Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlayamadım şimdi geçen sayfada beta olarak oynarsanız ilk bölümde kapatırsınız o kadar kötü tarzında bir şey demiştiniz şimdide tam sürüm için allah kerim diyorsunuz. madem beta dediğiniz kadar oynanmıcak durumda niye yayınlıyorsunuz. allah kerim derken bir 5 6 ay dahamı bekliyor bizi tam sürüm için bunu bence bir açıklığa kavuştursanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

ben anlayamadım şimdi geçen sayfada beta olarak oynarsanız ilk bölümde kapatırsınız o kadar kötü tarzında bir şey demiştiniz şimdide tam sürüm için allah kerim diyorsunuz. madem beta dediğiniz kadar oynanmıcak durumda niye yayınlıyorsunuz. allah kerim derken bir 5 6 ay dahamı bekliyor bizi tam sürüm için bunu bence bir açıklığa kavuştursanız iyi olur.

Henüz her şey %100 oranında tamamlanmadığı için beta diyoruz, yani yer yer ingilizce kalan kısımlar var. Ayrıca biz de sizler gibi oyunu ilk kez sınayacağız. Yani hatalar çökmeler vs olursa diye. Oyunu birlikte test edip birlikte geliştireceğiz. Tam sürüm ise bu hataların giderildiği sürüm olacak. Sonuçta yaşayacağımızın bile garantisi yok, yarın neler olur kim bilir şu tarihte her şey tamamlanmış olacak diyemiyorum. Allah kerim elbette bunun aykırı bir tarafını göremedim ben. Şunu net söyleyeyim yarım işi hiç sevmem, tamamlamak için gayretlerimiz olacak. Ki dosyalar paketlendiği halde kontrollere devam eden arkadaşlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: CapulcuTR

Lütfen yapabiliyorsanız yapın o "kıyağı" kimsenin 3 ay bekleyebileceğini sanmıyorum

Ooo yaptık bile, Burak kardeşim bu işi aşmış, siz hala orda mısınız Setup yapmadan önce unuttuğumuz bir yerin çevirisi yapıyoruz, her şey paketlendi onu da eklediğimiz zaman sadece geriye teferruat kalıyor. İnşallah başka bir belaya bulaşmayız ve haftasonu bu işi bitiririz... Herkese geçmiş olsun. Tam sürüm için Allah kerim...

Ohhh çok rahatladım :D Valla ellerinize sağlık beyler. İnşallah dahafazla hata çıkmadan biter bu iş :D

• Hep bir aksiliktir gidiyor. Arkadaşlar kusura bakmayın . Biraz önce acı bir haber aldım ve cenaze için yakınlarımla birlikte olmak zorundayım. Bir süre daha sizi bekletmek zorunda kalacağım. Özür dilerim...
  • Allah rahmet eylesin.

zannettiğim kadarıyla paketlemede senin bir görevin yok onun için bekleyenlerin
    geç çıkacak diye üzülmesi yersiz olur.

Hadi kolay gele.
  • Beta sürümde bulunan hataları bulan oyuncu arkadaşların, bu hataları yazabileceği bir havuz vs. bir sistem düşündünüz mü? Geri dönüşleri nasıl alacaksınız veya biz nasıl göndereceğiz? selamlar
  • quote:

Hep bir aksiliktir gidiyor. Arkadaşlar kusura bakmayın . Biraz önce acı bir haber aldım ve cenaze için yakınlarımla birlikte olmak zorundayım. Bir süre daha sizi bekletmek zorunda kalacağım. Özür dilerim...

Allah rahmet eylesin
  • quote:

Hep bir aksiliktir gidiyor. Arkadaşlar kusura bakmayın . Biraz önce acı bir haber aldım ve cenaze için yakınlarımla birlikte olmak zorundayım. Bir süre daha sizi bekletmek zorunda kalacağım. Özür dilerim...

Allah Rahmet Eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_slayer

Allah rahmet eylesin.

zannettiğim kadarıyla paketlemede senin bir görevin yok onun için bekleyenlerin
    geç çıkacak diye üzülmesi yersiz olur.

Hadi kolay gele.

Her şeyin sağlamasını yapmam ve tutarlı olması için çaba göstermem sebebiyle benim parmağımı atmadığım herhangi bir aşama yok, işi fiilen ben yapmayacak olsam da dosyalar elimden geçmeden yayınlamam söz konusu değil. Bu işler elinizden ayağınızdan geçmiş beli ki ama tahminler üzerinden yorum yapıyorsunuz sürekli. Demek istediğin şeyi iyi anlıyorum yargılamak gibi olmasın ama bilginiz olmadan fikir beyan etmezseniz sevinirim... Bunun dışında bahsettiğim gibi paketlemeden gelen dosyaları kontrol ettim ve bazı aksaklıkları tespit ettim, yani süpheci olmakta haksız çıkmadım, bir kaç düzeltme yapılıp yeniden pakete gitmesi gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

Beta sürümde bulunan hataları bulan oyuncu arkadaşların, bu hataları yazabileceği bir havuz vs. bir sistem düşündünüz mü? Geri dönüşleri nasıl alacaksınız veya biz nasıl göndereceğiz? selamlar

Konunun ilk mesajına bir link attık attık, yamaya da ekleyeceğiz onu. oradan gerekli geri dönüşlerinizi ve tavsiyelerinizi iletme şansınız olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Temmuz 2014; 11:08:08 >

• Dostum başınız sağolsun. Allah gönlünüze ferahlık versin.
  • Allah rahmet eylesin başın sağ olsun dostum
  • Dostlar sağolsun, yakınım asırlık çınardı ve hastaydı hakkında böylesi hayırlıydı, yani diğer kaybettiklerimize üzüldüğüm kadar üzülemedim ama vazife gereği bir şeyler yapmak durumundayız. Bir süre sonra birlikteyiz ve işimizi bitireceğiz. Anlayışınız ve yaklaşımınız için teşekkürler...
  • Başınız sagolsun Allah kolaylık versin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Herhangi bir hastalığı olup da çeken insanlar için Ölüm gerçekten kurtuluş(iyiki Var)Sn Slayer Başınız sağolsun.Yamaya gelirsek,benim naçizane tavsiyem yamayı bekleyenler birkaç haftalığına konudan uzaklaşsa başka konularla meşgul olsa yamayı hazırlayanlarda tamamen işine konsantre olsa herhangi bir gelişme olunca buradan paylaşsa ve çeviri,paketleme vs.bitincede deneme sürümünü buradan paylaşsa ve bütün forum böyle bir yol izlese sanki daha hayırlı olacak.çünkü biz sıkıştırdıkça ve sorunlar çıkmaya devam ettikçe işin rengi değişecek.kalp kırmalar başlayacak.hiç böyle birşey olsun istemem.hele ki yamaya emek veren arkadaşlara hiç olsun istemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: mostt

Herhangi bir hastalığı olup da çeken insanlar için Ölüm gerçekten kurtuluş(iyiki Var)Sn Slayer Başınız sağolsun.Yamaya gelirsek,benim naçizane tavsiyem yamayı bekleyenler birkaç haftalığına konudan uzaklaşsa başka konularla meşgul olsa yamayı hazırlayanlarda tamamen işine konsantre olsa herhangi bir gelişme olunca buradan paylaşsa ve çeviri,paketleme vs.bitincede deneme sürümünü buradan paylaşsa ve bütün forum böyle bir yol izlese sanki daha hayırlı olacak.çünkü biz sıkıştırdıkça ve sorunlar çıkmaya devam ettikçe işin rengi değişecek.kalp kırmalar başlayacak.hiç böyle birşey olsun istemem.hele ki yamaya emek veren arkadaşlara hiç olsun istemem...

Arkadaşlar bizim şimdiye kadar yaptığımız çeviriye odaklı çalışmalardı şimdi formatıyla düzeniyle uğraşıyoruz. yani dosyanın orjinalleriyle komut olarak birbirini özdeş hale getiriyoruz, bir işaret hatası satırların kaymasına neden olabilir. hata yapma ihtimalimizi sıfıra indirgemek için çalışıyoruz, işin sonundayız çeviri bitti kontrollerde aksadık biraz o kadar. Söyleyen kendine söyler biz çalışıyoruz, ama tecrübesiz olduğumuz gerçek bazen aksıyoruz, takdir insanların, bu bizim yapabileceklerimizi değiştirmez...

Şu anda en kötü senaryo şu olur, yamayı indirirsiniz oyunda ilerleyemezsiniz, hatadır gider... bunun dışında çevirisi eksik yerler olacak. yani benim bildiğim beta bunu için var, bu bizim için bir sınama olacak. Ama hepsinin bir çözümü var tıkandığımız bir nokta yok bunu bilin yeter. Başka açıklama yapmak istemiyorum, görevimi ifa edip döndüğümde çalışmayı toparlayıp sunacağım. Çıkınca çıkacak ve o gün yakın, Allah nasip ederse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Temmuz 2014; 14:56:34 >

• Başınız sağolsun
  • Başın sağolsun.
  • benimde cenazem vardı bir an bu konu aklıma geldi ve dedim acaba bu adamlarında son anda cenazesi olur mu diye düşündüm başıma geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun cenaze nin bir bahanesi olmaz tabii ki iki eliniz kanda olsa bile biz mutlaka hadi son görevini yerine yetir derdik.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.