Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arena rekorumuza nereden bakıyoruz? 97000 küsür yaptım.
  • arkadaslar envanteri genisleten bildigin mod varsa söylermisiniz *
  • İlk oyunun hikayesini bulabileceğim bir yer var mı Türkçe? İlk oyun epey sıktı açıkçası bıraktım şimdi 2.oyun sardı belki bitirene kadar olmasa bile oynarım bir müddet. Hikayeden çok geri kalmamak için hikayesini geniş bir şekilde yazan bir yer varsa iyi olur.
  • arkadaşlar oyuna bu gün başlayccağım. dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. karakter yapılandırması büyüler vs.. ? normal de oynhamayı düşünüyorum. questler zor mu bu arada. harita bizi queste götürüyorsa kolaydır diye düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

arkadaşlar oyuna bu gün başlayccağım. dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. karakter yapılandırması büyüler vs.. ? normal de oynhamayı düşünüyorum. questler zor mu bu arada. harita bizi queste götürüyorsa kolaydır diye düşünüyorum .

Oyun genel olarak seni queste götürür. Zaten Türkçe dil seçeneği de olduğu için zorlanmazsın. İlla ki zor questler var ama kolay questler de çıkıyor daha çok zor kolay demem mümkün değil. Dikkat etmen gereken nokta dövüşürken elini savunmadan çekmemiş olman. Karakter yapılandırmasında da nasıl bir karakter oluşturmak istiyorsan öyle git tabi çok saçmalamadan. Ben misal önce büyü ağırlıklı gideyim dedim sonra büyü yolunu seçsem de pek büyücü gibi büyüleriyle güçlü bir karakter olamayacağımı düşünüp kılıca yöneldim. Şimdi bir arkadaş gelip yoo büyü yolunu seç gayet harika büyücü oluyorsun diyebilir, doğru da olabilir de ben pek ısınamadım büyü yolundaki seçeneklere. Tüm yolları araştır bak hangisi sana uygun gelirse o yoldan devam et.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Haksız değilsin :) witcher iz ama oyunda ki büyüler tam olarak bir kılıç kadar etkili değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki milyon kere sorulmuştur ama yine soralım bu sayfada da,ilk oyunu oynamadan direk bundan başlasak hikaye olarak çok bir şey kaybeder miyiz?
    Zaten oyunçevirnin yaptığı türkçe seslendirmeli özet niteliğinde videoyu izlediğim için spoiler yemiş durumdayım yeterince
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Belki milyon kere sorulmuştur ama yine soralım bu sayfada da,ilk oyunu oynamadan direk bundan başlasak hikaye olarak çok bir şey kaybeder miyiz?
    Zaten oyunçevirnin yaptığı türkçe seslendirmeli özet niteliğinde videoyu izlediğim için spoiler yemiş durumdayım yeterince

Elbette olur ilk oyunu oynamamanın etkisi ama öyle aman aman değil.zaten 2. Oyunda karakterler olsun yaratık ve mekanlar olsun baya ayrıntılı olarak bilgi veriyor. Onları okursan baya bilgi edinirsin.kısaca 2. Oyun 1. Oyuna göre biraz daha bağımsız bir hikaye sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Belki milyon kere sorulmuştur ama yine soralım bu sayfada da,ilk oyunu oynamadan direk bundan başlasak hikaye olarak çok bir şey kaybeder miyiz?

Elbette olur ilk oyunu oynamamanın etkisi ama öyle aman aman değil.zaten 2. Oyunda karakterler olsun yaratık ve mekanlar olsun baya ayrıntılı olarak bilgi veriyor. Onları okursan baya bilgi edinirsin.kısaca 2. Oyun 1. Oyuna göre biraz daha bağımsız bir hikaye sunuyor

Sağolasın hocam RYO başlangıç için Risen ı seçmiştim ama bir de bunu deneyeyim,tarza çok uzak biri olarak beğeneceğimi umuyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Sağolasın hocam RYO başlangıç için Risen ı seçmiştim ama bir de bunu deneyeyim,tarza çok uzak biri olarak beğeneceğimi umuyorum :)

İyi bir seçim :) zaten bunu oynadıktan sonra risene bakmazsın :D

• Bu oyunu hicbir seye degismem. DotA 2'ye bile. Hele o inanilmaz gercekci Triss modeli yok mu, uf be! Ben simdiye dek hicbir oyunda gormedim boylesini.

Not : Witcher 1'i de bitirmis adam.
  • bende yeni başladım oyuna tapınak kapısını açmak için anahtar lazım nerde bi türlü bulamadım bi yardım edersenin ii olur
  • mrb arkadaslar

bu oyun cok ılgımı cekıyor ama bazı yerlerde combat sıstemının normal zorlukta bıle dark souls benzerı zorlugu oldugunu okudum..ben dark souls u 2 kere bıtırdım ama bu oyunu akıcı bır sekılde fazla kasmadan oynamak ıstıyorum..bu yüzden easy sevıyesınde akıcı bırsekılde kasmadan oynayabılırmıyım ?

easy sevıyesınde oynarsam combatlarda ağır ingilizce gerektıren iksirler falan içmem gerekecekmi?

oyunu xbox ta oynayacagım ıcın türkce yok bu yüzden görevlerın yerlerı harıtada kolayca bellimidir? map,görev, envanter gibi özellıklerın kullanımı kolaymıdır? örnegın skyrım ın menu sıstemı çok kolaydı..

şimdiden tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

mrb arkadaslar

bu oyun cok ılgımı cekıyor ama bazı yerlerde combat sıstemının normal zorlukta bıle dark souls benzerı zorlugu oldugunu okudum..ben dark souls u 2 kere bıtırdım ama bu oyunu akıcı bır sekılde fazla kasmadan oynamak ıstıyorum..bu yüzden easy sevıyesınde akıcı bırsekılde kasmadan oynayabılırmıyım ?

easy sevıyesınde oynarsam combatlarda ağır ingilizce gerektıren iksirler falan içmem gerekecekmi?

oyunu xbox ta oynayacagım ıcın türkce yok bu yüzden görevlerın yerlerı harıtada kolayca bellimidir? map,görev, envanter gibi özellıklerın kullanımı kolaymıdır? örnegın skyrım ın menu sıstemı çok kolaydı..

şimdiden tesekkurler..

ingilizce oynayıp anlamayacaksan hiç oynama bence. xbox da nasıl türkçe olmaz anlamadım. bütün platformlarda türkçe diye biliyordum ben. madem öyle, imkanın varsa pc de oynamanı tavsiye ederim. ayrıca oynamadıysan önce ilk oyundan başlamalısın seriye. aksi takdirde hiç bişey anlamayacaksın oyundan ve hikayeden.

oyun zor değil. özellikle combat sistemi çok kolay. zorlanacağını sanmıyorum.
  • Arkadaslar oyunun basinda tutorial kisminda quen shield i kullanmami istiyor ama bir turlu aktif edeniyorum nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu 2 defa bitirdim.İlkinde Henselt'i,Aryan La Valette'yi,Sahire'yi kısacası öldürebildiğim herkesi öldürdüm.Diğerinde ise Aryan'ı öldürdüm,onun dışında kimseye dokunmadım sahire hariç.İnsan olmayanların bölgesi olan Pontar Vadisi'ni özgürleştirdim,Saskia ejder olarak yaşamaya devam etti.Çam yarması Letho'yu ilkinde öldürdüm diğerinde öldürmedim,siz neler yaptınız?Sizce seçimlerimiz,yaptıklarımız çok fazla etkileyecek mi 3. oyunu?
  • Bi sorunum var, bir kılıç yaptırmak istiyorum ama whetstone(bileği taş) 1 istiyor bende var ama yinede yokmuş gibi kırmızı gözüküyor ve yapamıyorum,bir kaç şeyde de bu var.Çok önceden bu soru nvardı yine ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.Oyun orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 11 Mart 2014; 13:57:40 >
  • Merhaba Arkadaşlar;

Oyuna yeni başladım sayılır fakat bazı görevlerde sıkıntı yaşıyorum. tam çözüm gibi bişi ararken şöyle bir ingilizce kaynağa rastladım; "http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2_quests "

Buna benzer Türkçe kaynak var mı onu öğrenmek istiyorum. Oyunu oynayan ya da bilgisi olanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 18 Mart 2014; 2:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Merhaba Arkadaşlar;

Oyuna yeni başladım sayılır fakat bazı görevlerde sıkıntı yaşıyorum. tam çözüm gibi bişi ararken şöyle bir ingilizce kaynağa rastladım; "http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2_quests "

Buna benzer Türkçe kaynak var mı onu öğrenmek istiyorum. Oyunu oynayan ya da bilgisi olanlar...

Sanırım yok. Ama takıldığın yerleri buraya sor yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Merhaba Arkadaşlar;

Sanırım yok. Ama takıldığın yerleri buraya sor yardımcı oluruz.

şimdilik hallettim, bir daha takıldığım yer olursa sorararım ama. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.