011 unutulmaz bir yıl olacak. (Hem de Dragon Age 2 felaketine rağmen)
  • Fable 3'de bu ay çıkıyor yanılmıyorsam değil mi?
  • Witcher 2'den sonra bende Deus Ex'e göz koyuyorum Ekledim Steam'da wish listte her an gaza gelip pre order yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Witcher 2'den sonra bende Deus Ex'e göz koyuyorum Ekledim Steam'da wish listte her an gaza gelip pre order yapabilirim

Acele etme pek iyi gözükmüyor o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

Fable 3'de bu ay çıkıyor yanılmıyorsam değil mi?

Bu ay olması lazım, evet. Ama pek iyi değildi konsol versiyonu için yapılan yorumlar.
  • quote:

quote:

Witcher 2'den sonra bende Deus Ex'e göz koyuyorum Ekledim Steam'da wish listte her an gaza gelip pre order yapabilirim

Acele etme pek iyi gözükmüyor o.

Eğer kötü olursa (ki böyle bir ihtimal Witcher 2'ye vermediğim gibi yok) ofislerini bombalarım.
  • Gameplay videosunu görmedin galiba? Neyse konu dağılmasın
  • İzledim çoktan ancak Deus Ex'ten beklentiler bir gameplay ile ortaya çıkıcak tarzda değil.Bu yılın iddaalı belkide en iyi senaryosuna sahip olucaktır
  • quote:

İzledim çoktan ancak Deus Ex'ten beklentiler bir gameplay ile ortaya çıkıcak tarzda değil.Bu yılın iddaalı belkide en iyi senaryosuna sahip olucaktır

Çok iyimser gördüm seni
  • Oyun biraz kendi halinde geldiğindende umutluyum Hani çok reklam yapıp fail olan oyunlar gibi durmuyor.Kendi halinde, gelmiş Steam'a.Adamlar rahat.Neyse ilk Witcher'dan sonra Witcher 2'de aynı başarıyı yakalarmı acaba?
  • Beyler internet sitesine bakın

www.thewitcher.com
    404 Not Found
    http://www.thewitcher.com/tw2promo/index.html

13'ündemi çıkıcak hayırdır Siteyi yeniliyorlar site zaten güzeldi sanırım yarışmalar filan olabilir hatta dediğim gibi oyunun çıkış tarihi erkene çekilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 11 Mayıs 2011; 16:03:41 >
  • Fenerin maçını beklemiyorum seni beklediğim kadar witcher 2, çık artık namıssız
  • quote:

Beyler internet sitesine bakın

www.thewitcher.com
    404 Not Found
    http://www.thewitcher.com/tw2promo/index.html

13'ündemi çıkıcak hayırdır Siteyi yeniliyorlar site zaten güzeldi sanırım yarışmalar filan olabilir hatta dediğim gibi oyunun çıkış tarihi erkene çekilirse

Eski site çok iyi değildi ya, bakalım güzel bir şey attırsınlar
  • steam'den satın alanlara ekstra dlc vermiyolarmı yoksa ben mi göremedim..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.