Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fox_jack

Yamada gulyabani kitabı bölümünde 3 büyük gulyabani(fb,bjk,gs)burda çok gülmüştüm :D

ben de oyunda carmenle konusacagim, daha konusmadim bakalim oralarda nasil gulecegim (bir de hic komik gelmiyormus ben yazdigim icin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 7-8 ay kadar önce 1. ve 2. oyunu satın almıştım. Kütüphanede öylece duruyordu. Oyunu ilk defa oynayacağım. İngilizcem çoğu zaman yeterli oluyor ama hazır çevrilmişi varken gerek yok kasmaya Çeviride emeği geçen herkese teşekkürler
  • Bugün indirimden 3 küsür liraya aldım oyunu. Türkçe yama olmasa oynayamazdım. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
  • Emeğinize sağlık
  • Benim şöyle bir sıkıntım var cadılar bayramı indirimi ile 1. ve 2. oyunu aldım steamden the witcher enchanted edit. kurdum türkçe yamayı kurdum ardından sonra oyuna girmeye çalıştığımda oyun hiç bir hata vermeden açılmadı. Ben de türkçe yamadan kaynaklana bileceğini düşünüp yamayı sildim sonra tekrar denediğimde gene açılmadı oyun. İnternette araştırdım sorunu ama tam bir çözüm bulamadım burda konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Sistemim windows 8.1

Bu arada sorunu eğer halledemezsem direk 2. oyundan oynasam hikaye olarak çok şey kaybeder miyim?
  • kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

kaybedersin.

Bende kaybetmemek için uğraştım ve sorunu şu an çözdüm. Aynı sorunla karşılaşan olursa eğer önce ekran kartınız en güncel driverını kurun ardından steami yönetici olarak çalıştırın ve oyununun exe dosyasıı bulup uyuyumluluktan onuda yönetici olarak çalıştırı seçin sorun bende bu şekilde çözüldü.

Bu arada türkçe yama için teşekkürler emeğinize sağlık.

• oyunu hallowen indiriminden aldım yamayı kurup oynıcam forumdan arkadaşların böyle bir çalışma yapması çok hoşuma gitti, emeği geçen herkese teşekkürler
  • Yama sayesinde Epilogue bölümüne kadar geçtim. Tekrardan teşekkürler. Ancak Zeugl denen yaratığı yenemedim 2 gündür.
  • bana abigailin kurtarılmış tam içkili balo düzenlenmeden önceki save lazım.

salak gibi saveleri uçurmuşum. nasıl buluruz hazır save?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bana abigailin kurtarılmış tam içkili balo düzenlenmeden önceki save lazım.

salak gibi saveleri uçurmuşum. nasıl buluruz hazır save?

ben abigaili kurtardim ama o kadar ilerlemedim. yine de arada onemli bir secim daha var yan gorevler acisindan ve ana hikayeye cok az etki eden[spoiler=8946867220]haren broggun mallarini elflere verdin mi vermedin mi?[/spoiler] o yuzden bana kalirsa bastan oyna, onemsiz gorunen secimler bile etki edebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında iki oyunu da almıştım ve hiç oynamadım. Türkçe yamanın çıkmasıyla oyunu indirdim yakında başlıcağım, emeği geçenlere teşekkürler.
  • Çeviriyi bitirene kadar yardımlarını esirgemeyen ve çeviriye katılan her bir arkadaşıma tekrar teşekkürler ederim.
    Süper bir iş çıkartmışız şuan için oyunu bitirmek ve kontrol amaçlı başladığım serüven bitti.
    Çok az harf ve kelime hatası dışında, oyun oynamaya hevesli herkes için çok açık bir şekilde müsait.
    Test edildi onaylandı ve yakın zaman resmi sürümünü de yayınlarız umarım.

Divinity Orginal Sin içinde İngilizce, Almanca, Rusça, Lehçe, Fransızca'yı iyi bilenleri aramızda görmek isteriz. Yada böyle grubumuza faydası dokunacak birilerini bize yönlendirmenizi rica ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 18 Kasım 2014; 11:02:06 >
  • Arkadaşlar oyunda bi sahnede donma sorunu yada onun gibi bir şey yaşıyorum acaba yamadan kaynaklanabilir mi ?

[spoiler=3364886601]Oyunda 5. bölümde Koshceyi öldürdükten sonra Azar Javedin peşine giderken laboratuvara girince Azar Javed laboratuvara ışınlanıyor ve o zaman oyunda bilgi barları falan her şey yok oluyor sadece Gerald ve Azar javed olduğu sahne kalıyor ve tepki hiç bir tepki vermiyorlar oldukları yerde sallanıyorlar.Ara sahne falanda girmiyor 3-4 dakika bekledim ve diğer hiçbir tuşta tepki vermiyor oyunu kapatmak için görev yöneticisine girmek gerekiyor. Acaba neden kaynaklanabilir ve nasıl düzeltirim o kadar oynadım yarım kalmasın hikaye :(
    [/spoiler]

bu arada oyun bitince teşekkür edecektim yama için ama vesile oldu bu ellerinize sağlık yama sağlam olmuş. Yan görevlerinde %95 falan yaptım sadece birkaç tane ingilizce sözcük ve cümle vardı. Birazda harf hataları vardı onlarda final sürümünde düzeltilir zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahTRuMa -- 24 Kasım 2014; 20:52:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SahTRuMa

Arkadaşlar oyunda bi sahnede donma sorunu yada onun gibi bir şey yaşıyorum acaba yamadan kaynaklanabilir mi ?

[spoiler=3364886601]Oyunda 5. bölümde Koshceyi öldürdükten sonra Azar Javedin peşine giderken laboratuvara girince Azar Javed laboratuvara ışınlanıyor ve o zaman oyunda bilgi barları falan her şey yok oluyor sadece Gerald ve Azar javed olduğu sahne kalıyor ve tepki hiç bir tepki vermiyorlar oldukları yerde sallanıyorlar.Ara sahne falanda girmiyor 3-4 dakika bekledim ve diğer hiçbir tuşta tepki vermiyor oyunu kapatmak için görev yöneticisine girmek gerekiyor. Acaba neden kaynaklanabilir ve nasıl düzeltirim o kadar oynadım yarım kalmasın hikaye :(
    [/spoiler]

bu arada oyun bitince teşekkür edecektim yama için ama vesile oldu bu ellerinize sağlık yama sağlam olmuş. Yan görevlerinde %95 falan yaptın sadece birkaç tane ingilizce sözcük ve cümle vardı. Birazda harf hataları fardı onlarda final sürümünde düzeltilir zaten :)

Oyun kendi içinde buglarla dolu, zaman zaman da çökme sorunları yaşanıyor, yamadan kaynaklı bir sorun olmaması gerekiyor. Zaten dil değiştirebilirsiniz, o kısmı o şekilde oynamayı deneyin. Tahminim o kısmın kayıt dosyası oluşturulurken bir hata olmuş olabilir.

Eğer oyuna beta v3.0 sürümden önce bir versiyonla başladığınızda daha sonra güncelleseniz bile dil satırları kayıt dosyalarına işlendiği için bazı bölümlerde yaptığımız iyileştirmeler oyuna yansımayacaktır. bu yüzden son sürümle birlikte yeni bir oyuna başlamanız tavsiye olunur. Beta sürümlerde her ne kadar oyunun çevirisi tamamlanmış olsa da paketleme aşamasında yaptığımız hatalardan dolayı bazı satırlar çevrildiği halde orjinal dilinde kalabilir. amacımız zaten bu hataları görüp düzeltmek. bu yüzden sizinde resimli, sözlü veya videolu olarak bu noktaları bize geri bildirmenizi rica ediyoruz. Adının beta olması çeviri yüzdesini geliştirmek değil, bitmiş çalışmada gözden kaçan hataları birlikte görüp projeyi birlikte geliştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 24 Kasım 2014; 19:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Arkadaşlar oyunda bi sahnede donma sorunu yada onun gibi bir şey yaşıyorum acaba yamadan kaynaklanabilir mi ?

[/spoiler]

bu arada oyun bitince teşekkür edecektim yama için ama vesile oldu bu ellerinize sağlık yama sağlam olmuş. Yan görevlerinde %95 falan yaptın sadece birkaç tane ingilizce sözcük ve cümle vardı. Birazda harf hataları fardı onlarda final sürümünde düzeltilir zaten :)

Oyun kendi içinde buglarla dolu, zaman zaman da çökme sorunları yaşanıyor, yamadan kaynaklı bir sorun olmaması gerekiyor. Zaten dil değiştirebilirsiniz, o kısmı o şekilde oynamayı deneyin. Tahminim o kısmın kayıt dosyası oluşturulurken bir hata olmuş olabilir.

Eğer oyuna beta v3.0 sürümden önce bir versiyonla başladığınızda daha sonra güncelleseniz bile dil satırları kayıt dosyalarına işlendiği için bazı bölümlerde yaptığımız iyileştirmeler oyuna yansımayacaktır. bu yüzden son sürümle birlikte yeni bir oyuna başlamanız tavsiye olunur. Beta sürümlerde her ne kadar oyunun çevirisi tamamlanmış olsa da paketleme aşamasında yaptığımız hatalardan dolayı bazı satırlar çevrildiği halde orjinal dilinde kalabilir. amacımız zaten bu hataları görüp düzeltmek. bu yüzden sizinde resimli, sözlü veya videolu olarak bu noktaları bize geri bildirmenizi rica ediyoruz. Adının beta olması çeviri yüzdesini geliştirmek değil, bitmiş çalışmada gözden kaçan hataları birlikte görüp projeyi birlikte geliştirmek.

O kadar araştırmama rağmen sorunun cevabını bulamamıştım sorunun sebebini çözdüm az önce belki birilerinin işini görür. Sorun baştan belirteyim yamadan kaynaklanMAMAKtaymış bilginize

[spoiler=2318265073]Sorunun sebebi dövüş sahnesine geldiğimizde zaten Azar Javedin ölmüş olmasıymış

Böcekle karşılaşınca kayıt almıştım çöker falan diye neyse böceği öldürdükten sonra az ilerde kamp yerinde bi kayıt daha almıştım. O kayıtla devam edince üstteki olay meydana geliyordu. Neyse böcekle dövüşün olduğu kaydı açınca Azar Javed kardeşimizin yerde boylu boyunca yattığını gördüm. Normalde böcek gelince ışınlanması gerekirken artık o ara ne olduysa ölmüş Ben o kayıtla devam edip o sahneye gelince doğal olarak Azar Javed öldüğünden ve alternatifide olmayınca mal gibi kalıyor oyun.Kısaca sorunun kaynağı buymuş

Yaygın bir sorun mudur bilmem ama nette aynı olayın bir kaç mağduru vardı yazmışlar birkaç yere eskiden ama çözüm yazmamış kimse. Benim gibi belki birkaç tane şansız bedevi aynı soruna rastlarsa diye yazdım umarım faydalı olur :)[/spoiler]

• quote:

O kadar araştırmama rağmen sorunun cevabını bulamamıştım sorunun sebebini çözdüm az önce belki birilerinin işini görür. Sorun baştan belirteyim yamadan kaynaklanMAMAKtaymış bilginize

sorunu çözdüğünüze sevindim, artık hatalarımızla ilgili geri bildirimlerinizi alabiliriz
  • Arkadaşlar,
    şuanda indirimde witcher 1 ve 2.Eğer henüz oynamayan varsa bu indirimleri kaçırmadan oyunun keyfine türkçe varabilirsiniz.

http://www.gog.com/promo/big_winter_witcher_bundle_041214
  • hocam merak ediyorum da acaba final sürümü ne zamana çıkar ?
  • Final sürümü beklemenize gerek yok, zaten çevrilecek her yer türkçe arada harf ve ufak paketleme hataları var... Hatalar gördükçe düzeltmeye devam ediyoruz ama ciddi bir fark yaratmayacak. sadece olabilecek en hatasız sürüm final olur.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.