Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.622
Cevap
213
Favori
837.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serinin ilk kitabı ya da ilk 2 kitabı kısa kısa hikayelerden oluşuyor. Karakterleri tanımak ve nasıl karşılaştıklarını az çok anlamak için bu iki kitap çok önemli. ( sadece ilk kitapta olabilir tam hatırlamıyorum ) Asıl olaylar 3.kitaptan sonra başlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu alalı 1,5 ay oldu yüklemesini de yaptım daha cesaret edip başlayamadım bile biraz fazla hypelandım sanırım witcher evreni hakkında hiçbir fikrim yok önce 1. ve 2. oyunun özetlerini tekrar okuyup youtubedan da özetlerini izlemeyi planlıyorum öyle başlarım sanırım

days gone aldım bu sırada ona da başlamış değilim onu oynayıp aradan çıkarıp mı başlasam yoksa artık direkt başlasam mı bilemedim açıkçası
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun zaten uzun. Bugün başlasanız kim bilir ne zaman biter... Bir de iki tane büyük ek paketi de var. Bence hiç vakit kaybetmeden başlayın derim. Araya Days Gone sokmayın tavsiyem.
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    işte o yüzden önden days gone'ı oynayıp bitirip şöyle yaya yaya witcher'a mı geçsem diyorum genelde aynı anda 2 hikayeli oyun oynamayı sevmem adapte olabilmek için o yüzden kararsızım biraz
    Ben days gone yarıda kesip witchere başlamıştım bitirince days gone a geçtim.Days gone bittikten sonra witcher da biraz takılayım dedim 5 dk sonra kapattım oyunu,oyun dinamikleri çok hızlı geldi kontrol edemedim,tavsiyem birini bitir diğerine başla seçim sırası sana kalmış
    (Not netflix te witcher dizisi var 1 sezon onu izleyip başlarsan oyunu daha iyi tanıma şansın olur ve gaza gelirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLexmk -- 24 Haziran 2020; 18:3:12 >
  • aLexmk A kullanıcısına yanıt
    zaten ben de öyle düşünüyorum hocam birini bitirip diğerine başlamayı planlıyorum witcher evreni biraz gözümü korkutuyor daha doğrusu bilgi sahibi olmam gereken çok şey var gibi oyuna başlamadan önce ve oyun da haliyle çok uzun malum o yüzden days gone'ı bitirip öyle başlamayı planlıyorum

dizi konusunda emin değilim izlenir mi? bir katkısı olacaksa başlamadan onu da izleyim ben
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Gittiğim ilk köyde ilan tahtasında bir witcher görevi buldum(hayalet öldürme tarzı bir şeydi). Bu görev kağıdını aldım ama görev haritada belirmedi sanırım. ! işaretli görevler sanırım açık dünyada karşımıza çıkan görevler. Bir de sanırım oyunda ana görevler belli bir çizgide ilerliyor. Yani rdr2'deki gibi aynı anda 3 ana görev var, bunları istediğin sırayla yap gibi değil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Görevi ilk aldığında R3 tuşuna basarak o göreve geçiş yapabilirsin. Eğer kaçırırsan menüden istediğin görevi seçip haritaya yer işareti koyanilirsin.
    Gorevleri istegin sırayla yapabiliyorsun. Görevlerin yanında önerilen seviyeler yazar. Öncesinde de yapılır ama zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Görevi ilk aldığında R3 tuşuna basarak o göreve geçiş yapabilirsin. Eğer kaçırırsan menüden istediğin görevi seçip haritaya yer işareti koyanilirsin.
    Gorevleri istegin sırayla yapabiliyorsun. Görevlerin yanında önerilen seviyeler yazar. Öncesinde de yapılır ama zor olur.
    Teşekkürler hocam dediğiniz gibi hallettim. Ama acayip geniş bir evreni var nesneler, bitkiler, simya falan. Baya bir gözüm korktu açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten öyle. Bu oyun, akşamları bir saat zaman geçireyim denebilecek bir oyun değil. Kendini vermen gerekir. O şekilde zevki çıkar.

Hiç oynamamış olup sıfırdan başlamayı çok isterdim. İyi oyunlar

hiç simya yapmadım kolay modda oynarsan zorunda kalıcağını zannetmiyorum
  • Blood and Wine'ın sonlarına geldim. Oyunun son bölümünde galiba yanlış bir seçim yaptım.

İlk başta Syanna'yı bulup Detlaff'a verme derdindeydim. Sonra görevler dallanıp budaklandıkça kendimi kadim vampir görevinde buldum. Galiba Syanna ile romance varmış ve o şansı kaçırdım Umarım sonu güzel olur.
  • Arkadaşlar blood and wine ın sonuna yaklaştım ama elimde vampir yağı yok bir türlü bulamadım lokasyonu nerede acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz9507 kullanıcısına yanıt
    Balık vermeyeyim, balık tutmayı öğreteyim

daveywankenobieyoutube
    The Witcher 3 Vampire Oil Manuscript location
    https://www.youtube.com/watch?v=_uuivXlMXGs&feature=youtu.be

Edit: Tabi bu videodaki arkadaşa çıkmış ama sana çıkmayabilir, yine de şansını dene vampir yağı çıkmazsa başka birşey çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 3 Temmuz 2020; 18:26:1 >

• Hocam burada farklı bir canavarın organları ya da parçaları çıkıyor ama çözümü uzun uğraşlar sonucunda buldum. Formül Keira Metz de bulunuyor. Keira Metz in lokasyonu kendi evi değilde oyun sonunda Kaer Morhen ın arkasında kalıyor. Benim gibi bulamayan arkadaşlar için;
    BR34Kyoutube
    Witcher 3: Finding Keira Metz after finishing the game[4k]
    https://www.youtube.com/watch?v=IuBthGFs-EU&feature=youtu.be

• En beğenilenlere girmiş bir entry:
    ekşi sözlük
    the witcher 3 wild hunt
    https://eksisozluk.com/entry/109820410

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    john ciga J kullanıcısına yanıt
    Ben kolayda değil de normalde oynuyorum şu an ve simyaya hiç ihtiyaç duymuyorum.

Simya kendi levelimizin çok üstünde görevleri halletmek istedigimizde işleri kolaylastırabiliyor.

• Goty’nin indirime girmesini bekleyeyim mi sizce? Yoksa normal halini mi alayım

• sık sık indirime giriyor hocam ben goty sürümü 64 liraya almıştım beklemenizi öneririm
    Tamamdır, teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.