Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
341.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kontrolleri daha farklı hoşuma gitmedi o sadece bi yorumdu
  • grafik takıntım yoktur. 2007 yapımı mass effect 1 i bitirdim kışın. hatta bazı bölümlerde grafik hataları vardı minecraft gibi oynadım ama witcher çok acayip geldi. karakterin animasyonlarını hiç beğenmedim. yürürken kamera kayıyormuş gibi sanki. ayıp olmasın diyede dandik bir yürüme animasyonu koymuş gibi. kılıç sallama animasyonu falan hep aynı hiç sevmedim.

mass effect te de ilk oyunu anlatan yazılar falan paylaşmışlardı. oyunu iyi bilenler mass effect karakter oyunu yazı okumakla hikaye öğrenilebilir ama karakterleri tanıyamazsın dediler. ilk oyundan başlayıp seriyi bitirdim 1 ayda. iyikide ilk oyundan başlamışım dedim bitirince.

witcherda karakter durumları nedir. çok mu şey kaçırırım ilk oyunu atlasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

grafik takıntım yoktur. 2007 yapımı mass effect 1 i bitirdim kışın. hatta bazı bölümlerde grafik hataları vardı minecraft gibi oynadım ama witcher çok acayip geldi. karakterin animasyonlarını hiç beğenmedim. yürürken kamera kayıyormuş gibi sanki. ayıp olmasın diyede dandik bir yürüme animasyonu koymuş gibi. kılıç sallama animasyonu falan hep aynı hiç sevmedim.

mass effect te de ilk oyunu anlatan yazılar falan paylaşmışlardı. oyunu iyi bilenler mass effect karakter oyunu yazı okumakla hikaye öğrenilebilir ama karakterleri tanıyamazsın dediler. ilk oyundan başlayıp seriyi bitirdim 1 ayda. iyikide ilk oyundan başlamışım dedim bitirince.

çok şey kaçırırsın. 1,5 dakikalık bir video ile 50 saatlik bir deneyimi nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum. madem video ile öğreneceksin hikayeyi 2 nin de videosunu izle, 3 ün de. hiç oyun oynama. ben witcher 1 i daha çok seviyorum. ilk başlar sıkıcı biraz ama ilerledikçe güzelleşiyor. hareket, animayonlar da çeşitleniyor. atmosferi falan çok güzel 1 in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 14 Eylül 2015; 22:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

grafik takıntım yoktur. 2007 yapımı mass effect 1 i bitirdim kışın. hatta bazı bölümlerde grafik hataları vardı minecraft gibi oynadım ama witcher çok acayip geldi. karakterin animasyonlarını hiç beğenmedim. yürürken kamera kayıyormuş gibi sanki. ayıp olmasın diyede dandik bir yürüme animasyonu koymuş gibi. kılıç sallama animasyonu falan hep aynı hiç sevmedim.

çok şey kaçırırsın. 1,5 dakikalık bir video ile 50 saatlik bir deneyimi nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum. madem video ile öğreneceksin hikayeyi 2 nin de videosunu izle, 3 ün de. hiç oyun oynama. ben witcher 1 i daha çok seviyorum. ilk başlar sıkıcı biraz ama ilerledikçe güzelleşiyor. hareket, animayonlar da çeşitleniyor. atmosferi falan çok güzel 1 in.

3 oynuda oynamış biri olarak şahsi düşüncem en iyi oynun 1. oyun olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum ilk oyundaki aldığım lezzet bir başka geldi bana.
  • Witcher 1'in ilk 1 saati ve combat mekaniği seni sıksa bile devamındaki story çok iyi bir şekilde ilerliyor. Oyundan alacağın tat açısından 3 ile çok rahat yarışabilir 1. oyun. Zaten seriyi normal bir şekilde yani 1-2-3 şeklinde oynarsan 3. oyunda Kaer Morhen'de 1. oyundan beri tanıdığın o insanların Geralt'a yardıma geldiğini görünce ister istemez duygulanıyorsun.
  • quote:

Müşteri 17.09.2015

Hangi tahaütname den bahsediyorsunuz? Kanun gereği bir abonelik tahaüdü 24 aydan fazla olamaz. Zaten ben 4,5 yıl önce 69TL olan aboneliğe 24 ay tahaütlü 49 tl ödeyerek dahil oldum ve başka bir aboneliğe de geçiş yapmadım. süre bittiğinde ise hattın normal bedeli olan 69 TL ödüyorum. şimdiki 199.TL nin hangi tahaüde dahil olduğunu ve benim ne zaman kabul ettiğimi lütfen açıklarmısınız.

Turkcell Superonline Yetkilisi 18.09.2015

Değerli Müşterimiz, 51627843 numaralı aboneliğinizle ilgili ilettiğiniz 33680091 numaralı Abonelik_Islemleri konulu şikayetiniz incelenmiştir. Şikayetinize istinaden Şirketimizce yapılan inceleme neticesinde 18.05.2011 tarihinde abonelik sözleşmesi ve kampanya taahhütnamesini imzalamanızla Daha Fazla Internet Kampanyası ile Şirketimiz nezdindeki aboneliğinizin başladığı ve 18.05.2011 tarihinde taahhüdün bittiği görülmekte imzalamış olduğunuz abonelik sözleşmesi ve kampanya taahhütnamesi kapsamında hizmet verildiği ve herhangi bir hatalı veya fazla faturalandırmanın bulunmadığının tespit edildiği hususunu bilgilerinize sunarız.Superonline iletişim hizmetler tarafında toplu zam aksiyonu alınmıştır. Saygılarımızla SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.

Bana yazdıkları yanıt aynen şu şekilde,
  • kesinlikle. oyunun alemine kendini ait hissediyorsun. mesela w1 de çok önemi bir yeri olan thaler'ı witcher 3 de görünce içine bir güven geliyor oo reyiz de buradaymış diye. witcher 2 oynamıştım ben ilk mesela w2 de ne lambert, ne eskel, ne vesemir ne thaler hiçbirşeyin ismi geçmiyordu (oyunun başında thaler bi paket gönderiyormuş fakat oynamayan da anlamazdı)

o yüzden kesinlikle w1, w2, w3 şeklinde oynanmalı. hatta önerim hikayeyi özümseyerek journalleri benimseyerek okuyarak ilerlenilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

witcher 2 sorunsuz çalışıyor şimdi de aklıma takılan ilk oyunu da oynasam mı? kışın mass effect serisini ilk oyundan başlayıp bitirmiştim. iyiki de ilk oyundan başlamışım dediydim. karakterler çok önemli çünkü mass effect de.

witcher e de ilk oyundan başlamak istiyorum. grafik takımtım falan yoktur ama videolardan izlediğim kadarıyla animasyonlar çok acayip geldi. W a bastığımızda sanki kamera ileri doğru kayıyormuş gibi. karaktere de dandik gibi yürüme animasyonu koymuşlar gibi acayip bişey hiç hoşuma gitmedi.

animasyonları düzelten mod gibi birşeyler var mı?

2 nin yanında 1 gerçekten çöp bu yazı sana yardımcı olurhttp://oyungezer.com.tr/haber/41225-the-witcher-serisinin-dunden-bugune-hikayesi

Oyunu oynamamışsın şurda saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirme. Madem oynamadın sus.

çöp olduğunu anlamak için bitirmeye gerek yok 2015 yılında oynanıcak bi oyun değil

senin gibi casual oyuncular tabi beğenmez ilk oyunu. birinci oyun serinin en iyi oyunudur.
  • quote:

emin ol o yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım, ama oyunda zorlada olsa 3-4 saat geçirince ister istemez bağlanıyorsun, hikayesi-kurgusu, atmosferi o kadar güçlüki roman okurmuşcasına seni içerisine çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

emin ol o yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım, ama oyunda zorlada olsa 3-4 saat geçirince ister istemez bağlanıyorsun, hikayesi-kurgusu, atmosferi o kadar güçlüki roman okurmuşcasına seni içerisine çekiyor.

tekrar indirticeksin
  • Bu oyun bana çok zor geliyor ya. Oynadığım ilk RPG değil. Skyrim, Dragon Age, Fallout Serisi, Mass Effect Serisi gibi oyunları oynadım ama Witcher farklı.
  • ilk oyunu bitirdim ikinci oyuna başlayacam. aslında ikinci oyuna başlamıştım 3-4 saat oynadım sonradan ilk oyuna bitirip öyle oynayayım dedim.
    ikinci oyunda ilk oyunun kayıtlarını aktarma varmış. save dosyasını falan seçiyorsun ama birinci oyunun bitmiş save i yok. yani aldersberg le dövüşten önce save var onu öldürdükten sonra save yok. dövüşten önceki save i aktarsam sorun olur mu?
    çok farkediyor mu save i aktarmak 3-4 saatlik yeri bi daha oynayasım yok
  • napim save i aktarıp baştan mı başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mı edeyim ikinci oyuna
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    devam et çöp bir zırh ve kılıc veriyor 3 4 saate daha iyisi gelmeye başlayan çöpler
  • sadece zırh ve kılıç mı? hikayeye etkisi yok mu?
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    iki oyunun hikayesi arasında büyük kopukluklar oldugu icin 1. oyunda verilen kararlar 2. oyunda ancak diyaloglarda küçük eklentilere yol açıyor onun dısında büyük bir etkisi yok

öyle bir etki olsaydı aynı w3 deki gibi kararları sordururlardı, misal w3 de w2 deki kararlar çok etkilediği için oyun başında save'in olmasa bile w2 de şu şu şu durumlarda ne kararlar verdin diye soruyor oyun
  • iyi madem kaldığım yerden devam edeyim sağol
  • nerde soruyor
  • quote:

nerde soruyor

jenneferle birlikte nilfgaard imparatorunu görmeye gittiğin zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

nerde soruyor

jenneferle birlikte nilfgaard imparatorunu görmeye gittiğin zaman

hatırlayamadım ne soruyordu
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.