Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.622
Cevap
213
Favori
837.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 level dlcleri de bitirdikten sonra değil mi? Çünkü ben ana senaryoyu bitirdiğimde 29 leveldim diye aklımda kalmış.
    Soru işaretlerinde farklı farklı şeyler çıkar (haydut inleri, bulunacak relic eşyalar, şemalar vs.), ben dlclere geçmeden hepsini temizlemiştim o yüzden oyunun sonlarında hiç para veya eşya sıkıntım olmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Berberde düzelttim. Teşekkürler.

• Arkadaslar acil yardım, ps 4 icin goty versiyonu aldim kutulu ama içinde ingilizce altyazı cikmiyor, satici bana ingilizce olduğunu soyledi, bir yerde ben mi hata yapıyorum yardım ederseniz cok memnum olurum

• Yen ile beraber kaer mohen'e döndüm sizce oyunun % kaçıdır beyler?Çok zevk aldım hiç bitmesin istiyorum :((
  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    Asıl olaylar şimdi başlıyor. %80-90 arası falan oynamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Yen ile beraber kaer mohen'e döndüm sizce oyunun % kaçıdır beyler?Çok zevk aldım hiç bitmesin istiyorum :((
    sona yaklaşıyorsun
  • Keira Mertz öldürmeyecekmişim öldürdüm hata yapip şimdi skil sifirlama iksiri satan yer varmı başka ? Öldürmem sıkıntı cıkartırmi ? Birde hayvansal yag felan simyada yapamıyorum bunun kagitinu nereden bulabilirim simyacılarda yok.

• linksiz kullanıcısına yanıt
    la nasıl kıydın kadıncağıza? ayıp be
  • witcheroynamaoynattırma ne iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Keira Mertz öldürmeyecekmişim öldürdüm hata yapip şimdi skil sifirlama iksiri satan yer varmı başka ? Öldürmem sıkıntı cıkartırmi ? Birde hayvansal yag felan simyada yapamıyorum bunun kagitinu nereden bulabilirim simyacılarda yok.
    neden hata olsun ki, bende öldürmüştüm
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Trophy kasmıyorsan sorun değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Pubg'yi protesto edenleri trollüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk çıktığında aldığım bu oyun İngilizce oynanmaz deyip bıraktığım Türkçealtyazı gelince hevesle tekrar açtığım amma diyalog varmış deyip tekrar bıraktıgım oyunu sonunda bitirdim keşke daha önce oyanasaymış şimdiye kadar tekrar bir daha oynardım şimdi dlc lere hangisinden başlamamı önerirsiniz

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Hearts of stone

• Oyunu biraktik gvent kart pesine dustuk 🙂 essiz kartlari topluyorum..oyun icinde oyun bu kadar zevkli olur.

• Serinin ilk kitabının yarısını okudum ama pek hoşuma gitmedi. Oyunu indirimden almıştım. 1. ve 2. oyunu da hiç oynamadım. Bu oyuna başlarsam anlar mıyım? Bir de dizisi bu oyundan önceyi mi sonrayı mı anlatıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ana görevleri yapmaya seviyem yetmiyor önerilen seviye’ye ulaşmak için ilan tahtasında ne var ne yok alıyorum ikincil görevde baktığımda onlarında önerilen seviye’si çok yüksek görünüyor nası seviye yükselticez nasıl ana görev yapıcaz?

Bu oyunda 1 ana görev yapmak için 10 yan görev yapıp seviye atlamak mı zorundayız hep?

• quote:

Orijinalden alıntı: çikko

Oyunda ana görevleri yapmaya seviyem yetmiyor önerilen seviye’ye ulaşmak için ilan tahtasında ne var ne yok alıyorum ikincil görevde baktığımda onlarında önerilen seviye’si çok yüksek görünüyor nası seviye yükselticez nasıl ana görev yapıcaz?

Bu oyunda 1 ana görev yapmak için 10 yan görev yapıp seviye atlamak mı zorundayız hep?
    Zırh ve ekipmanlarını güçlendirirsen seviyenden biraz yüksek seviye isteyen yan görevleri rahat yapabilirsin. Seviyeye takılma fazla oyunda bahsettiğin türde bir 'grinding' sistemi yok. Hatta bir yerden sonra ana görevlerin seviyeleri seninkinden düşük kalıyor. Önemli olan karakterini güçlendirmek. Simya işlerine bak. Satıcılardan şema toplayıp gerekli eşyaları bulup oluştur. Mutojen toplayıp yetenek ağacına koy vs. Oyunun yapısı genel olarak ana görevleri yapıp bitireyim türden değil ayrıca. Yan görev yapmasan da dünyasını biraz keşfetmen gerek yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Serinin ilk kitabının yarısını okudum ama pek hoşuma gitmedi. Oyunu indirimden almıştım. 1. ve 2. oyunu da hiç oynamadım. Bu oyuna başlarsam anlar mıyım? Bir de dizisi bu oyundan önceyi mi sonrayı mı anlatıyor?
    dizi kitapları anlatıyor

witcherın 1. oyunu ise kitap serisi bittikten sonrasını anlatıyor

anlarsın ama oynamadan witcher 1 ve 2nin hikayesini oku youtubeda var
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    sağol hocam dediklerine dikkat ederek deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.