Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecekte bir gün gelecek merak etmeyin, ama şu diyalogları sağlam kontrol ettirecek bir sistem kuramıyoruz. Çünkü muhabbeti akıtacak adamımız yok, herkesin işi gücü var. el atın da halledek beyler... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Gelecekte bir gün gelecek merak etmeyin, ama şu diyalogları sağlam kontrol ettirecek bir sistem kuramıyoruz. Çünkü muhabbeti akıtacak adamımız yok, herkesin işi gücü var. el atın da halledek beyler... :)

hocam tahmini ne zaman gelir
    oyunu kurdum da beklesem mi beklemesem mi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Canla başla çalışıyoruz, ay sonu oyun içi teste açmak istiyordum. yani beta süreci gibi bir şey. fakat ekipten beklediğim verimi alamadım bu süreçte çünkü herkesin ciddi sorumlulukları var.

Dalga geçmek gibi olmasın; Allah bilir diyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Canla başla çalışıyoruz, ay sonu oyun içi teste açmak istiyordum. yani beta süreci gibi bir şey. fakat ekipten beklediğim verimi alamadım bu süreçte çünkü herkesin ciddi sorumlulukları var.

Dalga geçmek gibi olmasın; Allah bilir diyorum...

şimdi tam olarak anlamadan oynamaktansa biraz bekleyip türkçe oynarım o zaman
    Kolay gelsin size isterseniz v1 v2 diye de çıkarabilirsiniz
  • Aldık oyunu merakla bekliyoruz hocam.İş olsun güç olmasın hocam .
  • Bekliyoruz
  • Beyler oyun steamda şuan 40 saatliğine 2 dolar satılıyor kapın ve bekleyin yamayı :) bu arada 2. oyunda 4 dolar
  • Yama filan çıkmıyor kim kandırmış sizi böyle, oturun oynayın oyun eskimesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Aslinda arkadas manga dedigine gore senin de bahsettigin o cizgi romanlari cevirebilir?

Düz yazı olsa sorun değil ama yazılar resim olarak kaydedilmişse onunla kim uğraşacak, belki de oyuncevirinin çalışmaları arasında vardır. ilk oyunla ilgili çok sayıda video yayınlamışlardı.

İste arkadas manga dedigine gore zaten bir gorsel dosya uzerinde calismis degil mi? hayir olmadi cok da zor degil yani, turk isi ekranin videosunu aliriz, videodan yazi yukleriz movie maker ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay gelsin. İndirimlerin de tam üzerine gelmesi iyi oldu.

• Steam summer sale den cikan burda buluyor kendini israrla bekliyorum hala arkadaslarin ellerine saglik simdiden

• Şimdi bir metinde fark ettim. Biz bu kamp ateşlerini Igni İşareti'yle de yakabiliyormuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal-i Ahmer

Merak ettiğim bir şey var. Oyunçeviri grubu Skyrim çevirisini Steam Atölyesine eklemişti. Sizde aynı şeyi yapmayı düşünüyor musunuz? Hem böylece ne kadar indiğini de görmüş oluruz.

Steam atölyesi diye bir şey bu oyun için de geçerli olsaydı bizde düşünmek isterdik :)
  • Yıllar once gog'dan almıştım oyunu. Bir gün Türkçe olursa oynarım diye. Oyunceviri dışında bir yere bakmadığımızdan bu aktiveteden haberim yoktu. Elinize emeğinize sağlık...
  • Umarım beklediğinize değecek bir çalışma ortaya koyarız ama genelde yapan ya çok beğenir ya da istediğini bir türlü yapamadığını düşünür. fakat üzüldüğüm can alıcı noktaysa, aradan uzun zaman geçmesine rağmen bu konuda tecrübeli arkadaşların test için bile yardım elini uzatmamış olması. Onlar kendini biliyor aslında, dememe gerek yok..
  • Oyunu sadece emeğinizi görmek için satın aldım. İnşallah sorunsuz bir şekilde oynarız :)
  • 4 gözle bekliyoruz. steam indirim yaptı. sıra sizde
  • Hala kaldıysa çevrilecek bir yerler elimden geldiğince çevirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samura ii

4 gözle bekliyoruz. steam indirim yaptı. sıra sizde

tamam, biz de indirim yapiyoruz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.