Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thanatos2

evet turkçe oluyor hatta duyurulali 15 gunu gecti.

Allllahh, herkese benden çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2

evet turkçe oluyor hatta duyurulali 15 gunu gecti.

Allllahh, herkese benden çay

bak dostum hatta fotosu bile var bide bunu turkçe oynamak dusunsene oh yeahhh
    The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

• Elinize sağlık bitirmiştim ama ne zorluklarla ama bir daha oynarım emeğinizi için çok teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Hemen her şey bitmiş sayılır arkadaşlar. fakat sürecin başından beri problem yaşadığımız modüllerde son dakika problemi çıktı. Oyundaki nesne ve yer isimlerinin bir çoğunu türkçeleşmesini sağladığımız halde görev takibi için haritayı açtığımızda isimlerin orjinal olduğunu ya da boş olduklarını gördük, harita üzerindeki isimler farklı bir format üzerinden okunuyor. Süreci uzatmamak adına yamayı yine de yayınlayacağız, ama bu kısımlar modüllerin her satırına yeniden bakılıp daha sonra tamamlanacak.

Başka bir aksilik olmazsa yarın akşam saatleri yama sunulmuş olacak. İlgi ve sabrınız için teşekkür ederim...

Sn Slayer,harita üzerinde orijinal isminin görünmesi sorun olmazda hiç birşeyin görünmemesi can sıkabilir.akıl vermek değil niyetim ama modüllere dokunmasanız nasıl olur.sizce yayınlayacagınız şekildeki(deneme sürüm)yama oynanabilirliği olumsuz etkiler mi?

Akşamı dört Gözle Bekliyorum......

• quote:

Orijinalden alıntı: mostt

Sn Slayer,harita üzerinde orijinal isminin görünmesi sorun olmazda hiç birşeyin görünmemesi can sıkabilir.akıl vermek değil niyetim ama modüllere dokunmasanız nasıl olur.sizce yayınlayacagınız şekildeki(deneme sürüm)yama oynanabilirliği olumsuz etkiler mi?

Akşamı dört Gözle Bekliyorum......

Modüllere dokunmazsak ilgili kısımlar türkçe satırlara taşınmadığı için orjinal ismiyle görünür ya da EMPTY şeklinde bir yazı olur. Modüller sadece haritayı açınca gördüklerinizle sınırlı değil. NPC'lerden takas yapıp satın almadığınız, yani oyunun haritalarına gelişi güzel serpiştirilmiş bütün nesneler, mekan isimleri bölge isimleri orjinal olarak kalır. El haritasının dışındakileri önceden zaten türkçeleştirdik ama boş satırlar üzerinde ve ayrı bir editör üzerinde çalıştığımız için neredeyse şans işi. Yeni maceralar kısmını tamamen bu formatta paketlendiği için bıraktık zaten. Sürekli dosya aç kapa şeklinde ilerliyorsunuz, her satırı dikkatlice kontrol ediyorsunuz ve onbinlerce dosyanın aynı şekilde altını üstünü gözle taramak zorundasınız. belgeye dökemiyorsunuz bunları ve editör alakalı alakasız bütün içeriği okumaya çalıştığı için düzenlerken bilgisayar duraksıyor...

Ama düşündüğümden daha hızlı ilerlediğimiz için sanırım bu kısımlarda büyük oranda türkçeleşmiş olacak. Sadece 3 modül dosyası kaldı ve 1 saat içinde bitmiş olur. tabi acele ettiğimiz bu karmaşık sistemde atladıklarımız mutlaka oluyordur. bunları da sizin geri bildirimlriniz sayesinde tamamlayacağız.

• quote:

simdi mesela behzat c'ye basladim, ilk bolumunu yariladim, cok ciddiyim ortalama game of thrones bolumu izlerkenki kadar zevkle izliyorum. ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek

ya gençler yabancı dizi izlemekten bi bakmıyorsunuz ki biz de ne var..behzat ç.yi nasıl beklerdik her hafta sen bi de bize sor..daha yeni başlamışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

simdi mesela behzat c'ye basladim, ilk bolumunu yariladim, cok ciddiyim ortalama game of thrones bolumu izlerkenki kadar zevkle izliyorum. ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek

ya gençler yabancı dizi izlemekten bi bakmıyorsunuz ki biz de ne var..behzat ç.yi nasıl beklerdik her hafta sen bi de bize sor..daha yeni başlamışsın..

Yanlis anladin herhalde, ben oyle "iyyy turkler yapamaz" diyen adamlardan degilim, toptan televizyon izlemedigim icin izlememistim, hem tepkimden hem de zamansizliktan televizyon izleyemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

Yanlis anladin herhalde, ben oyle "iyyy turkler yapamaz" diyen adamlardan degilim, toptan televizyon izlemedigim icin izlememistim, hem tepkimden hem de zamansizliktan televizyon izleyemiyorum.

yanlış anlama yok ya..sadece belirtmek istedim..hem şaşkınlığını anlamaya çalışıyorum "ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek" hemde fikrimi söyliyeyim dedim..sıkıntı yok

• Son dakika sıkıntısı an itibariyle büyük ölçüde tarih oldu. Artık haritamızda türkçe...

Kaldığım yerden kontrollere devam edip geç saatlerde beta sürümü yayınlayacağım.
  • takip ...
  • Yamamızın boyutu yaklaşık 42 MB civarında olacak gibi görünüyor. Modüller ayrıca paketlenmemiş olsa sanırım 10000 civarında dosya olacaktı, şu haliyle bu sayı yarıdan daha altına düşmüş durumda. Oyunun kritik dosyalarının tamamı orjinal kalacak. Sadece karşılama ve oyunu sunucuya kaydettirme arayüzünün orjinalini bozacağız, bunlarda çok önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Son dakika sıkıntısı an itibariyle büyük ölçüde tarih oldu. Artık haritamızda türkçe...

Kaldığım yerden kontrollere devam edip geç saatlerde beta sürümü yayınlayacağım.

Hep olumsuzluklar çıkacak diye birşey yok.Al sana güzel haber işte.

Kısmetse oyunu haftasonu oynama imkanımız baya bir arttı.Teşekkürler.....

• Emeği geçenlerin eline koluna sağlık merakla betayı beklemekteyiz hocam.
  • Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız abi nasıl olur bu oyun nasıl Türkçe olur yahu uykusuz bıracaksınız beni sevinsem mi üzülsem mi bilemedim büyük bir iyilik yaptınız bize saygılarımla.
  • sabırsızlandık çıksın artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bayram bitisine kadar memlekete senelik izine gidiyorum geldiğimde hazır olsun reiz
  • Konuyu düzenliyorum, arkadaşlar kısa bir süre sonra sizlerle...
  • hemen indiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama gelmiş. Teşekkür ederim. Hemen deneyelim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.