Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor mu? Bu arada Goty sürümü alırsam dlcler kesin türkçe mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya goty sürümü aldım yer açmak için Eski Witcher'isildim. Şimdi tüm kayıtlar gitti mi? Oyunu bitirmiştim, dlcleri alt yazılı oynamak için goty sürüm aldım hem ucuzdu. Şimdi yaptığım bu saçma hareketle sıfırlandı mı eski sevite kayıtlar vs?

• Sıfırlanmadı, eski oyunu geri yüklersen savelerin duruyor. Ama goty sürümününde baştan başlamak zorundasın. Benim de 18 saatlik save’im var normal sürümde goty alsam onda tekrar başlamaya çok üşenirim diye almıyorum

• Hayır hocam seviye vs her şey duruyor. Normal süeüm sildim goty indirdim duruyor her şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Monoleum23

Hayır hocam seviye vs her şey duruyor. Normal süeüm sildim goty indirdim duruyor her şey
    Kesin bilgiyse alayım ben de 60 tl çok iyi fiyat goty için

• quote:

Orijinalden alıntı: sn10ur1

Sıfırlanmadı, eski oyunu geri yüklersen savelerin duruyor. Ama goty sürümününde baştan başlamak zorundasın. Benim de 18 saatlik save’im var normal sürümde goty alsam onda tekrar başlamaya çok üşenirim diye almıyorum
    Yok mu gamepass witcher 3’e başlayıp sonra goty sürümünü alıp save pradan devam ediyor mu diye deneyen başka? Yabancı forumlar hep save diğerine aktarılmaz demişler ama 1 sene önceki mesajlar. Arkadaş da hesabım gotye aynen geçti diyince merak ettim doğrusunu?

• sn10ur1 kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma yeni bakabildim evet kesin bilgi, seviyem 32'di oradan devam ediyorum, zırhlarım kılıçlarım her şeyim de vardı. Alabilirsiniz yani.
  • quote:

Hocam foruma yeni bakabildim evet kesin bilgi, seviyem 32'di oradan devam ediyorum, zırhlarım kılıçlarım her şeyim de vardı. Alabilirsiniz yani.
    Teşekkürler

• quote:

Hocam ben de game pass ile oynuyordum, geçenki indirimde aldım goty versiyonunu. Goty versiyonu açınca sadece yeni oyun görünüyor, normal versiyondaki oyunu oraya nasıl aktarıyoruz?
  • das motiv D kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki aktarmıyor.
    Normal sürümle GOTY surumunun save dosyaları farklı iki oyun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: das motiv

Hocam ben de game pass ile oynuyordum, geçenki indirimde aldım goty versiyonunu. Goty versiyonu açınca sadece yeni oyun görünüyor, normal versiyondaki oyunu oraya nasıl aktarıyoruz?

Alıntıları Göster
    Hocam yeni oyun olarak açın, oyunu açtığınızda direk oraya aktaracaktır tüm seviyeleri ve envanterleri.
  • Storede da indirime girmiş yine.Eğer wild hunt üstüne goty yüklerseniz sonucu yazarsanız çok iyi olur.Bende gamepasstan oynuyorum.Sardı oyun goty alacağım eğer kayıtlar devam ederse.
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Kendi sorumu cevaplayayım :) goty aldım kurdum ve eski kayıtları görmedi.
    Lakin oyuna başlada 4 seçenek vardı en üstteki den başladım doğrumu bilmiyorum. Expansion paketleri de görecek mi acaba böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,
    Oyunu Gamepassten indirdim.
    Oyunun yarısında hearts of stone ve blood and wine yüklemiştim.
    Sonra oyun bitti, ama hearts of stone ya da blood and wine eklentilerini nasıl oynayacağımı bilmiyorum.

Yeni Oyun + deyip, önceki oyunun kaydını seçiyorum ama oyun yine kaer morhen de en baştan başlıyor ve görevler oyuna yeni başlamışım gibi oluyor.
    H.of S. ya da B.a.W. görevleri falan görünmüyor.
    Ne yapmam lazım, yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    görevlerde mavi ve kırmızı olanlar dlc görevleri New game + tan başlarsan beklemen gerek sanırım, hatırladığım kadarıyla lvl 36 dan sonra oynanıyordu dlc görevleri

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

görevlerde mavi ve kırmızı olanlar dlc görevleri New game + tan başlarsan beklemen gerek sanırım, hatırladığım kadarıyla lvl 36 dan sonra oynanıyordu dlc görevleri
    An oyunu oynarken hearts of stone ve blood and wine görevleri görünüyordu ama bozuk gibi böyle tüm görev kutucukları bir araya toplanmış falan görünüyordu.
    Şimdi ana oyun bitti, o bozuk gibi görevler seçip ingilizce olarak mı devam edeceğiz illaki, ya da GOY sürümünü satın almak lazım sanırım, o da fena kazık şu anda
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    evet, dlc leri Türkçe oynayabilmen için oyunun GOTY sürümü gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 19 Haziran 2020; 17:56:31 >
  • Arkadaşlar, bugün Xbox üzerinden chat support ile konuştum. Expansion Pass’ın Türkçe dil sorunu olduğunu daha önceden bilmediğimi ve yapımcı CD Projekt Red’in de sorunsuz sürüm için GOTY edition almamız gerektiğini söylediğini belirttim. Adamlar sorgusuz sualsiz 63 TL iadeyi başlattılar, 2-3 güne karta yansır dediler, aşağıda görebileceğiniz gibi. Expansion Pass için iade isteyip GOTY alabilirsiniz bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDwasHERE -- 29 Haziran 2020; 14:44:12 >

• Witcher 3 ün standart sürümünü şimdi yüklüyorum fakat internette araştırırken standart sürümünde sansür var demişler. Doğru mu sansür var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

Witcher 3 ün standart sürümünü şimdi yüklüyorum fakat internette araştırırken standart sürümünde sansür var demişler. Doğru mu sansür var mı?
    Doğrudur hocam bende de standart surum vardi ve sansurlu idi. (Oyunun en başındaki Yennefer-Gerald sahnesi mesela)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.