Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin reyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • bir an önce bitsede oynasak
  • Adam burada acısıyla boğuşuyor bazı ................. hala çıksa da oynasak derdinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Adam burada acısıyla boğuşuyor bazı ................. hala çıksa da oynasak derdinde.

Hem çıksada oynasak diyorum çıkmasını istiyorum hemde acısını paylaşıyorum. Burada şunu bunu yazıp taziye mesajı verince adam olunmuyor. "....." nedir arkadaş
  • ses yok sanırım arkadaşlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slayer döndüğünde betayı yayınlayacağız sorun yok.
  • Kolay gelsin... Ayrıca slayer başınız sağolsun

• Başınız sağolsun.
  • Hemen her şey bitmiş sayılır arkadaşlar. fakat sürecin başından beri problem yaşadığımız modüllerde son dakika problemi çıktı. Oyundaki nesne ve yer isimlerinin bir çoğunu türkçeleşmesini sağladığımız halde görev takibi için haritayı açtığımızda isimlerin orjinal olduğunu ya da boş olduklarını gördük, harita üzerindeki isimler farklı bir format üzerinden okunuyor. Süreci uzatmamak adına yamayı yine de yayınlayacağız, ama bu kısımlar modüllerin her satırına yeniden bakılıp daha sonra tamamlanacak.

Başka bir aksilik olmazsa yarın akşam saatleri yama sunulmuş olacak. İlgi ve sabrınız için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 9 Temmuz 2014; 20:35:14 >
  • Güzel haberler.teşekkürler

• helal olsun umarim gelecekte'de oyun dunyasinda onemli bir yere sahip oluruz.
  • Oyun hazır,bir yandan yamayı beklerken bir yandan Witcher 3'ü bekliyorum. Bize bu oyunu Türkçe oynadığınız için hepinize teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2

helal olsun umarim gelecekte'de oyun dunyasinda onemli bir yere sahip oluruz.

Ya insallah, dragon age'i nasil bekledigimi ben bilirim, ne oyunu ne tarzini sevmememe ragmen crysis'i sirf turkce diye zevkle bitirisimi de hatirlarim. sadece oyunda da degil ustelik. ben kulturumu, dilimi, vatanimi seviyorum arkadas simdi mesela behzat c'ye basladim, ilk bolumunu yariladim, cok ciddiyim ortalama game of thrones bolumu izlerkenki kadar zevkle izliyorum. ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek

yazarken bile nasil yazacagimi bilemedim zevkten

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Ayni durum bende de gecerli.

aynen oyunlarda'ki karakterlerin turkçe konusmalari beni benden aliyor. mesela grand theft auto 5 turkçe oluyor ve oyun pc için çikitiginda insallah pc'de oynicam orjinalini alicam adamlar durmadan kufur ediyor gulmekten monitore kafa atarim heralde insallah daha çok oyun turkçe olur ve oyun dunyasinda bizim buyuk bir ulke oldugumuzu gorurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 9 Temmuz 2014; 23:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2

aynen oyunlarda'ki karakterlerin turkçe konusmalari beni benden aliyor. mesela grand theft auto 5 turkçe oluyor ve oyun pc için çikitiginda insallah pc'de oynicam orjinalini alicam adamlar durmadan kufur ediyor gulmekten monitore kafa atarim heralde insallah daha çok oyun turkçe olur ve oyun dunyasinda bizim buyuk bir ulke oldugumuzu gorurler.

Gta 5 turkce mi oluyor 0.0

evet turkçe oluyor hatta duyurulali 15 gunu gecti.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.