Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok dostum. cok memnunum. senede 200 lira gibi sembolik bir fiyata bi dünya oyun oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one s'de Türkçe oynayamayiyorum, dil ayarlari türkce konsolda ama oyun icinde sadece ingilizce gözüküyor dil bölümünde.

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şimdi ben Game Pass'ten standart sürüm The Witcher 3 oynuyorum. Ek paketleri ayrı ayrı değil de direk ileriki zamanda GOTY alsam direk dlc lerden devam edebiliyor muyum yoksa ana oyunuju tekrar bitirmem mi gerekiyor ?

Ekleme : Oyunun başondaydım. Resmen oyuna aşık oldum. Bu yüzden direk sildim. İndirimde GOTY sürümünü alıp tekrar başlarım. Bu oyunun her ek paketini bitirmek gerek sindire sindire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 28 Mart 2020; 9:38:57 >
  • oyunu x one x de ayarlarda gelismis kismindan performans moduna getiriyorum ancak oyuna devam edip tekrar ayarlari actigimda tekrar 4k modunda oldugunu goruyorum sizde de ayni mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Foreign.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şimdi ben Game Pass'ten standart sürüm The Witcher 3 oynuyorum. Ek paketleri ayrı ayrı değil de direk ileriki zamanda GOTY alsam direk dlc lerden devam edebiliyor muyum yoksa ana oyunuju tekrar bitirmem mi gerekiyor ?

Ekleme : Oyunun başondaydım. Resmen oyuna aşık oldum. Bu yüzden direk sildim. İndirimde GOTY sürümünü alıp tekrar başlarım. Bu oyunun her ek paketini bitirmek gerek sindire sindire.
    DLC'lerden başlayabilirsin ama kendi kaydım olsun diyorsan o olmaz.

DLC'leri Türkçe oynamak istiyorsan GOTY alman şart bu arada.
  • HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Kendi geliştirdiğim karakterle devam etmek isterim. Baktım 1-2 ay indirime girmedi ben de sizin dediğiniz şekilde normal sürümü bitirir sonra da indirimden GOTY sürümünü alırım.

• Direk goty sürümünü alın Türkçe için bende hepsi vardı valla dayanamayıp 57 TL verip alıcam şimdi
    Ve aldım witcher 3 yüklü yanına ayrı oyun gibi indiriyor . 2 tane witcher yüklü gibi öncekini sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 3 Nisan 2020; 2:35:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GamePass Witcher 3’te Türkçe seçeneği yok mu?

Edit: varmış gördüm şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 3 Nisan 2020; 17:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamePass ile Witcher 3’ü oynarken expanion pass alsak (şu an 28₺) GamePass’e dahil oluyor mu? Ve ayrıca DLC’ler Türkçe mi? Oyun şu an Türkçe illa GOTY almak şart değil sanırım?

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    DLC’ler tek alındığında altyazılar bozuk oluyormuş. GOTY şart diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

DLC’ler tek alındığında altyazılar bozuk oluyormuş. GOTY şart diyorlar.
    PC sürümü(23₺) olsa neyse de Xbox sürümü 150₺ GOTY.

Expansion Pac 6 günlük 28₺ imiş onu almayı düşünüyordum altyazılar aklıma takıldı.

Daha önce almış olan var mı?

• Merhaba beyler. Xbox'ta Witcher 3'ü bitirip 2 dlc'sini satın aldım dün. Oyunun asıl hikayesini Türkçe oynadım ama dlclerde kill_all_monster gibi saçma saçma şeyler yazıyor haritanın altındaki görev kısmında ve altyazılar kapalı ki defalarca kontrol ettim. Ayrıca tüm oyunu silip yeniden yükledim ama hala aynı sorun var. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.

• bahadirguven B kullanıcısına yanıt
    Oyunun GOTY versiyonunu alman gerek. DLC’leri tek tek alınca bozuk gösteriyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Expassion pass almıştım, işin ilginç kısmı ben gamepasstan aldım böyle oldu diyelim bizim arkadaş oyunu satın almış ve dlcleri almış o halde oynatmış Türkçe biçimde. Nasıl bir saçmalıktır bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirguven

Merhaba beyler. Xbox'ta Witcher 3'ü bitirip 2 dlc'sini satın aldım dün. Oyunun asıl hikayesini Türkçe oynadım ama dlclerde kill_all_monster gibi saçma saçma şeyler yazıyor haritanın altındaki görev kısmında ve altyazılar kapalı ki defalarca kontrol ettim. Ayrıca tüm oyunu silip yeniden yükledim ama hala aynı sorun var. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.
    Xbox da dlc leri ayrı olarak alıp Türkçe oynayamazsın o sorunu maalesef düzeltmediler.

• Oyunun ucretsiz surumunu gamepassten indirdim ama daha baslamadim. Ne oneriyorsunuz? GOTY pahali maalesef alamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Oyunun ucretsiz surumunu gamepassten indirdim ama daha baslamadim. Ne oneriyorsunuz? GOTY pahali maalesef alamiyorum
    Goty yi bekleyin 2-3 aya 59 tl ye düşüyor. İngilizceniz iyi değilse Tr altyazı ile oynamanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Goty yi bekleyin 2-3 aya 59 tl ye düşüyor. İngilizceniz iyi değilse Tr altyazı ile oynamanızı öneririm

Alıntıları Göster
    Issiz kaldigim icin cok para verebilecegimi sanmiyorum, hele 2-3 ay sonrasini hic goremiyorum. Ucretsiz versiyonu oynanmaz mi diyorsunuz?
  • Türkçe alt yazı sıkıntısı sadece dlcler için geçerli hocam. Yani ana hikayeyi ve yan görevleri sıkıntısız oynarsın.

• coolsten kullanıcısına yanıt
    GOTY versiyonda +2 DLC var ve Xbox'ta dlc'lerde altyazı çalışmıyor. Tamamen zevk meselesi, örneğin ben düz sürümünü(ücretsiz olan) oynuyorum, düz sürümü bile çok uzun sürüyor, dlc'leri de eklesem ömür billah bitiremem.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.