Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.151
Cevap
252
Favori
804.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 ün resmi çevirisini yapan ekip yapar diye düşünüyorum ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise313 -- 15 Haziran 2020; 19:19:18 >
  • Steam başarımlarını etkiler mi yama?
  • Shelobb kullanıcısına yanıt
    Hayır etkilemez
  • 23studios firması yapıyor.

https://23studios.org/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3'ün resmi çevirisini yapan ekip yani. Umarım, yine ruhsuz ve özensiz bir çeviri olmaz.
  • Arkadaşlar epic games'te benim oyun, kurulum nasıl olacak acaba ya?
  • canavar20 C kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde oyunun klasörünü okutarak kurabilirsiniz

bir sorun yaşarsanız, steam'den ekleyebilirsiniz
    https://steamcommunity.com/id/sergeantduffin/
  • Garip gelecek ama ben dosyanın kurulu olduğu klasörü bulamadım. Kısa yola sağ tıklayıp dosya konumunu aç ile bulayım dedim olmadı.
  • canavar20 C kullanıcısına yanıt
    hocam mods klasöründe adında TR yazan 4 dosya var. Onlar yama oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavar20

Garip gelecek ama ben dosyanın kurulu olduğu klasörü bulamadım. Kısa yola sağ tıklayıp dosya konumunu aç ile bulayım dedim olmadı.
    o zaman epicgames ile kurarken nereyi seçtiyseniz manual olarak oraya gitmeniz lazım
  • buldum ya çok basitmiş. program files'taki epic games klasöründe. teşekkürler yardımlarınız için.
  • Allah sizden razı olsun, nedense bu oyunu çok beğeniyorum, oynadığım tek oyun şu sıralar, siz olmasaydınız bu kadar keyifle oynayamazdım, sağolun
  • Oyunun Türkçe dil desteğinden daha mı iyi bu yama arkadaşlar ? 2.defa oynayacağım oyunu ve kararsız kaldım. Yapanların emeğine sağlık.

• DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Oyundaki Türkçe dil desteği bu çeviriye göre oldukça basit kalıyor.Yamada espiriler ve göndermeler daha düzgün çevrilmiş.
  • Fautzin kullanıcısına yanıt
    Bu sefer yamayla oynayım hocam o zaman sağolasın.

• Hello,
    I'm working on Ukrainian translation of W3.
    Can someone from localization team contact me?
  • Şu ana kadar en çok üzüldüğüm çeviri konularından olsa gerek. Açık açık hakları yendi. 23studios da buna ortak oldu.

Gönüllü çevirinin w3 evrenini bilenlerce çevrilmiş olması resmi çeviriden çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkarmış.

23studios utanmadan gelip burda açıklama yaptı ya, Puu size.
  • Bu konu oyun çeviri dünyasının en efsane konularından biridir. Az takip etmedik bu projede çalışan arkadaşlar umarım iyi yerlere gelirler iki kere bu çeviriyle bitirdim oyunu zamanında tekrar teşekkür ederim arkadaşlara

Ayrıca bence bu çeviri orijinalinden daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Bu konu oyun çeviri dünyasının en efsane konularından biridir. Az takip etmedik bu projede çalışan arkadaşlar umarım iyi yerlere gelirler iki kere bu çeviriyle bitirdim oyunu zamanında tekrar teşekkür ederim arkadaşlara

Ayrıca bence bu çeviri orijinalinden daha iyi
    Vay be neredeyse 5 yıl geçmiş konuyu açtığımızdan beri.

Sağ ol iyi dileğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emhyr -- 14 Ağustos 2020; 22:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emhyr

Vay be neredeyse 5 yıl geçmiş konuyu açtığımızdan beri.

Sağ ol iyi dileğin için.

Alıntıları Göster
    inşallah bulursun hocam mesleğine göre bir iş. maalesef pandemi süreci de olduğu için iş konusu sıkıntılı maalesef bayağı
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.