Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu indirdim bütün patchlerini kurdum.Oyunu başlat diyorum zorluk seviyesini seçiyorum daha sonra oyun loading ekranına alıyor.Arkadan ses geliyor ancak yarım saat beklememe rağmen oyun hala başlamadı.Bunun nedeni ne olabilir ?
  • Tutorial kısmını oynadım çok zor geldi gözüm korktu açıkçası, bir sürü tuş, kombinasyon, bir daha açar mıyım bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

İlk oyunun hikayesini bulabileceğim bir yer var mı Türkçe? İlk oyun epey sıktı açıkçası bıraktım şimdi 2.oyun sardı belki bitirene kadar olmasa bile oynarım bir müddet. Hikayeden çok geri kalmamak için hikayesini geniş bir şekilde yazan bir yer varsa iyi olur.

• Arkadaşlar oyunda renkler sürekli sarı tonda, driver vs yeniledim bir türlü çözemedim. Bu renk sorunun çözümünü hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 15 Haziran 2014; 17:00:27 >
  • Altyazılısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YarımEkmekTavukDöner

quote:

İlk oyunun hikayesini bulabileceğim bir yer var mı Türkçe? İlk oyun epey sıktı açıkçası bıraktım şimdi 2.oyun sardı belki bitirene kadar olmasa bile oynarım bir müddet. Hikayeden çok geri kalmamak için hikayesini geniş bir şekilde yazan bir yer varsa iyi olur.

Benimde tam aradığım şey sağolun hocam

Bu arada oyunda birkaç komik şeye rastladım daha önce rastlayan oldu mu(Hayvanların isimlerine bakın)?

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 16 Haziran 2014; 1:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Altyazılısı var mı?

Zaten Türkçe siz İngilizce altyazı mı istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: YarımEkmekTavukDöner

quote:

Benimde tam aradığım şey sağolun hocam

Bu arada oyunda birkaç komik şeye rastladım daha önce rastlayan oldu mu(Hayvanların isimlerine bakın)?

[album][/album]

Yazılım hatası herhalde hocam ya da Türkçe yama kullanıyorsanız karışıklık olmuş olabilir.
  • Türkçe altyazılısı lazım hocam,işitme engelliyim anlamıyorum.
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Oyunun Enhanced Edition'u TR altyazılı zaten hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Hocam o video için dedim,W1 altyazılı değil.
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    He siz 1. oyundan bahsediyorsunuz ben burası 2. oyunun konusu olduğu için bundan bahsediyorsunuz sandım. W1 Türkçeleştiriliyor konusu var orada az kalmış sanırım orayı takip edin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an witcher 2 enchanced edition u steamden indiriyorum ama sağ tıklayıp özelliklerden dil seçeneklerine baktığımda türkçe yi göremedim. Kütüphanemde crysis, hitman absolution, deponia gibi türkçe altyazıyla çıkmış oyunlarda var onlarda türkçe seçeneği görülüyor. the witcher 2 nin steam versiyonunda türkçe dil yok mu? Ola ki türkçe altyazı yoksa nereden indireceğim? Steamden oynayanlar bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Şu an witcher 2 enchanced edition u steamden indiriyorum ama sağ tıklayıp özelliklerden dil seçeneklerine baktığımda türkçe yi göremedim. Kütüphanemde crysis, hitman absolution, deponia gibi türkçe altyazıyla çıkmış oyunlarda var onlarda türkçe seçeneği görülüyor. the witcher 2 nin steam versiyonunda türkçe dil yok mu? Ola ki türkçe altyazı yoksa nereden indireceğim? Steamden oynayanlar bilgi verirse sevinirim.

Oyunu açtığında Görüntü ve Dil var.Ordan Türkçeyi seç.

Bu arada beyler 25 saatin sonunda bitirdim The Witcher 2'yi.Şimdi The Witcher 1 oynayacağım aklımda birkaç soru var (yenefer kim vb) bunları cevaplar mı acaba W1?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 19 Haziran 2014; 4:11:31 >
  • erken bitirmişsin.
    w1 de yenneferle ilgili bişey yok. zaten w2 nin sonunda letho sana herşeyi anlatıyor yennefer ile ilgili. w3 de göreceğiz kendisini yüksek ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

erken bitirmişsin.
    w1 de yenneferle ilgili bişey yok. zaten w2 nin sonunda letho sana herşeyi anlatıyor yennefer ile ilgili. w3 de göreceğiz kendisini yüksek ihtimal.

İyi bir rpg oyuncusu değilim,sadece oynamayı seviyorum

Yennefer ile ilgili anladığım Geraltın sevgilisi,bunlar bir adaya çekiliyor.Sonra bu yaratıklar saldırıp,bu kızı kaçırıyor,geralt da hafızasını kaybediyor.Bu mu yanlış mı anladım?
  • Arkadaşlar internette baya rastlıyorum 2.oyunda geraltın farklı versiyonları var bunlar ne oluyor?Çok şükür 2.fotoğraftaki Geralt ile oynuyoruz

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Yapım aşamasında Geralt'ın tipi farklıydı çıkışa doğru değiştirdiler.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    iyi ki değiştirmişler o ne tip öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

quote:

Orijinalden alıntı: karatlı

ya ölmüyor kardeşim ya nete baktım araştırdım ama bulabilen yok adamlar kayran save bulmuşlar peki kayran dan hemen sonraki save gönderebilecek olan var mı

Ben oyunu bitirdim save şimd yüklüyom birazdan özelden atarım linki

Hocam duruyorsa hala bana da kayrandan sonraki linki gönderirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.