Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt Tv'de Boy Gösterdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         The Witcher 3: Wild Hunt için televizyon reklamı yayınlandı. Yayınlanan reklam her ne kadar kısa olsada oyundaki asıl noktaya değinilmiş durumda.

Reklam, "Bir kahramana değil, profesyonele ihtiyaç var" mottosuyla hazırlanmış. Oluşturulan televizyon reklamı sadece animasyon olarak hazırlanmasına rağmen bir hayli iyi görünüyor.

Son olarak, The Witcher 3: Wild hunt'ın 19 Mayıs'ta oyuncularla buluşacağını belirtelim.

• oh oh gelsede oynuyak:)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • keşke şu reklamlar bizdede gösterilse ben bitek wot reklamını gördüm oda sanırım cnbcedi

• 19 Mayıs dan önce diskler i millet sallar elinde fotograf ını da koyar nete

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ön sparisi verdik Dr den merakla bekliyoruz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

19 Mayıs dan önce diskler i millet sallar elinde fotograf ını da koyar nete

genellikle yurt dışında öyle. Kutulu oyun satışları dağıtımcılar tarafından belirtilen tarihten daha önce kargolanıyor çünkü o çıkış tarihindeki güne tam olarak yetişememesi endişesi nedeniyle. Ama nasıl oluyorsa her seferinde de daha önceden ulaşıyor.

• gençler yeni video yayınlandı dövüş mekanikleri gösteriliyor az çok skyrim yazdıgına bakmayın ilk videoda gösteriyor söylediklerimi http://www.gamespot.com/articles/the-witcher-3-s-bigger-than-skyrim-world-and-magic/1100-6426827/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warner Bros ? Oyunun dağıtıcısının Warner Bros olduğunu bu videoda öğrendim künyeyi değiştirin o zaman .

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbilgini57

Warner Bros ? Oyunun dağıtıcısının Warner Bros olduğunu bu videoda öğrendim künyeyi değiştirin o zaman .

aynen warnerbros nereden çıktı bir anda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.