Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %80 ler gerçekten süper bir derece.Azminiz ve başarılarınız devamını diliyorum çok büyüksünüz.
  • Eee ne var ne yok, var mı yeni birşeyler?
  • baharı bekleyen kumrular gibiyiz az kalmıştır heralde. Kolay gelsin.
  • Arkadaslar ikinci oyunu yukledim, kasmaktan oynayamadim. O yuzden yama devam ediyor elimizden geldigince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitince bir daha çevirecez, anlayan anladı sanırım. %100 olunca bile yapılacak bir o kadar daha iş var. çünkü puzzle gibi bir sistem ve o parçaları birleştirmek ömrümüzden ömür götürür. ama çevirinin çoğu gitti azı kaldı o bir gerçek.
  • Daha önce de yazdım bir kaç kere. Bir allah'ın kulu da çıkıp şu arkadaşlara yardım edelim demiyor. O kadar çevirmen var şaka gibi.çeviri de bitmiş gibi işte daha ne istiyorlar anlamıyorum...
    Yaptığınız iş özellikle sizin yaptığınız işin ne kadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin emeğinize sağlık

• Kolay gelsin, zoru başarırsınız umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Bitince bir daha çevirecez, anlayan anladı sanırım. %100 olunca bile yapılacak bir o kadar daha iş var. çünkü puzzle gibi bir sistem ve o parçaları birleştirmek ömrümüzden ömür götürür. ama çevirinin çoğu gitti azı kaldı o bir gerçek.

İmzanı yollarmısın.
  • çeviriyi yapan arkadaşlara kolay gelsin.sizden bir ricam var.yama ile ilgili resim ekleyebilir misiniz.birde ne kadar daha zamana ihtiyacınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 10 Nisan 2014; 11:01:53 >
  • Ne kadar kaldı dostlar kolay gelsin.
  • oyunu ingilizce oynayıp bitiren var mı?atmosfer'i oynanışı senaryosu nasıl.oynanış süresi kaç saat sürüyor.genel bir degerlendirme yapabilirmisiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostt

oyunu ingilizce oynayıp bitiren var mı?atmosfer'i oynanışı senaryosu nasıl.oynanış süresi kaç saat sürüyor.genel bir degerlendirme yapabilirmisiniz....

atmosferi olarak cok doyurucu, hatta ben ve cevirmen arkadaslarimin en buyuk korkusu ve endisesi istemeden de olsa acemilikten dolayi baltalamak atmosferi. oynanis suresi ise ben asagi yukari 50 saatte yaptim, yan gorevlerin coguna da eristim en azindan bitirmesem de. genel degerlendirmem ise serinin diger oyunlarini oynamasam da en azindan cok guzel bir baslangic yaptigi seklinde. bir tek ara sahnelerdeki gereksiz jest ve mimiklerde oyundan soguyorum; o kadar:D

ufak bir ss de bilgisayar basina gecince atacagim arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

oyunu ingilizce oynayıp bitiren var mı?atmosfer'i oynanışı senaryosu nasıl.oynanış süresi kaç saat sürüyor.genel bir degerlendirme yapabilirmisiniz....

atmosferi olarak cok doyurucu, hatta ben ve cevirmen arkadaslarimin en buyuk korkusu ve endisesi istemeden de olsa acemilikten dolayi baltalamak atmosferi.

bunu biraz daha açabilirmisiniz.yamada gereksiz espriler kullandık mı diyorsunuz.birde nekadar daha zaman'a ihtiyacınız var ve resim ekleyebilir misiniz.şimdiden teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 10 Nisan 2014; 16:07:35 >
  • Spoiler olmasın istedim:

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

@mostt hayır canım ne gereksiz esprisi ne varsa onu çevirdik Hani çok titiz gidiyoruz arkadaşlarımla, bu konudan emin olun. O yönden endişeniz olmasın. Ayrıca kendi adıma söyleyim, sadece çeviri değil yerelleştirme de yapıyorum mesela deyimlerde ya da argoda, sırf anlaşılır olsun diye.

Ve zaman konusunda da en baştan beri söyledik, biz bitirince bitecek

Edit: Hikaye seçim ekranı bende rötuşsuz deneme hali, o yüzden cümlelerdeki hatalara pek takılmayın

Edit2: Şimdi denk gelince hazır örnekleyim dedim. Bir konuşmada Geralt "Third time is a charm" diyor. Bu bizim bildiğimiz "Allah'ın hakkı üçtür" deyimi, ki ben de böyle çevirdim. Yerelleştirmeden kastım bu, hani deyimi "üçüncü sefer çekicidir" gibi boş bir cümle yapmaktansa böylesini tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 10 Nisan 2014; 16:49:23 >

• Tamam, çeviriyi bitirin aranızdan şanslı kişiye benden 1 kilo baklava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Tamam, çeviriyi bitirin aranızdan şanslı kişiye benden 1 kilo baklava.

Eger ben cikarsam benimki tulumba tatlisi olsun

• quote:

Yerelleştirmeden kastım bu, hani deyimi "üçüncü sefer çekicidir" gibi boş bir cümle yapmaktansa böylesini tercih ediyorum.

ve bence harika yapıyorsunuz.sonuçta oyun türkçe'ye çevirilirken türkçe deyim kullanmaktan daha doğal ne olabilir ki.ayrıca yamaya bu kadar özenmenize çok sevindim.çok kişiden hayır duası alıyorsunuz.allah ne muradınız varsa versin.

çok afedersiniz ama bir soru daha soracagım.konunun ilk sayfalarına baktım fakat göremedim.çevirisi yapılan enhanced edition'mı[ek bölümlerin olduğu sürüm]yoksa normalimi.Kolay Gelsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 11 Nisan 2014; 10:51:38 >
  • quote:

quote:

Yerelleştirmeden kastım bu, hani deyimi "üçüncü sefer çekicidir" gibi boş bir cümle yapmaktansa böylesini tercih ediyorum.

ve bence harika yapıyorsunuz.sonuçta oyun türkçe'ye çevirilirken türkçe deyim kullanmaktan daha doğal ne olabilir ki.ayrıca yamaya bu kadar özenmenize çok sevindim.çok kişiden hayır duası alıyorsunuz.allah ne muradınız varsa versin.

çok afedersiniz ama bir soru daha soracagım.konunun ilk sayfalarına baktım fakat göremedim.çevirisi yapılan enhanced edition'mı[ek bölümlerin olduğu sürüm]yoksa normalimi.Kolay Gelsin.....

Zaten bütün orijinal sürümler zamanında enhanced sürüme yükseltildi şirket tarafından. Biz de onların üzerinden ilerliyoruz.

• quote:

Çıkan ilk sürüm çok problemliydi, gerçi mevcut son sürümde oyun sık sık çöküyor henüz stabilleşmiş değil. ama hiç yoktan iyi, bizde son sürüme göre çalışıyoruz. çünkü o sürümde bizim çeviri için çalıştığımız editörde var. bu konuda sıkıntımız yok ama bazen oyunu açtığınızda ilk bölümde oyun takılıyor. bir kısım oyuncular bunun bizden kaynaklandığını düşünecekler. ayrıca dil dosyalarının sistemi biraz karmaşık save dosyalarının içine dil satırları ekleniyor ve bu yüzden türkçe oynamak isteyenler oyuna yeniden başlamak zorunda kalacak. zaman zaman yamaya revizyon yaptığımızda mevcut görevlerdeki satırlar save dosyalarından geleceği için yaptığımız olası satır değişiklikleri sizin oyuna yansımayacak. şimdilik teknik olarak en kritik sıkıntı bu ve oyunun sürekli çökmesi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.