Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MDV

Arkadaşlar Act 2 de Görülecek bir hesap görevinde takıldım.Yardım ede bilecek varmı?

Görev açıklaması:

Sorun çözüldü....

sorun nasıl çözüldü ? Bende de görülecek bir hesap diye yan görev var hala işin içinden çıkamadım. ne zaman yapıcaz nasıl yapıcaz bu görevi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

Arkadaşlar Act 2 de Görülecek bir hesap görevinde takıldım.Yardım ede bilecek varmı?

Görev açıklaması:

Sorun çözüldü....

sorun nasıl çözüldü ? Bende de görülecek bir hesap diye yan görev var hala işin içinden çıkamadım. ne zaman yapıcaz nasıl yapıcaz bu görevi?

Merhaba, uzun zaman geçmiş üzerinden yanlış hatırlıyor ola bilirim. O görevin devamı act 3 de olmalı. Bazı yan görevler her 3 act da paylanmış galiba buda onlardan biriydi.
  • quote:

quote:

quote:

Görev açıklaması:

Sorun çözüldü....

Merhaba, uzun zaman geçmiş üzerinden yanlış hatırlıyor ola bilirim. O görevin devamı act 3 de olmalı. Bazı yan görevler her 3 act da paylanmış galiba buda onlardan biriydi.

Sanırım dediğiniz gibi birşey. Teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar "eski bir çağdan" adlı bir görevi tamamlıyorum. bir gizi kapı var oradan girdim içeride kapının açılması için bulmaca gibi bişi vardı onu çözdüm ve bir muhafızla karşılaştım. O muhafızı bir türlü yenemedim, yanına iki tane köpek gibi canavar indiriyor yenilmez hale geliyor. Bu görevde var mı bildiğiniz bir taktik falan? ne yapmak lazım..
  • quote:

Arkadaşlar "eski bir çağdan" adlı bir görevi tamamlıyorum. bir gizi kapı var oradan girdim içeride kapının açılması için bulmaca gibi bişi vardı onu çözdüm ve bir muhafızla karşılaştım. O muhafızı bir türlü yenemedim, yanına iki tane köpek gibi canavar indiriyor yenilmez hale geliyor. Bu görevde var mı bildiğiniz bir taktik falan? ne yapmak lazım..

ekran görüntüsü verirsen yardımcı olabiliriz.
  • işte bu görev, bir türlü öldüremiyorum. Yan görev olduğu için öldürmeyedebilirim, ya da öldürmeyip geçedebiliyorum fakat öldürürsem sanırım iyi şeyler verecek :) Bu görevi yapan var mı bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Mart 2014; 4:24:39 >
  • ben yapmadım bu görevi. ama çokta zor görünmüyor. gargoyleları hallet önce. fazla zorlamaz zaten onlar. kapışmadan önce iksir içip, kılıcını yağla. bombalarını kullan. bunları zaten yapıyorsundur belki. ama yinede söyleyim.
  • quote:

işte bu görev, bir türlü öldüremiyorum. Yan görev olduğu için öldürmeyedebilirim, ya da öldürmeyip geçedebiliyorum fakat öldürürsem sanırım iyi şeyler verecek :) Bu görevi yapan var mı bilmiyorum...

Vurkaç taktiğini uygula. Ve daima queen işaretini kullan.
  • iksir içmiştimde kılıcı yağlamayı unuttum onu da yapim, dediğidiğiniz taktikleri uygulayıp dönüş yapıcam, teşekkür ederim :)
  • quote:

iksir içmiştimde kılıcı yağlamayı unuttum onu da yapim, dediğidiğiniz taktikleri uygulayıp dönüş yapıcam, teşekkür ederim :)

Eklemeyi unutmuşum. Aard işareti gargoyllar üzerinde bayağı etkilidir. Onu kullanarak da kolay bir şekilde sersemletebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim, merak ettiğim şey ise

oyunun sonunda lethoyu öldürmeyi seçtim, eğer ki öldürmeseydim yani diğer seçeneği seçseydim ne oluyor ? merak ettim :)
  • borealatis kullanıcısına yanıt

Öldürmeseydin,gitmesine izin veriyoruz ve çekip gidiyor.Şahsen ben öldürmedim.Oda bizim gibi witcher..

• bende öldürmemiştim sonuçta o da ekmeğinin peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 5 Nisan 2014; 9:01:50 >

• Bende "niye öldürdüm ki ya hu" diyip duruyordum kendi kendime. pişman olmuştum zaten :( en iyisi en son ki save den başlatıp gitmesine izin vermek :) Böyle huzurlu olamicam
  • borealatis kullanıcısına yanıt

Aynen.Zaten yaptığı şeylerle bizim alakamız yok,tesadüf eseri işin içine giriyoruz.O yüzden öldürmemiştim.

• Tamamdır, serbest bıraktım :).Haklısın. Ya bende öldürmeyecektim ama yanımda arkadaşlar vardı aksiyon olsun diye öldürdüm birazda :) hatamı telafi ettim.

Witcher 3'ü bekleyelim şimdi :)
  • Bende normal sürümü var arkadaşlar.TR yama enhanced versiyonu içinmiş.Ne yapabilrim ? Normal sürüme yama var mıdır ? Yoksa enhanced sürümü indirebilieceğim bir yer var mı ?

• Kingslayer'i oldurmeyenlere soyleyim, Geralt ve Letho'nun battle'i ile bitiyor. Yani cok fazla bir degisiklik olmuyor. Oteki oyunu etkilyecek mi bilmiyorum ama iki turlu'de bir daha letho'yu gorecegimizi zannetmiyorum. Roche'un bir daha gozukecegine inaniyorum. The Wild Hunt cok iyi bir oyun olacak.
  • Arkadaşlar yıllardır şu oyunu oynamak kısmet olmamıştı, sonunda dün başladım. Antrenman sonrasında zorluk seviyesini oyun kendiliğinden kolay ayarladı. Acemisiyiz RPG olayının, alışırız artık.

Benim sorunum görüntünün aşırı parlak olması, sanki saturation ve gama ayarları sonuna kadar açılmış gibi. İnternette araştırdım, çimen görüntü sorunu gibi birkaç birşey buldum ama faydası olmadı. Altta oyun içinden fotoları görebilirsiniz. Bu sorunla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Oyun malum yerlerden Ski..ow Enhanced edition olanı.
  • Ben daha 1 i oynamadım güzele benziyor hemen indiriyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.