|
Bildirim
Rtx 4000 serisini satmak adına yine saçma sapan iki gıdım ray tracing ekleyip eski nesil 2000-3000 serisini süründürmüşler. Ortada öyle aman aman bir nextgenlik yok ama kartlar sürünüyor.
Geçen çıkan portal da aynısıydı. Ray tracing eklemişler grafikler hala çöp gibi ama neymiş 4000 serisi alıp dlss 3 açarsan 90-100 fps alırmışız. Lan çöp grafik için 40-50 bin tl verip dlss ile 80-90 fps alabilmek marifet mi Allah aşkına? Nvidia kart satabilmek adına her türlü adiliğe başvuruyor. Bu arada laptop da 3070 masaüstünde 6800 xt kullanıyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ulan zamanında 1060 ile ince ayar çekerek akıcı oynamıştım 60 altına çok nadir düşerek. Diyordum güncelleme gelsin gsync açık 100+ akarız. Yine patlatmışlar |
Hocam 7 yıllık hali hazırda 100 tane güncelleme almış hali bile oyunun optimizasyon sorunluydu ki Witcher 3 hâlâ benim tüm zamanların en favori oyunumdur ama bunu da kabul etmek lazım. Bu güncellemeyle hem daha iyi grafikler hem de iyi bir optimizasyon beklerdim. Ama CDPR her ne kadar oyuncu dostu olup takdirimizi toplasa da teknik açıdan süper tecrübeli olmadıklarını hepimiz biliyoruz. |
|
|
|