Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun indirimdeyken aldım ama ses problemim var. arene modunu açınca ordaki kolsuz elemanla konuşken konuşma sesleri gelmiyor. ağızları bile oynamıyor sadece alt yazılar çıkıyor.

yeni hikaye başlatıncada loading ekranında çalan müzik takılı kalıyor. 1-2 adım atıncada oyun çöküyor. sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 11 Eylül 2015; 21:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

oyun indirimdeyken aldım ama ses problemim var. arene modunu açınca ordaki kolsuz elemanla konuşken konuşma sesleri gelmiyor. ağızları bile oynamıyor sadece alt yazılar çıkıyor.

yeni hikaye başlatıncada loading ekranında çalan müzik takılı kalıyor. 1-2 adım atıncada oyun çöküyor. sorun nedir?

özelliklerin neler
  • quote:

oyun indirimdeyken aldım ama ses problemim var. arene modunu açınca ordaki kolsuz elemanla konuşken konuşma sesleri gelmiyor. ağızları bile oynamıyor sadece alt yazılar çıkıyor.

sistemin özellikleri ne
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    fx-8320 4 ghz işlemcii 7850 ekran kartı, 8 gb ram
    sistemde sorun olacağını sanmıyorum. çünkü daha önce korsan indirdim biraz oynadıydım. hoşuma gidince bu oyun korsan oynanamaz deyip 2-3 ay indirime girmesini bekledim aldım. hevesim kursağımda kaldı
  • quote:

sistemde sorun olacağını sanmıyorum. çünkü daha önce korsan indirdim biraz oynadıydım. hoşuma gidince bu oyun korsan oynanamaz deyip 2-3 ay indirime girmesini bekledim aldım. hevesim kursağımda kaldı

sen üstüne düşeni yapmışsın indir korsanı oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Direk 2. Oyundan başlasak sıkıntı olur mu?

ben öyle yaptım türkçe zaten herşeyi anlıyosun bir çok kötü 2 ye kıyasla
  • quote:

Repairla oyunu steamden. büyük ihtimal düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 i oynamadım indirdim ama kötü geldi 2ve 3 den sonra boşver bence oynama sen 2 yi bitirene kadar zaten 3 e türkçe yama da çıkar oh mis
  • quote:

O sistemle orta ayarlarda witcher 3 bile oynarsin. 2 yi oynayamaman imkânsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

3u kaldırabilcek bi pcyi en erken iki yıl sonra alıcam :D o yüzden o kısım beni cok ilgilendirmiyo, ama direk ikiden baslıcam ya
    Sıkıntı olmaz ins

türkçen iyiyse sıkıntyı yok
  • steamdan dosyaları kontrol ettirdim. 1 gb falan birşeyler indirdi. sorunlar düzeldi
  • quote:

steamdan dosyaları kontrol ettirdim. 1 gb falan birşeyler indirdi. sorunlar düzeldi

Düzelir tabii. Witcher 3 de oynarsin o sistemle orta ayarlarda. Kafan rahat olsun.

• quote:

steamdan dosyaları kontrol ettirdim. 1 gb falan birşeyler indirdi. sorunlar düzeldi

Sistemini yazsana

• witcher 2 sorunsuz çalışıyor şimdi de aklıma takılan ilk oyunu da oynasam mı? kışın mass effect serisini ilk oyundan başlayıp bitirmiştim. iyiki de ilk oyundan başlamışım dediydim. karakterler çok önemli çünkü mass effect de.

witcher e de ilk oyundan başlamak istiyorum. grafik takımtım falan yoktur ama videolardan izlediğim kadarıyla animasyonlar çok acayip geldi. W a bastığımızda sanki kamera ileri doğru kayıyormuş gibi. karaktere de dandik gibi yürüme animasyonu koymuşlar gibi acayip bişey hiç hoşuma gitmedi.

animasyonları düzelten mod gibi birşeyler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 14 Eylül 2015; 11:26:45 >
  • quote:

witcher 2 sorunsuz çalışıyor şimdi de aklıma takılan ilk oyunu da oynasam mı? kışın mass effect serisini ilk oyundan başlayıp bitirmiştim. iyiki de ilk oyundan başlamışım dediydim. karakterler çok önemli çünkü mass effect de.

witcher e de ilk oyundan başlamak istiyorum. grafik takımtım falan yoktur ama videolardan izlediğim kadarıyla animasyonlar çok acayip geldi. W a bastığımızda sanki kamera ileri doğru kayıyormuş gibi. karaktere de dandik gibi yürüme animasyonu koymuşlar gibi acayip bişey hiç hoşuma gitmedi.

2 nin yanında 1 gerçekten çöp bu yazı sana yardımcı olurhttp://oyungezer.com.tr/haber/41225-the-witcher-serisinin-dunden-bugune-hikayesi
    sağ ol hocam okuyacam yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

witcher 2 sorunsuz çalışıyor şimdi de aklıma takılan ilk oyunu da oynasam mı? kışın mass effect serisini ilk oyundan başlayıp bitirmiştim. iyiki de ilk oyundan başlamışım dediydim. karakterler çok önemli çünkü mass effect de.

2 nin yanında 1 gerçekten çöp bu yazı sana yardımcı olurhttp://oyungezer.com.tr/haber/41225-the-witcher-serisinin-dunden-bugune-hikayesi

Oyunu oynamamışsın şurda saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirme. Madem oynamadın sus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Oyunu oynamamışsın şurda saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirme. Madem oynamadın sus.

çöp olduğunu anlamak için bitirmeye gerek yok 2015 yılında oynanıcak bi oyun değil
  • Oyunu almayı düşünüyordum hazır indirimdeyken kaçırmadım. Bir sorum olacak bu enhanced edition un ne farkı var aynı oyunun yani the witcher 2 nin grafikleri iyileştirilmiş versiyonu mu ?
    Yapmayın arkadaşlar. Grafikleri eski diye bir oyuna çöp damgası vurmak saçmalık olmuyormu ? W3 den sonra W1 i oynamaya başladım, grafik takıntımda yok. Gayet iyi bir oyun.

Witcher gibi senaryo odaklı bir oyunu 2 sayfalık özetle anladım kabul etmek saçmalıktır. Öyle entrikalar varki oyunu durdurup bir ara bütün açtığım karakter hikayelerini, yer bilgilerini "okumam" gerek. Konuşmalarda bile anlatılmayan ayrıntılar ansiklopedi olarak oyunun içinde var.

Youtube dan 2 video seyretmekle olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.