Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.622
Cevap
213
Favori
837.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım sonunda oyuna başlayacağım... ilk defa witcher evrenine gireceğim için hep erteleyip duruyordum şimdi en yakın zamanda önce 1 ve 2. oyuncunun youtubeda yer alan hikayelerini izleyeceğim sonra öyle başlayım diyorum oyuna sizce hangi zorlukta başlamalıyım? bu tarz oyunları genelde normal zorlukta oynayan birisiyim bunun harici oyuna başlarken önerebileceğiniz şeyler varsa dinliyor olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelNaja

sanırım sonunda oyuna başlayacağım... ilk defa witcher evrenine gireceğim için hep erteleyip duruyordum şimdi en yakın zamanda önce 1 ve 2. oyuncunun youtubeda yer alan hikayelerini izleyeceğim sonra öyle başlayım diyorum oyuna sizce hangi zorlukta başlamalıyım? bu tarz oyunları genelde normal zorlukta oynayan birisiyim bunun harici oyuna başlarken önerebileceğiniz şeyler varsa dinliyor olacağım
    Kan ve Kırık Kemikler iyidir ilk başlangıçta. Oyunu bitirip New Game Plus yapmak istersen o zaman Ölüm Marşı ile başlarsın. Ak Bostan haritası oyunun Tutorial bölgesidir bir nevi. Orada öncelik olarak yan görevleri yapıp ana görevlere öyle git. Baktın zorluk açısından oyun seni çok zorlamıyor, oyunu da sevdin uzun soluklu oynarım dersen oyuna yeniden başlayıp Ölüm Marşı seçebilirsin. Ama Kan ve Kırık Kemiklerin altına inme. Oyunun keyfi öyle çıkıyor.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi o zaman önce o bölgede vakit geçirip zorluğuna alışırım olmadı baştan başlarım
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Eğer sonradan değişikliğe gitmedilerse oyunun zorluk seviyesini istediğin zaman değiştirebiliyordun. O yüzden başladığın seviye kolay gelirse baştan başlamana gerek kalmadan üst zorluğa geçebiliyor olman gerekir.
    Tabi seviye zor gelirse tam tersi de geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesilde, yenilenmiş grafikleriyle Witcher baba da geliyormuş.

• Arkadaşlar selam, Witcher'e Witcher 3 GOTY versiyonu ile dalsam hikaye anlamında bir kayıp yaşar mıyım? 1 ve 2. oyununu oynamama gerek var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 22 Eylül 2020; 14:13:51 >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Youtube’da ilk iki oyunun gayet güzel derlenmiş videoları mevcut, öncesinde onları izlersen daha iyi olur, karakterleri tanımış, önceden olan olayları öğrenmiş olursun

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam, sevgiler.
  • 40 LV efsunger kılıcı falan var mı? Ana oyum bitti 37 lvim.

• kozmoslu kullanıcısına yanıt

Büyük usta setleri 40 leveldi diye aklımda kalmış fakat elindeki seti büyük ustaya terfi ettirebilmen için Blood and Wine dlcsini oynuyor olman lazım

• Ah witcher öğrencilik döneminde yegâne arkadaşımdı oyun bitmesin diye az az ilerleyip bırakıyordum :) Oynayın oynattırın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Başladıktan sonra görüşlerini bekliyoruz

• Yetenek dalındaki ek slotlar nasıl açılıyor?

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Goty sürümse eğer, tecrübe puanları ile oyunun başlangıcından itibaren açabiliyorsunuz. Temel sürüm de nasıl bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmoslu

Yetenek dalındaki ek slotlar nasıl açılıyor?

Sağ ortadakileri diyorsan; Blood and Wine dlc sinde bir yan görev var, onu yapınca açılıyorlar. (Batık elf şehriyle ilgili olan) Diğerleri level atladıkça açılıyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 12 Ekim 2020; 23:45:26 >
  • Şöyle bir sorum var. Normal versiyonunu alıp bitirmiştim. Ps’de kaydı var. Onu sattım ve şimdi goty versiyonunu alsam aynı kayıttan devam eder mi

• devam edemezsiniz diye biliyorum.

• Olmuyor

• 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.