Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde DVD olarak bulunan arkadaş var midir?Elimde gog Sürümü var fakat internet bağlantım olmadığı icin oynuyamiyorum.Varsa olan arkadas bana pm atabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oYUNDA SU TAPINAGIN KAPISINI AÇ DİYOR ONU YAPAMDIM KRALIN ASKERLERİ BALTAYLA KAPIYI ZORLUYOR BNE KAPIYI NASIL ACICAM BİLEN BİRİSİ LÜTFNE Bİ SÖLESİN AKFAYI YIDIRCEK ADAMA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

oYUNDA SU TAPINAGIN KAPISINI AÇ DİYOR ONU YAPAMDIM KRALIN ASKERLERİ BALTAYLA KAPIYI ZORLUYOR BNE KAPIYI NASIL ACICAM BİLEN BİRİSİ LÜTFNE Bİ SÖLESİN AKFAYI YIDIRCEK ADAMA :)

O tahta kapıyı hedef alın aurd mıydı büyü ile kapıyı yıkın. Büyü ismini tam hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Avludakileri kestikten sonra onlardan birinden anahtar alıyorsun. Sonra geldiğin odaya geri dön. Oradaki yanda bulunan parmaklığı anahtar sayesinde aç. İçeride çarkı çevir. Kapı açılacaktır.
  • dbl2010 kullanıcısına yanıt
    Abi seni seviyorum ya ben yayını takip eden jfufu :)
  • Oyun yine indirimde ama ben daha birinci oyunu oynamadım,almayacağım şimdi,
    birinciyi bitirince alırım o zamana kadar yine ucuzlar,yada g2a'dan alırım..
  • The Witcher serisi bu sıra moda oldu ama 2. oyundan konuşan yok. Araya hortlatayım dedim.
  • Yarın fm 15 alcam almadan sorayım benim bilgisayar kaldırırmı 2gb ram, 32bit,yaklaşık toplam bellek 781,geçerli görüntü modeli 1366×768 yarın alcam acil cevap

• Arkadaş hep tercihlerimin karanlık gölgesinde mi kalırım ben. Hep gönlümün yap dediğini yapmak ile aklımın yap dediğinin arasında mı kalırım? Ben bazen gönlüme, bazen de aklıma uydum...

Bir oyunda size sunulan tercihlerin, sizi bu kadar ikilemde, seçtikten sonra bile "acaba" dedirten yapısı ile bir daha böyle bir oyun görebileceğime ihtimal vermediğim bir oyun oldu Witcher. Seçimlerimiz ve başımıza gelenler her türlü geride bir şekilde pişmanlıklarımızı bıraktı.

Aslında yazacak çok şey varda, ağır spoiler'a girer. Ne yapın edin, benim gibi hala oynamadıysanız bir şekilde bitirin. Geçte olsa sonunda bunu da bitrdim, nasip 3. oyuna artık.

Bu arada Allah'ın Polonya'sından ufacık bir stüdyonun çıkıp, böyle bir şahaser yaratmalarını aklım hala almıyor...
  • Türkçe oynadın sanırım Türkçesi tadından yenmiyor
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Evet ilk iki oyunu da Türkçe oynadım, gayette güzel çeviri yapmış yapan arkadaşlar, ayrıca onlara da burada teşekkür edelim...
  • Yıllanmış ilk mesaj ve başlık düzenlenmiştir.
  • Beyler oyunu g2a'dan steam versiyonunu alınca Türkçe dil seçeneği geliyor değil mi?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Bende Steam sürümü mevcut, yanında gelmişti Türkçe alt yazı dosyaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

1.yi bitirtim aradan fazla zaman geçmeden 2. oyunu satın alıp oynayayım o zaman,
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    en yakın indirim zamanında 4,60 lira gibi komik fiyatlara düşüyor o zamanı bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

zaten türkçe yama resmi türkçe yaması 10 kişi hadi yapalım diye girişmemişler üstad
  • Oyunu aldim ama yuklemedim yaklasik 20gbydi galiba.Cok buyuk yav deger mi o kadar beklemeye akk aktif suanda

• Doğrudur hocam ben detayını bilmiyordum, bilgimi paylaşmak istedim sadece.

@ürüng ayıg toyon
    Hayırlı olsun şimdiden, iyi oyunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • oyun indirimdeyken aldım ama ses problemim var. arene modunu açınca ordaki kolsuz elemanla konuşken konuşma sesleri gelmiyor. ağızları bile oynamıyor sadece alt yazılar çıkıyor.

yeni hikaye başlatıncada loading ekranında çalan müzik takılı kalıyor. 1-2 adım atıncada oyun çöküyor. sorun nedir?
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.