Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tsk ettim hocam. arastırdım ama gorememiştim.
  • oyunu ati radeon hd 6610m ekran kartıyla bitiren var mı? ramim 8 gb sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama 1024*768'de bile istediğim gibi kasmadan oynayamıyorum oyunu. gogdan en son yapılan indirimde 1. siyle beraber almştım enhanced ikisi de yani patch match falan kendisinde yüklüdür herhalde? benim ekran kartımla oynayıp bitiren varsa oynadığı ayarları yazın çok makbule geçer. teşekkürler :/
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil ekran kartlari pek randimanli olmuyor.Raminizin onemi yok bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

JCB kardeş obaaa kartlar harbiden süpermiş

oyunu satmak istersen de alabilirim her türlü anlaşırız yani

bu arada youtube da video izledim elemanın hd 6970 kart ile hem açık mekanlarda hem de kapalı mekanlarda 30 Frame almış.

oyunun logosu nvidia olduğu için gayet normal.. ati kullanıcıları bu konuda çok şanssızlar ya yeni bir sürücü bekleyecekler yada yapımcı tarafından çıkacak patch'i bekleyecekler

çok ayıp bir şey ya birde böyle bir olay var resmen nvidia ile anlaşmalı olunca oyun nvdianın en kötü kartında bile performanslı çalışırken amd nin en iyi kartında bile sorunlu çalışma sergiliyor...
    bende patch bekleyerdenim maalesef...oyunun içine bir iki amd kart karşıtı kod yerleştiriyorlar herhalde :D

niyekine ben oynuyom ati ile...
  • OYUNUN TÜRKÇESİ ELİMDE MEVCUT İSTEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREBİLİRİM SÜPER BİŞEY TÜRKÇESİNİ DENEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM ŞİDDETLE :D
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    bende türkçesi mevcut binbasım sıkıntısız calısıyo en fazla ayarı dusurup yıne oynarsın ama kasmadan oynaman lazım o sistemde cd de sıkıntı olabılır
  • Arkadaşlar oyunu satın almayı düşünüyorum ama oynamış arkadaşlara bir sorum var bu oyunda Darksiders 2 deki gibi her girdiğim mağarada bulmaca yok demi o oyunu o yüzden sildim çünkü nereye girsem bulmaca,zevkten çok kusturmuştu.
    Birde 1. oyunu tavsiye edermisiniz ? ben bol aksiyonlu rpgleri seviyorum ana hikaye beni alıp götürecek karşıma bulmaca değilde zorlu boss dövüşleri olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Arkadaşlar oyunu satın almayı düşünüyorum ama oynamış arkadaşlara bir sorum var bu oyunda Darksiders 2 deki gibi her girdiğim mağarada bulmaca yok demi o oyunu o yüzden sildim çünkü nereye girsem bulmaca,zevkten çok kusturmuştu.
    Birde 1. oyunu tavsiye edermisiniz ? ben bol aksiyonlu rpgleri seviyorum ana hikaye beni alıp götürecek karşıma bulmaca değilde zorlu boss dövüşleri olacak.

hayır darksiders gibi değil.
    1. oyunu tavsiye ederim. her 2 oyunda türkçe. hikaye seni alıp götürecektir.

o darksiders taki bulmacalar neydi allah aşkına. ben öyle saçma bir oyun görmedim. 2 metre gidiyorsun bulmaca. sağa dönüyorsun bulmaca, kafanı kaldırıyorsun bulmaca. zor desen değil, basit, saçma, mantıksız, amaçsız, sebebsiz ve gereksiz...
  • Spoiler içerebilir.

Oyunu 2 hafta önce bitirdim.Ilk harita çok güzeldi.Her açıdan kullanılan detaylar lightning efektleri vs vs. Neyse Ormanda dolaşıp harabelere girip side quest alıp dolaşıyordum insanlarla konuşuyordum.Yaw bu oyun bildiğin Open-world deme noktasına geldim.Hatta bu oyunu ben 3-4 sefer farklı seçimlerle bitirrim filan diye düşünüyordum.Taa ki 2.harita yani cücelerin mekana geçene kadar burası çok ufak geldi bana neyse dedim side quest main quest bitirelim belki 3.bölüm son harita çok daha detaylıdır kocaman şehri vardır onlarca girilecek dungeon vardır diye avutuyordum kendimi hatta şöyle karlı yada çöl ortamı hayal ediyordum.
    Son haritaya bir geldim aman allahım bu nasıl bi özensizlik sanki oyun değişti witcher 2 yerine başka bir oyun oldu resmen.Bu ne abi paralarımı bitti anlamadım.Son harita görevler ve ejderha savaşı bukadarmı özensiz olur.Bukadarmı aceleye getirilir.Zar zor sırf sonunu görebilmek için bitirdim oyunu .Lethhoyla savaştığımız mekanda keza Geniş fakat oldukça Detaysız bildiğin oyun bitsede satışa sunsak diye son harita ve görevler es geçilmiş...
    Umarım witcher 3 dede aynı durum söz konusu olmaz.Sonlara doğru oyun çıtayı düşürmek yerine git gide arttırırmasını beklerim.Sonraki harita ve görevlerin bir öncekinden hep daha iyi ve çok olmasını isterim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 23 Ekim 2014; 21:58:12 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Oyunu gamepad ile oynuyordum.(F710) Normalde LT'ye bastığımda hızlı menü açılıyordu ama nedense artık açılmıyor. Diğer oyunlarda denedim LT tuşu çalışıyor. Ayarlarla falan hiç uğraşmadım neden böyle oldu bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan biri yardım ederse çok memnun olurum.
  • Şu an oyun steam de 6,20 TL 1. oyun ise 3,60 TL, ikisi bir arada 10 TL bile değil :)
  • Güzel oyunmuş lae.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Arkadaşlar 1. bölümün sonuna geldim ama yapmam gereken 3 yan görevim var.
    1.si nekker yuvalarını patlatma.Galiba Cedric'den bomba tarifi alıyormuşuz ama Cedric öldü.Bu görevi yapma şansım yok mu?
    2.si troll görevi.Dişi trollün ölümünü soruşturmam gerekiyor.3 kişiye sordum.Daha kime soracağım bilmiyorum.
    3.sü ise Ziggy görevi.Adamı hanın önünde bulamıyorum.
    Belki daha önceden konusu geçmiştir ama bulmak imkansız.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Biliyorum baya farklı zamanda yazmışsın ama bende bu dişi troll görevini geçemedim sen buldunmu bu trolü kim öldürmüş ?
  • dgngns kullanıcısına yanıt
    Alıntıyı görünce şaşırdım.Bu yazıyı yazdıktan sonra Witcher 2 yi 3 kere bitirdim.

Konuya gelirsek dışardaki evlerin birinin içinde trollün kafasını duvarda göreceksin.Evin sahibine sorduğunda sana kimden aldığını falan söyleyecek.Oradan devam edeceksin.Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    çok saol =)
  • Şu oyunun en güzel yanı kesinlikle renk paleti,ne Skyrim nede diğer rpg oyunlarındaki gibi soluk değil,

steam inidirminde skyrimden sonra bu oyunuda alıyorum.

Ayrıca şu oyun kaç haritadan oluşuyor,ben korsanında köyden sonra bir büyü çemberinde ilerleyip kampa gelmiştim,ondan sonra kaç bölge daha var?
  • Şuan steam'de oyun 4,65 TL ilgilenenlere duyurulur.

Günün fırsatı olarak geçici bir süre için. 2 saat 25 dakikası kaldı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • merhaba dostlar oyuna yeni basladım fakat daha chapter 1 deyim rahat 25 kere öldüm bıktım ölmekten easy de olmasına rağmen. ateş falan atıyorum kılıçla ama 10-15 tane mağarada sıkıştırıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ve görevde iken save olmuyor taa hepsini yürü ,fast travel yok çok zaman boşa gidiyor ne yapabilirim mod falan varmıdır. skyrimi rahat 250 saat oynamıştım ama neden ısınamadım witchere çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 5 Ocak 2015; 3:02:06 >
  • Selamlar arkadaslar the witcher2 enhanced edition cıkınca satın almıstım oynamak yeni kısmet oldu witcher1 i oynamadım ama 1 in savelerinden başlama varmıs 2 de bunun bir yararı olurmu bana eğer oluyorsa ve hikayeyi etkılıyorsa önce 1 i sonra 2 yi oynayacagım ne diyorsunuz 2 ye direk başlayimi yoksa 1 i oynayıp sonramı 2 ye geçeyim ?
  • merhaba arkadaslar oyunun bir yerinde şüpheli thorak, olayların gelişmesini bekle diyor bu göreve henuz baslayamadım 4-5 gundur yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.