< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (611. sayfa)
-
-
Oynanabilir ama oynamak zorunda da değilsiniz, direk dlc den de başlayabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Goty versiyonunu platinledim.
Üstüne birde ng+ deathmarch modunda bitirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyunun başlarında Ciri’nin peşinde kısmındayım Ormanın Hanımları isimli bir görev var, talimat da Ormanın Hanımları’nı oku. Ama haritada herhangi bir konum işareti yok. Acaba tüccarlardan edinmem gereken bir kitap falan mı? bilen birisi cevaplayabilir İse sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoArkadaşlar oyunun başlarında Ciri’nin peşinde kısmındayım Ormanın Hanımları isimli bir görev var, talimat da Ormanın Hanımları’nı oku. Ama haritada herhangi bir konum işareti yok. Acaba tüccarlardan edinmem gereken bir kitap falan mı? bilen birisi cevaplayabilir İse sevinirim
Belki okuman gereken şeyi zaten almışsındır. Eşyalarına baktın mı iyice ?
-
Baktım hocam bakmazmıyım, zaten o yüzden biçare buraya yazdım.
-
Valla çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama birbirine paralel bazı yan görevler vardı, belki başka bir yan görevde elde ediyorsunuzdur. Ormanın Hanımları görevi de en çok hafızamdan silmek istediğim görevdir. Psikolojimi bozmuştu. İstersen tam görev adıyla birlikte youtube'a yaz. Spoiler yememeye dikkat ederek videolara bak.
-
Sağolun hocam baktım olmuyor en son öyle yapacağım. Ayrıca o görevin nesi var ki? ismi gayet nezih duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoSağolun hocam baktım olmuyor en son öyle yapacağım. Ayrıca o görevin nesi var ki? ismi gayet nezih duruyor.
Görev çok güzel hocam, ancak ismi gibi nezih değil karşılaşacağın şeyler. Kızıl Baron hikayesi ile bağlantılı. Daha fazla bilgi vermeyeyim. Tat kaçmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 25 Ekim 2020; 18:34:34 > -
Envanterinde yanlış yere bakmışsın, kitap envanterinde.
Envanterine girip Keira Metz’in verdiği Ormanın Hanımları kitabını okuman lazım
Tahminimce kitaplara baktın sadece, envanterindeki görev eşyalarına bakınca bulacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 25 Ekim 2020; 19:18:29 >
Dediğiniz doğru çıktı sağolun hocam. Ben dediğiniz gibi direk kitaplar kısmından bakmışım, görev eşyalarında imiş meğerse. Tekrar çok sağolun
-
Faydalı ve güzel bir rehber olmuş oyunu bitirdikten sonra dlc leri oynamak için zaman bulamamıştım o sırada oyunu da unutmuşum tabi rehber işime yaradı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoDediğiniz doğru çıktı sağolun hocam. Ben dediğiniz gibi direk kitaplar kısmından bakmışım, görev eşyalarında imiş meğerse. Tekrar çok sağolun
Ben de şuan da tam oradaydım. kitlenmiştim iyi oldu :D Bir de oyunda çok fazla ayrıntı var beynmim yandı. acaba etliye sütlüye karışmadan ana hikaye biter mi yoksa yemez mi
-
Bitmesine biter ama hiç tavsiye etmem, yan görevler ve hikayeleri asıl Witcher’ı Witcher yapan şeyler
quote:
Orijinalden alıntı: zepharothBitmesine biter ama hiç tavsiye etmem, yan görevler ve hikayeleri asıl Witcher’ı Witcher yapan şeyler
Teşekkürler. peki "ikincil görevleri", "Ana görevden" önce mi sonra mı yapmak iyi olur yoksa paralel mi gidilmeli Mesela şuan ana görevim "Skellige'ye giden gemi bul" ama ben Cinci ve Cadının peşine takıldım velen topraklarında sağ sola koşturuyorum
-
Level olarak da makul seviyedeyse önceliği yan görevlere vermekte fayda var çünkü ana görevlerde ilerleyince bazı yan görevler otomatikman iptal olabiliyor
Devamlı yan görevde gidemezsin zaten bir yerden sonra tıkanıyor, bütün yan görevlere mevcut seviyen yetmiyor, ana konudan da devam etmen lazım. Bir ana hikaye biraz yan görev en ideali. Ben şahsen levelime uygun yan görevleri tamamlayıp ana konudan devam ediyordum. Seviye artınca yine yan görev devam ediyordum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Karanlikta aydinlatmak icin olan alev nasil acacagiz?
Ateşle falan uğraşma kedi iksiri kullan, herşeyi görürsün 😼
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X