Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Hala kaldıysa çevrilecek bir yerler elimden geldiğince çevirebilirim.

çevrilecek yer kalmadı ama doğrultacak yerler çok. Hele bide bizi düşünün her yerimize kramp girdi pc başında oturmaktan, bizde tatil mi yapsak biraz hazır yaz gelmişken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Hala kaldıysa çevrilecek bir yerler elimden geldiğince çevirebilirim.

çevrilecek yer kalmadı ama doğrultacak yerler çok. Hele bide bizi düşünün her yerimize kramp girdi pc başında oturmaktan, bizde tatil mi yapsak biraz hazır yaz gelmişken...

YApın vallaha millet 1 ton oyun aldı :D bende dahil witcher a sıra gelene kadar ohooo :D daha bide 2.günü bu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 21 Haziran 2014; 21:23:04 >
  • Yapabileceğimiz birşey ise benden yana sıkıntı yok denek olurum.

Ekleme: Oyunu indirdim, güzel bir hatun var ocağın başında yatıp duruyor. Kalsiyum bişey bişey arıyorum ama bulamadım
  • quote:

Yapabileceğimiz birşey ise benden yana sıkıntı yok denek olurum.

Ekleme: Oyunu indirdim, güzel bir hatun var ocağın başında yatıp duruyor. Kalsiyum bişey bişey arıyorum ama bulamadım

Ya bende steam'den indirdim ama oyuna giremiyorum.

warning minimum system requirements not met hatası veriyor.
  • masaüstüne kısayol oluşturun

bu yolu :

"..\The Witcher\System\witcher.exe"

bununla değiştirin:

"..\The Witcher\System\witcher.exe" -dontForceMinReqs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 22 Haziran 2014; 12:03:54 >
  • quote:

Yapabileceğimiz birşey ise benden yana sıkıntı yok denek olurum.

bende böyle zorlandım görevlerde.Ondan tavsiye etmiyora basmıştım,düzelttim Steam de.Şu an türkçe yamayı beklemedeyim.Umarım anlaşılır olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

masaüstüne kısayol oluşturun

bu yolu :

"..\The Witcher\System\witcher.exe"

bununla değiştirin:

"..\The Witcher\System\witcher.exe" -dontForceMinReqs

dontForceMinReqs yöntemini daha önce keşfetmiştim. Uyguladığımda oyuna giriyorum ama bütün ayarlar en düşükte ve yükseltilemiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

dontForceMinReqs yöntemini daha önce keşfetmiştim. Uyguladığımda oyuna giriyorum ama bütün ayarlar en düşükte ve yükseltilemiyor :(

eskilerin deyimiyle format at kurtul sende

kayıt defteri veya windowsun başka döküm tuttuğu verilerde bir tutarsızlık vardır.
  • quote:

quote:

eskilerin deyimiyle format at kurtul sende

kayıt defteri veya windowsun başka döküm tuttuğu verilerde bir tutarsızlık vardır.

Valla bilmiyorum >.< Laptop'a yüklendim sorunsuz açıldı.
  • Beyler 1.oyun 1.99 olunca bende kaptım hemen 1 ve 2 yi 1i almakla akıllıkmı ettim sizce ? türkçe yama olmadan oynanırmı
  • Hocam öncelikle verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim. Biz çeviriyi bekleyenler için en azından beta sürümü şeklinde hatalarıyla çeviriyi paylaşabilir misiniz? Daha sonra vakit bulduğunuzda hataları düzeltip yeni revizyonu yüklersiniz? Böyle bir imkanınız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Hocam öncelikle verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim. Biz çeviriyi bekleyenler için en azından beta sürümü şeklinde hatalarıyla çeviriyi paylaşabilir misiniz? Daha sonra vakit bulduğunuzda hataları düzeltip yeni revizyonu yüklersiniz? Böyle bir imkanınız var mı acaba?

aslında arkadaş haklı güzel olabilir böyle ama v1 v2 ugraşamayız diyorsunuzsa onda da haklısınız grup bi kere dagıldı bidaha toplamasıda zor olur ama hata olacagını düşünmüyorsanız sıkıntı olmaz gibi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Beyler 1.oyun 1.99 olunca bende kaptım hemen 1 ve 2 yi 1i almakla akıllıkmı ettim sizce ? türkçe yama olmadan oynanırmı

Türkçe yama olmadan oynamak çok zor olur hele hele birde RPG ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Hocam öncelikle verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim. Biz çeviriyi bekleyenler için en azından beta sürümü şeklinde hatalarıyla çeviriyi paylaşabilir misiniz? Daha sonra vakit bulduğunuzda hataları düzeltip yeni revizyonu yüklersiniz? Böyle bir imkanınız var mı acaba?

Bunun yapilmamasinin en buyuk iki sebebi var, birincisi biz en iyisi ciksin istiyoruz. ikincisi oyun kaydederken oyunun dil dosyalarini da kaydin icine aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yamanın gecikmesinin sebeplerinden biraz bahsetmiş. Onunda dediği gibi oyundaki kayıt sistemi dil satırlarını peşinen içine alıyor, yama güncellense bile mevcut oyundan devam ettiğinizde değişiklikleri göremiyorsunuz. Ayrıca burada yayınladığımız yarım bir yama çeşitli forumlarda anında paylaşılır ve oyunun türkçesi diye sıkıntılı bir sürümü oynarlar. bu da yaptığımız işe gölge düşürür, insanlar bizi bununla değerlendirir. Daha toparlanmış bir yama çıksa da hatalı sürümle oynamaya devam edenler mutlaka olur.
  • Çok haklısın. Sağlam bir yama olursa şimdiki ergenler bu oyunu ve yamayı ileride keşfettiklerinde,inanın size dua edecekler.Örnek;Ben Blade of Darkness'i 2 yıl önce keşfettim.Bu tip oyunların kıymeti sonradan anlaşılıyor.Sizin kıymetiniz de Türkçe yama dan sonra anlaşılacak dostlar.İyiki varsınız.
  • Oyunu diz üstü bilgisayarım da oynayacağıma inanamıyorum. Taş gibi masa üstünde hata veriyor

• quote:

Oyunu diz üstü bilgisayarım da oynayacağıma inanamıyorum. Taş gibi masa üstünde hata veriyor

Hiç oynayamayanlar var, şükret haline sen

Baktın olmuyor bas formatı gitsin işte, dilimizde tüy bitti...
  • quote:

quote:

Oyunu diz üstü bilgisayarım da oynayacağıma inanamıyorum. Taş gibi masa üstünde hata veriyor

Hiç oynayamayanlar var, şükret haline sen

Baktın olmuyor bas formatı gitsin işte, dilimizde tüy bitti...

Söylemesi kolay :) oyunların hepsi steam den. Onları tekrar indirmek :( cesaret edemem ayrıca battlefield 4 :s

• quote:

Söylemesi kolay :) oyunların hepsi steam den. Onları tekrar indirmek :( cesaret edemem ayrıca battlefield 4 :s

Steamdaki oyunları yeniden niye indiriyorsun ki yani formatta mı atamayacaz oyunlar yüzünden? İster Origin olsun ister Steam ya da diğer platformlara sistemdeki tüm oyunlarımı muhafaza ediyorum, formatımı da atıyorum hiç bir şey olmuyor. oyun arşivini diskteki yedek birime kurman lazım, ilgili arayüzler arşivi yeniden tanıyorlar, üstelik indirme yapmadan. ben bunun üstüne oyunların regedit kaydını da tutuyorum yarım saat dosyaları kontrol etmesin direk algılasınlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 24 Haziran 2014; 2:07:56 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.