Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki, son bir soru daha oyunu almanya ya da Türkiye store üzerinden indirmemin bir farkı var mı? Goty yi hangi storedan indirirsem indireyim sorun olmaz dimi eklentileri oynayabilirim altyazı sorunu olmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya store'dan indir,Türkiye store'da sansür var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Met12met

Peki, son bir soru daha oyunu almanya ya da Türkiye store üzerinden indirmemin bir farkı var mı? Goty yi hangi storedan indirirsem indireyim sorun olmaz dimi eklentileri oynayabilirim altyazı sorunu olmadan?
    Herhangi bi sorun yok indirebilirsiniz.

• TR deki sansürlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

TR deki sansürlü.
    Arkadaş altyazıdan bahsetmiş. Sansürlü olduğunu biliyorum.

• 1 sene olmuş neredeyse, şunu düzeltmek çok mu zor cidden
  • arkadaşlar bende de witcher 3 wild hunt var ama dil ayarlarına girdiğimde türkçe altyazı gözükmüyor.
    nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • avsn A kullanıcısına yanıt
    cihazınızın bölge ayarını türkiye olarak değiştirin. dil dosyalarını indirecek. sonra açtığınızda ayarlarda çıkması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

cihazınızın bölge ayarını türkiye olarak değiştirin. dil dosyalarını indirecek. sonra açtığınızda ayarlarda çıkması gerekli
    almanya yapıp yükledim ardından tekrar türkiye yaptım fakat olmadı.
    bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
    türkiye yaptınız. dili de türkçe yaptınız mı? türkçe yaptıktan sonra kapanıp açıldıktan sonra açtığınızda olması gerekiyor. ben normalde konsolu almanca kullanmama rağmen bu oyundaki diyaloglar beni çok yorduğu için oyuna başladıktan sonra konsol dilini değiştirdim ve düzeldi. bir ihtimal game of the year edition olmayan versiyonda türkçe altyazı olmayabilir ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

türkiye yaptınız. dili de türkçe yaptınız mı? türkçe yaptıktan sonra kapanıp açıldıktan sonra açtığınızda olması gerekiyor. ben normalde konsolu almanca kullanmama rağmen bu oyundaki diyaloglar beni çok yorduğu için oyuna başladıktan sonra konsol dilini değiştirdim ve düzeldi. bir ihtimal game of the year edition olmayan versiyonda türkçe altyazı olmayabilir ama sanmıyorum.
    oyunu sildim bölgeyi almanya yaptım yeniden başlatıp oyunu yükledim bölgeyi tr yapıp yeniden başladım ama altyazı da tr seçeneği çıkmadı.
    bölgeyi değil, konsolun dilini değiştirmeniz gerekiyor benim hatırladığım. oyunu ilk açtığınızda da dil dosyalarını indiriyor. eğer buna rağmen olmuyorsa muhtemelen sadece game of the year edition versiyonunda türkçe altyazı geliyordur. son olarak xbox türkiye desteği arayarak yardım isteyebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben bu dlc konusunda xbox türkiye'ye mesaj attım adamlara ulaşmadığım yer kalmadı ama mesajıma bakmadılar lakin üyelik ile ilgili bir şey sorduğumda 2 saat içinde cevap yazdılar bence herifler uğraşmak istemiyor yoksa çok zor bir şey değil bence dlc'deki dil desteğini düzeltmek.
  • 4quare kullanıcısına yanıt
    Xbox türkiye bir şey yapamaz oyunun yapımcılarına mail atman lazım ve zaten bizler çoktan haber ettik adamlara maalesef düzeltmediler.

• Geçen gün indirimde görüp DLC'leri satın aldım. Maalesef böyle saçma bir Türkçe dil hatası olacağını bilmiyordum. Görev yapınca düzelir diye düşündüm ama kronik hata olduğunu bir kaç saat sonra anladım. DLC'leri iade etmek mümkün mü acaba?

• Ya bu dlc lerdeki dil sorunu çözmüyorlar goty sürümünde para vermek istemiyorum arada bir umut konuya bakıyorum belki çözmüşlerdir diye.

• oyunun goty surumunun kutulu versıyonunu nerden bulabılırım acaba
    ****de satılan goty surumu tum ekpaket ve turkce altyazı dahıl olanımı acaba?
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    ben çok mail attım ilgilenmediler hocam
  • merhabalar, xbox one s ile gamepass ile oynuyorum oyunu ama türkçe seçeneği yok. yardımci olur musunuz?

• c0ss kullanıcısına yanıt
    Takılmalar filan oluyor mu hocam. Ben ps4’te oynuyorum drop’lar filan oluyor, bir de oyunlar çok pahalı olduğu için one s alasım var.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.