Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox one da oynamanın değerini bilin o ses ne hacı öyle.

• Arkadaşlar merhaba witcher 3 oyununa yeni başladım xbox konsolunu ilk kez aldım oyunda envanter sayfasına girdim bi daha çıkamadım sayfadan . cihazı kapatıp açıyorum yine oradan başlıyor oyuna giremiyorum bi türlü. Ne yapmam lazım . yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar goty lazım P1 p2 elinde olan varmı mesaj atarsa sevinirım
  • Witcher 3 standart sürümünde 30 saat kadar oynadım. DLC şeride alayım derken game of the years sürümünü aldım ki 40 GB yeni oyun indiriyor. Biraz önce farkettim ki standart sürüm sansürlü sürümmüş. Kayıt standart sürümdeki save ler game of the year sürümüne geçmedi yeni oyundan başladı. Savelerimin yeni sürüme geçme imkanı var mı

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 standart sürüm ile goty maalesef farklı oyun kabul ediliyor ve save aktarımı olmuyor. Goty dışında standart sürümün üzerine para verip dlc leri alsanız dahi İngilizce oynarsınız. Dlc ler sadece goty de Türkçe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DLC ler dışında Goty ile standart arasında fark yoksa standartı bitirip biraz unutunca Goty tekrardan oynayım. Fark varsa Hemen Standartı kaldırıp Goty e başlıyacağım 😅😅

Fark yok hocam oynayabilirsiniz. 🙂

• Tekrardan merhaba. Series s de witcher 3 wild hunter standart oynadığında gayet akıcı fakat witcher 3 gane of the years oynadığımda akıcılık yok baya baya Frame düşüşü var sebebi nedir ki

Ben düz versiyon oynamadım direkt goty aldım 30fps çalışıyor next gen güncelleme beklemeye karar verdim o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Ben düz versiyon oynamadım direkt goty aldım 30fps çalışıyor next gen güncelleme beklemeye karar verdim o yüzden
    Next gen update ne zaman gelecek bilgi var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Yaz aylarında gelecek diye duyurulmuştu sanırım ama net bir tarih yok

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Yaz aylarında gelecek diye duyurulmuştu sanırım ama net bir tarih yok

Updateler ücretli mi oluyor hocam oyunu aldıktan sonra update çıkarsa faydalanamıyor muyuz? Bir de standart sürüm alsam türkçe sorunu yaşamıyorum değil mi sadece dlcde o sorun. Ben de dlc oynamayı düşünmüyorum zaten.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    ücretsiz update olcak hocam sürümde de sıkıntı yok en dolu da olsa standartta olsa sorun yaşamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

ücretsiz update olcak hocam sürümde de sıkıntı yok en dolu da olsa standartta olsa sorun yaşamazsınız

Hızlı cevap için teşekkürler hocam indirimin bitmesine kısa süre kala 14 tlye standart sürümü aldım. O zaman indirmek için update bekliyorum THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU! 

Bende update bekliyorum 5-6 saatlik bi oynayisim vardı update ile yeniden basliyacam nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Hızlı cevap için teşekkürler hocam indirimin bitmesine kısa süre kala 14 tlye standart sürümü aldım. O zaman indirmek için update bekliyorum 

Alıntıları Göster
    Bu oyun standart sürüm alınmaz çok şey kaybedersiniz GOTY alınmalı kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Ben çok rpg sevmiyorum hocam standart oynayış süresi bana artar bile. Karakter animasyonlarını da pek sevmedim zaten.

• Merhaba konsolda yeniyim 1 2 sorum olacaktı witcher 3 ile ilgili.

Televizyonum 1080p oyunun grafik ayarlarinda 2 tane seçenek var 4k ve performans modu diye. Otomatik 4k seciliyor hep. Performansa aliyorum ama menuden cikip tekrar girince 4k gozukuyor.

Aslinda grafikler baya iyi oluyor fpsde akici gozukuyor gozume ama one x cok sesli calisiyor o zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz_ksk

oyunu x one x de ayarlarda gelismis kismindan performans moduna getiriyorum ancak oyuna devam edip tekrar ayarlari actigimda tekrar 4k modunda oldugunu goruyorum sizde de ayni mi?

hocam bendede aynı sorun var dün yükledim oyunu.Çözebildiniz mi acaba?

Blood And Wine DLC Apayrı bi dünya GOTY i almalısınız bence Hem standart sürümde sansür var kanlar, vücut parçalanmaları vs Kırpılmış.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.