Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.597
Cevap
194
Favori
933.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben oyunun haritada herşeyi yaptım yine de başarımlar %48 seviyesinde, %100 yapmak zor olacak, gvent görevleri bile bazen zorluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

buyur hocam onunda çözümü var

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    The Witcher 3 NextGen All Achievements Saveset
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7322
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Bu mod ne işe yarıyor? Tüm başarımları otomatik açıyor ise kendim kazanmak daha hoşuma gider

Hayır mod değil her başarım için save dosyası
    Save dosyasını yükledikten sonra başarımda yapmanız gerekeni yaptığınızda açılıyor
    Örneğin yanlış hatırlamıyorsam bütün gwent kartları topla başarımı vardı adam hepsini toplamış en son kalanın önünde kayıt yapmış
    Yani bize bir tane kart toplamak düşüyor bunun gibisinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Her kupa sonrası ilgili save dosyasını yükleyeyim yani

Evet her başarımın save dosyası ayrı
    Zaten bütün başarımlarda kullanacağınızı sanmıyorum
    Sadece yapılması zor olanlarda kullanırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ekşide debe olmuş https://eksisozluk.com/entry/167019166

• Witcher 3 çıktıktan 1 sene sonra 2016'da başladım ve şu güne kadar steam'de 700 saat civarı bir oynanış sürem var, ilk iki oyunu falan da bitirdim. Ben aşırı seviyede bir witcher fanıyım, dizi serilerini falan da izleyip bitirdim, Seriyi çok severim.

Ama maalesef Next Gen sürümünde CDPR aynı Cyberpunk 2077 gibi büyük sıçmış. Next gen sürümünü 5 ay önce bitirdim ve bitirene kadar oyun beni kanser etti, saçma sapan glitchler, çökme sorunları ve ses kaybı sorunları gibi bir çok hata ile karşılaştım, hatta Steam'de oyunu bitirdiğim süre boyunca başıma gelen hataları size SS'ler ile aktarıyım arkadaşlar.

Oyunda belli bir süre geçtikten sonra her yeri su basıyor, Tsunami'ye benzer garip şeyler oluyor oyunda.

Quest'de gördüğünüz (Nilfgard muhbiri) isimli görevi yaparken, bu seferde denizdeki su grafikleri yok oldu.

Navigard'da Triss'in görevlerini falan yaparken oyunun saçma sapan bir şekilde arka plandaki yapıların modelleri kayboldu.

Witcher 3 Next Gen grafiklerini beğensem de, teknik anlamda ikinci Cyberpunk 2077 faciası yaşadım resmen.

Bir de üstüne üstün hayvan gibi build yapıp bütün saldırı ve savunma gücünü güçlendirmiştim Geralt'ın, Navigard'da (Nilfgaardian Army Group ) çadırındaki nifgard ordularına bile tek atıyordum yani o derece.

Bir de ne oldu dersiniz ? başıma gelebilecek o kötü şey geldi. Ana oyun + Hears Of Stone bitirdim, tam Blood And Wine Dlc'si ne başlayacakken bütün save dosyalarım silindi ve resmen başımdan aşağıya kaynar sular indi. Ne yaptıysam save dosyamı kurtaramadım. Triss Merigold'a Blood And Wine'da tekrar kavuşmak için seçimleri hayvan gibi kasmıştım, ve CDPR benİ Next Gen sürümüyle çok büyük hayal kırıklığına uğrattı, bütün emeklerimi resmen çöpe attı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 19 Eylül 2024; 3:21:17 >

• Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt
    Benimde tüm kayıtlarım gitti oyunu sildim tekrar yükleyince kayıtlarım geri geldi

Steam cloud'a kaydetti ama bakalım, dediğiniz gibi ise tekrar yüklediğim zaman umarım save dosyalarımı kurtarabilirim. Eğer kurtaramazsam çok üzülürüm, 100 + saat zaman harcadım Hears of Stone ile beraber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu grafiksel hataları nextgenin ilk döneminde, uyumsuz modlar kurduğumda yaşamış ve grafik kartında vb bir sorun olabilir diye endişe etmiştim. aynılarını birebir yaşadım.

save lerinizin mutlaka manuel olarak yedeklerini alın şuradan: belgelerim\the witcher 3\gamesaves

oyunu ve varsa modlarıyla birlikte tamamen silin. yeniden yükleyin. bu şekilde düzelmezse, w3 için steam cloud u iptal edip, yedeklediğiniz save leri yukarıda belirttiğim gamesaves içine atarak deneyin.

o da olmazsa, oyunun seçeneklerinde steam arayüzünde beta ve eski sürümlerle ilgili seçenek olması lazım. madem nextgen bu kadar problem yaşattı , eski 1.32 sürümüne geri dönmeyi de düşünebilirsiniz.

• bulkane kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bir şekilde modlamadım oyunu, zaten Next Gen sürümüne biraz da geç başladım CDPR oyunu düzeltip fixlesin diye, ama adamlar oyunu hiç bir şekilde toparlayamamışlar.

Artık şu saatten sonra RTX'li iyi bir sistem toplayıp en geç seneye oynarım. Oyun benim GTX 1660 Süper GPU'da can çekişiyor zaten. AMD'nin FSR 3 teknolojisi olmasa oynayamazdım büyük ihtimal ile, ekran kartım Native ayarlarda 30,40 FPS zar zor tutturuyor. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Aynı sistemimde herkezin linç ettiği Cyberpunk 2077 bile çok daha düzgün çalışmıştı. Tabi onunda ufak tefek glitchleri ve performans sorunları vardı, ama The Wicher 3'ün Next Gen sürümü kadar kötü değildi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 4 Ekim 2024; 10:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa geçen hafta denedim Witcher 3'ü. Oyun otomatik next gen olarak yüklenmiş. Biraz ilerledim fakat içine sokamadı oyun beni. Aşırı derecede can sorunu yaşıyorum. Size burada sormak istiyorum.

İlk defa oynayacak biri Next gen'i mi yoksa Vanilla halini mi oynamalı?

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Esasında vanilla demek oyunun normal, mod yüklenmemiş hâli oluyor. eski nesil demek istediniz galiba.

İlk defa oynayacak olsanız bile next gen i öneririm kesinlikle. Eğer çok ciddi çökme performans gibi sorunlar yaşamıyorsanız, akıcı rahat oynayabiliyorsanız nextgenden devam edebilirsiniz.

Başlarda işleyişine alışana kadar içine çekmekte zorluyor insanı doğrudur. Ancak alışıp biraz da level kastıktan sonra dengeyi bulacaksınız. Zorluğuyla ön plana çıkan bir oyun değil.

Combatı basit ama karakter build çeşitliliği çok fazladır.

Akılda kalıcı karakterleri ve özellikle yan görevleri çok kalitelidir. dünyası geniştir.

• Polonyalı şirket CDPR Senaryo anlatımı açısından gerçekten iyi oyun yapan bir şirket. Yaptıkları oyunların genel atmosferini,hikaye derinliğini ve karakterlerin işlenişini olumsuz açıdan eleştiren neredeyse hiç bir oyuncu yok. Ama maalesef teknik açıdan sürekli sorunlu oyunlar yapıyor adamlar.

Witcher 3 Next Gen oynarken kendi kendime söylendiğim tek şey şuydu.

- Abi cidden Cyberpunk 2077'den bile daha sorunlu bir Remastered portu yapmayı nasıl başardınız ? oldu.

Hadi Bathesta gibi şirketler teknik açıdan tembelce oyun yapma formülünü Skyrim ve Fallout gibi yapımlarda yıllarca sürdürdü, çünkü adamlar sırtlarını tamamen modculara dayamış. Kafa yapıları tamamen şundan ibaret.

- Haa biraz sorunlu mu ? tamam olur o kadar, modcular düzeltir, bugfix için çok bütçe harcamaya gerek yok kafasında adamlar. Starfield zaten en son örneği :D

Hocam biz oyuncular olarak bir oyuna para veriyorsak bunu düzeltmek modcuların işi değil, sizin işiniz, oyunla ilgili bir problem mi var ? bununla modcuların değil, sizin bugfix ekibiniz ilgilenip çözmek zorunda. Eğer bugfix ekibiniz bir halttan anlamıyorsa gidin NEXUS community'den bu işe gerçekten gönül veren deneyimli kişileri işe alın.

Biz oyuna girdikten sonra 30 tane mod kurup Nexus'un çeşitli mod manager uzantılı proğramları ile uğraşmak zorunda değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 13 Ekim 2024; 0:39:17 >

Çok güzel söylediniz. Söylediğiniz her cümleye tamamen katılıyorum altına imzamı atarım.

• 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.