düzeldi dosyaları kontrol ettikten sonra teşekkürler |
The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (558. sayfa)
-
-
Merhaba 19 Temmuz'da gelen 4.04 sürümü ile uyumlu mu?
-
Evet.
-
Siz mükemmelsiniz ya yapanların emeğine sağlık. Kurdum sorunsuz tr çevirdi anında.
-
Şimdilerde küçük oyunlarin bile çevirisini parayla satıp çeviri kültürünü mahveden gruplar var. Gercemten çok üzücü. Bir oyunun dosyalarıyla oynamak bile fikri mülkiyet haklarına aykırıyken bunlar utanmadan parayla satıyor. Hayattaki tek başarısı yabancı dil bilmesi olan insanlara prim veren insanımıza da diyecek lafım yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu steam deck üzerinde tekrar oynamaya başladım ama sistem linux olduğu için exe dosyalarını kurmak zor oluyor, yamayı klasör olarak paylaşabilir misiniz?
-
nexus mods :: the witcher 3The Witcher 3 Unofficial Turkish Language Packhttps://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7646
Yamayı mod olarak kurabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok iyi oldu bu teşekürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Ben imkan nispetinde yazılan mesajları okumaya çalıştım ama sorumun cevabına denk gelemedim. Oyunun resmi dil desteği olduğu halde acaba nasıl bir fayda gözeterek bu tarz bir işi yapma gerekliliği duydunuz veya siz daha önceden mi başlamıştınız?
Bilgilenmek maksadıyla, anlayabilmek için soruyorum. Bir yerde açıklaması var da göremediysem kusura bakmayın ve o izahı buraya cevap olarak aktarın okuyayım. (Muhtemelen, tahmin ettiğim sebep, özel bir oyun olduğundan mümkün olan en kaliteli çeviriyle bizlerin deneyimlememizi sağlamak.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 23 Mayıs 2024; 16:26:56 > -
Merhaba.
Oyun Mayıs 2015te çıktığında resmî Türkçe dil desteği yoktu. Ağustos 30 2016da , 2 büyük ek paketle birlikte komple sürüm yayınladıkları vakit, 23 studios ekibine (sony exc oyunlarında da yerelleştirme yapan ekip) yaptırdıkları çeviriyi resmî dil olarak patch ile eklediler. normalde bu yamanın resmî olarak eklenmesi bekleniyordu.
ama gönüllü çeviri ekibi 2015te zaten çeviriye başlamıştı ve bu süreçte witcher severlere Türkçe oyun keyfi yaşattı. yani biz ilk olarak bu ekibin yaptığı yamayı bildik. oyunun hem o oldgen sürümüne hem de yıllar sonra çıkan nextgen sürümüne kendilerinin destekleri devam etti. v5.00 e kadar güncellediler yamayı. isteyen resmi çeviriyi isteyen bu gönüllü çeviriyi kullandı.
Sayelerinde çok kaliteli, eksiksiz, abuk subuk bizde karşılığı olmayan şeylerin ve özel isimlerin yerelleştirilmediği anlaşılır, oyunun evrenine hakim işini bilen kişiler tarafından yapılan bir çalışmayla oyunu oynama lüksüne sahip olduk.
-
Son cümlede biraz devrik ifade olmuş sanki ama anladım manayı. Çok teşekkür ederiz. Bu yamayı yüklemeyi tercih edeceğim o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X